17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Luna0102

Красавец!

Psalom 53:1 казва: Безумният рече в сърцето си: Няма Бог.

Не му се занимава с малоумници на човека. Нормално!

Умният човек си е самодостатъчен.

Значи той е един мастурбант?

Тоя пич почна да ми харесва.

акъл откъде? където мине комунизъм и трева не никне

И това ще мине. След време всички тия тъпотии ще му минат и ще си заживее нормално.

Това е номера, че има парички, за да си живее без да бачка. Е, поне ги е изкарал, не ги е тафил, като много други хора.

Жърналистът пак да си прочете статията. Май не е разбрал отговорите - НАПРИМЕР ЗА бОГ

това е най адекватния отговор на съвременото общество

За пръв път от доста време да ми хареса интервю!

Съгласен, почти на 100%!

Малко ми е странен тоя, и как така си няма жена, при тоя неодостиг на мъже в русия... Сигурно не си пада по жени. Това че няма приятели също е странно. И хора дето само четат книги за самоосъвършенстване са ми странни. То не става само с четене или медитация.

много го харесвах ,като тенисист.За много от казаното е прав.

ТОВА съм аз но в женски варянт.

хиляди, ако не и милиони хора живеят така. Само че без много пари. Аз сьщо. Само че с жени. И ми е много гот.

" ЩЕ ПРИНАДЛЕЖИШ НА СЕБЕ СИ ТОГАВА , КОГАТО ОСЪЗНАЕШ, ЧЕ НАЙ НЕЩАСТНИ СА ЩАСТЛИВЦИТЕ" !! Ако в битка някой победи хиляди врагове, а друг победи самия себе си, то вторият е най-великият завоевател. Победата над собственото "аз" е по-добра от победата над всички други хора. Никой не може да превърне в поражение победата на човека, който е превъзмогнал себе си. МАРАТ СЕ Е ПРЕБОРИЛ СЪС СОБСТВЕНОТО "АЗ" , докато другите продължават да служат на него!!

КВО ПРЕДСТАВЛЯВАТ РУСНАЦИТЕ !ТИПИЧЕН! ДАЙ МУ САМО ДА СЕ НАЛИВА С ВОДКА...

в този сайт през един час , илзиза по една статия за "Македония"- дефакто ви прави кеф този Антибългаризъм, против България...........................И също през един час по една лоша статия против Русия, от някой облъчен креслив -Масон , дефакто Антируска пропаганда.

Руски простотии, безмислен живот, интровертен глупак. Хубавото е че сам финансира своите цели и стремежи.

За Сащ и Израел, или само Хубаво, или нищо !

Джентълменът отклонява разговори за личния си живот, ганчо.

Поредния заиграл се с книги които не може да осмисли и съответно е загубил нишката; Това от една страна, а от друга всичко ми звучи като да се е поснижил да отмине някаква буря. Тактиката е позната и любима на соц. героите, а този пич по всичко личи е виден представител и фен.....Хаха

А това съм аз, ама в неграмотен вариант. :D

Arcadium

Що не си бутнеш Псалома някъде?

Браво на човека!

нещо от Перу... наркотици? Особен човек, но има такива моменти в живота.

Понеже българите хич не пият........

Присъединявам се към вече изказаното мнение че, това е най-интересното интервю което към прочела в Дира от доста време насам. Въпреки че, не споделям изцяло неговия мироглед!

Мурат,Салип,Брахим.... бъдеще ще са такива руските имена и над Кремъл ще има полумесец...ха.ха.ха

Жалко за човека, дано ни е обеца на ухото за последствията от сектите - това са типичните последствия на последователите на източните религии, гурута и сектите.

Снимката показва повече отколкото думите. НИ СОЧИ С ПРЪСТ ЗАЩОТО ДРУГИ ТРИ ПРЪСТА СОЧАТ КЪМ ТЕБ. КАМЕРАТА ТОВА Е ОГЛЕДАЛОТО НА ТВОЕТО "АЗ". ЖЕСТИКУЛАЦИИТЕ НЕ МОГАТ ДА СКРИЯТ ТОВА КОЕТО ЕЗИКА И ДУМИТЕ СЕ ОПИТВАТ ДА ПРИКРИЯТ. ПРИ МАРАТ БОРБАТА С ЛИЧНОТО "АЗ" НЕ Е ПРИКЛЮЧИЛА И ПРОСЪЛЖАВА. При победен триумф зад ИМПЕРАТОРА Е СТОЯЛ РОБ КОЙТО НЕПРЕКЪСНАТО МУ Е НАШЕПВАЛ : „Memento mori“ - ПОМНИ ЧЕ СИ СМЪРТЕН !!! Голямата тайна не е в ЖЕВОТА , а СМЪРТТА. Самоизмамваме се гледайки на смъртта като на нещо пердстоящо . Голяма част от нея е минало. ГОДИНИТЕ ЗАД ГЪРБА НИ ПРИНАДЛЕЖАТ НА СМЪРТТА! /СЕНЕКА/

Кое нормално е нормално? Според кого неговото е ненормално, а твоето е нормално?

Абе да ма той не го е отклонил а диретно, казва че живее с котки ... сам. И Ганчо ще викаш на образа в огледалото. А тоя си е жив педал щом няма жена в страна като русия. Или поне да ги сменя.

Заглавието ви е суперподвеждащо, драги ми смехурко - журналист. Жалко, жалко, хубаво интервю иначе...

като за мъртъвци

Колко ли ще са хората които ще се замислят и ще могат да бъдат толкова откровенни за себе си и лицемерието което цари навсякъде около нас? В действителност именно това е "крайната" цел на всеки човешки индивид, но е изключително трудно, да не кажа почти невъзможно човек да се освободи от веригите на обществото, материалните неща и всичко което предизвиква паричната епидемия, религиите, границите между държавите и натрапените ни "различия". Хората просто са хора.

Аве, журналя, прочетох цялото интервю, никъде не казва, че "няма Бог" !!!

Не виждам нищо скандално. Просто не се вписва в клишетата, и това го прави нестандартен. Има си пари, не ги е крал, да си живее както намира за добре.

Абсолютен натурално роден злобар си щирев,като задълбаеш с злобната си душичка в Русия спирка нямаш.Като си много отворен кажи нещо и за родната си България,1 милион турци с турски имена и 1 милион цигани с турски имена,помаците не ги броя,нещо да пишеш за превзетата без бой България?триите за 7 път дирници

Да си руснак не е националност. Болестно състояние е. Нелечимо.

Браво, истински човек..

Свестен, умен, скромен, успял и балансиран човек, истински пич. Точно обратното на Божинката например.

според Щерев сигурно Сенека е глупак и рубладжия :-)

И господарят му похвали неверния настойник за гдето остроумно постъпил; защото човеците на тоя век са по-остроумни спрямо своето поколение от просветените чрез виделината. И Аз ви казвам, спечелете си приятели посредством неправедното богатство, та, когато се привърши, да ви приемат във вечните жилища. Лука 16:8,9

не е някой хвалипръцко "Вижте ме кой съм АЗ!" като повечето подобни величия. Бас държа, че поне едно 70% от всички хора по Земята мечтаят точно за това - да живеят спокойно, нищо да не им липсва и да правят точно това, което им е интересно в момента... Да не са длъжни да правят нищо насила - за хляба, за децата, за каквото и когото да било. Виж, за духовния свят не е прав, и язък му за Тибет и всичките учения, но... всяко нещо с времето си.

По-скоро Горделивият си е самодостатъчен

ето, точно заради такива като тебе човекът се е отвратил от религиите.

Както е казал другарят Сталин, няма човек - няма проблем. ;)