Коментари - БФС: Вярваме, че и през тази година българският футбол ще прогресира | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Като цялата България "прогресира", и футбола ще "прогресира". Със стари к-ви не върви!

Бъхльооо! Що не вземете да приемете закон да има минимум 10 БЪЛГАРИ на терена от всеки отбор и тогава да ми говориш за развитие?!? Домуска курва! Давате ТВ правата на Домусчето, та да може законно да подкупва отборчетата в нашето смешно първенство... Вие водите антибългарска политика бе мъстио нагла... Аре, че се нервя...

Този и Боко един грездей ги е правил!!!

"Вярваме, че и тази година ще продължаваме да ставаме свидетели на прогрес..." И какъв беше прогреса миналата година ?

Вярно, че ще прогресира. Загубата на лефски /не Левски/ от Вадуц беше началото на прогреса.

... И през тази година ЩЕ ПРОГРЕСИРА?!? Т.е. прогресираме си тихичко напоследаък?? еваларка...

има...да говорят , говорят и нищо да не казват ... Абе Бобе ау ау що не си метнеш въжето на напречната греда и ... Смешник...

футболисти управляват футбола просперитет няма да има. Едно е да стигнеш до полуфинал на световно, съвсем друго е да развиваш спорта. Всички виждаме, че няма млади таланти от години. Последният беше Бербатов и след него нищо. Явно е, че на бившите футболисти не им е ясно как се е променил футбола, какви са съвременните методи за откриване и развиване на таланти. Та е ясно, че проблемите не могат да бъдат решени от бивши футболисти, колкото и да са били добри. Те могат единствено да бъдат полезни с името и контактите си. Но не дори и като треньори.

Ма тоа с кво се друса?! В Лудогорец български футбол нема!? В Левски въобще футбол нема, ЦСКА е енигма на кантар, а всички останали чекат на теа трите.

А ,националите - ма теа са класа. И ша ходят на световно, поне теоретично имали шансове.

Смех

Нагъл изрод

Наздраве, Боби!

Ба си, абре то в БГ има ли футбол бре!?? Тоя пак се е объркал! Бре момче земи смени тая перука, чвно вътре са се завъдили некви буболечки и ти изпиват мозъка и не можеш да мислиш и виждаш както трявба!

Надишал се е горкичкия. Много бил вярващ бе "ние вярваме, че ..." Вярваш че няма да дойдат всички футболни фенове да ти разковат кочината. Затова си токова безочлив. То няма футбол в България те се наредили хиляди лапачи на софрата. Алооо, вземете се в ръце че хората няма вечо да ви траят.

Тоя с колко промила е?

Вицът на деня...

Прогресът започна ударно с "успехите" на левски...

Колко е ограничен тоя? Но щом си е сложил мокет на главата е ясно колко...

Хаха :)

БФС: Вярваме, че и през тази година българският футбол ще прогресира Все едно , че гледаме заседание на ЦК на БКП, където се говорят пълни щурутии. За съжаление Боби Михайлов се оказа поредният чалгаджия на кормилото на българският футбол.

Докато "героите" от сащ'94 управляват БФС, ние ще сме на дъното!!! Те убиха Българския футбол!!! Под предводителството на перуките и техните съотборници, България вече няма футбол, а скоро ще престанем да бъдем световна сила и във волейбола!!!

Не е съвсем вярно - христо стоичков, трифон иванов, любо пенев, наско сираков и емо костадинов не управляват и не участват вече в БФС ! Управлява го проста геренска подлога и се е обградил с подуянски послушници ! БГ футбола го уби синята некадърна паплач, като буташе геренските балерини и мачкаше останалите отбори 0 как да имаме национален отбор с уефскар за треньор, който сбагаше само уефскарчета да ни излагат ?

Какво направихаХр.Стоичков, Трифон Иванов, Н.Сираков и Е.Костадинов като треньори и футболни дейци. Нищо. Върнаха футбола години назад. Докато "героите" от сащ'94 не се изметат още много нещастия на футбола ще докарат. Ама с операция "Чисти ръце".

Мишок, така просперира българския футбол, че вече ни бият и най-слабите отбори в Европа.

БФС: Вярваме, че и през тази година българският футбол ще прогресира Резултатите на българския футбол на международните терени сочи точно това- пълен "прогрес". За сега Левски се очертава най-бързо прогресиращите отбори в лига Европа.

Левски доказаха прогреса! Вече треперим от Лихтенщайн!