17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ама кога разпъваше кафявата шпионка не рива ...

Коментари той ме такова накриво в началото на века хващат дикиш само пред адвокатите и то само ако им плащаш.

Още една златотърсачка изпълзя...

За кой ли път се проявява мръсната и коварна същност на жените без разлика дали са англичанки, българки или рускини. Мъж който има жена може да очаква във всеки момент удар с нож в гърба. Както ми обясни преди 20г един мароканец, жените са подли и коварни и затова трябва да се държат изкъсо както ги държат мюсулманите. В началото на една връзка те ще направят всичко за да им повярваш но след известно време дявола излиза наяве.

Ти си за хапчета.

най-после се появи, че те мислех - да не си се поболяла нещо.

Като те е заплашвал и си имала доказателства, защо чака 10 години, а ?! Тогава не си имала против, а сега дай да си вдигнеш рейтинга, а и малко пари да изкараш!

Защото тя не го съди.

Гнусни курви...представям си как всяка една от тях си е лягала с мисълта да стане г-жа Роналдо. Дали са 200% от себе си в свирките и ебането и накрая като не са ги оценили...опа...съдебен иск...ДОЛНИ КУРВИ !!!

Тая ако се удари в еърбега ще си направи фототапет, така се е наплескала с грим.

Значи да ти подат 20 см салам , да квичиш от кеф се води психопатия. Аз не знам дали рони е психо, но за тия шафрантии от километри им личи че са курвенн...ца !!! Искат групово дело...ех..да може иска да се раздели...очаквам следващите коври да се включат.

Курфенцата го боли когато ги наричат така.

а когато му лапаше оная работа и вземаше кинти си мълчеше нали тъпа патка

Пише обратното - че не е мълчала. Вземи прочети преди да коментираш компетентно.

колко е невероятен.

Смятай след 30 г. кво чудо ще е. Сегашни кифли ще са вече баби с малки пенсии и ще скочат , че преди четвърт век ги е...,нали. Са поне е в Италия, там поне има добра програма за защита на свидетели. Да търчи още утре и да моли за нова самоличност. По-добре скромен сицилиански конекрадец, отколкото да бъде преследван до живот от такива като тая на снимката.

Каквото търсенето такова предлагането. Изобилието на неблагодарни мурви говори че се търсят именно такива...

Спре да дава кинти и стана извратен психопат. Преди беше "мечо"

ДО РЕДАКТОРА: „не би споделиал“. Харесва ли Ви? Справка: статията. Нека започнем Новата година с ограмотяване. Някой да предостави на редактора учебник по български език.

Те повечето май не могат и да четат...

В нета има интервю с тази дама от времето , когато е била с него.Друго говори , страхотен бил , невероятен...

Тое е от времето, когато му е знаела пина.

Естествено, че е психопат. Хора като него, които са се насладили на слава и възможности на неговата възраст са се самозабравили тотално. Те нямат никаква тръпка към живота, защото има всичко вече. Основният им адреналин е да са психопати и са психопати, като извършват извращения за да се чувстват живи. Въпроса ми е ти какво търсиш при него толкова много време, като знаеш, че той видимо е психо! Проблема си е твой!

Е, как какво? ПАРИ! И ако може - слава.

извратен психопат! Пито - платено...

е, от сферата на фантастиката е, ако Роналдо се върне в Реал ще се продължи ли с тая кампания на бивши ощипани срещу него? Май специално ги издирват и им плащат за тия изпълнения.

И тая като британците за Скрипал твърди , че има някакви доказателства ама нищо не показва

Има един лаф - "А га яди кютеата не рива а?"

В техния случай е кебапче, не кюфте ;)

Seaseal

Дали?

Тя имала връзка с португалската суперзвезда преди повече опт 10 години, когато той защитаваше цветовете на Манчестър Юнайтед. Отишъл оня в клуб, праскал някаква и после оная била имала връзка с него... WTF?!

Докато я е праскал и е плащал сметките и е бил мил и скъп.Сега бил психопат..Какво отношение имал към нея. Ами като към боклук , който си е купил на сексуалния битак.Всички гонителки на звезди трябва да очакват това -когато се продаваш като парцал ще се отнасчт с теб като с използван дамски тампон.

Като се редят на опашка да му скочат в леглото и да му вземат кредитната карта е пич. Като ги изрита, става изрод и психопат. После 10 години му пазят съобщенията в случай, че се появи възможност да изкарат малко парички, без да лежат по гръб..

не си разбрал бате. те цял живот лежат по гръб с краката нагоре. само че вече никой не им обръща внимание

аре ма колко човека са те чаластрили,защо не ги съдиш и другите,като че ли само с богати се плющиш,но другите нямат парички да им откраднеш

Може и да е психопат-кой знае.Но звезди като Роналдо са и идеална цел за изнудване.С много пари, световноизвестни, за много жени това е лотариен билет към слава и финансово благосъстояние.За разлика от Меси например Роналдо е по-чепат като характер и по-медийно известен като плейбой.Неизбежно е да е цел на подобни истории.Ако не беше футболист, а зидаро-мазач въпросните жени изобщо няаше да му обърнат внимание.Все пак подкрепям жените когато си търсят правата и се борят против насилието.

Тоя не е читав, по ушичките му си личи ....

Па още е жива, кво реве.

Ти коя беше? Роналдо е доставил удоволствие на светъ! Требва да си благодарна, че ти е позволил да се доближиш до него, а не да го изнудваш и заплашваш. А, да, кажи на този, сепхио перес да престане да ръчка и той. РОНАЛДО НОМЕР 1! ДАЖЕ НИ СТАВА ПО-МИЛ, КОГАТ ТАКИВА ПАРЦАЛИ КАТ ТЕБЕ ГО ОБВИНЕВАТ В НЕЩО.

Не знам за Роналдо, ама ти хич не си добре

Ти какво правиш с него,що не си хвана някой по-обикновен момък

Очевидно е, че не е с него. Не виждам нищо странно, че си е паднала по него, не е грозен като външност, но като е видяла какво психо е, е избягала. Ако е била с него заради милионите му, щеше да седи и да стиска зъби, явно не това е искала.

Точно това искат всички закъснели с години и десетилетия оплаквания на тия златотърсачки и не тя е хванала него,а той нея,не слагай каруцата пред коня.

Ооо и аз някога имах един приятел,който беше толкова извратен,какво ли не ме караше,добре,че са сетих сега та ще отида да пусна една жалба срещу този психопат. Сал да не е умрял вече,че то минаха 60 години,ама аз да са пробвам,че с тая пенсия са не живее...

Бре, този Роналдо бил голям мъжага, щом бившите му все още ги боли ...!

Всичките му бивши изведнъж се сетиха,че били изнасилвани,отвличани,заплашвани,че той бил изверг,психопат и какъв ли не,а докато бяха с него живееха,като царици и се хвалеха на ляво на дясно... Сега всичките искат да му вземат едни пари,това е истината,а зад цялата история нищо чудно да има и друга скрита сила,витаеща някъде около бившия му отбор Реал Мадрид!!! Някой ги подкооросва тези негови бивши,като дори им плаща за да му съсипят живота... Чудят се,как да му вземат някое друго евро...

Тази кака като е толкова открехната, защо не е завела дело досега, след като има доказателства. Така поднесено бих го нарекъл изнудване. Да не се окаже, че и тя е подписала споразумение да си мълчи. Ако е вярно не е хубаво, много ясно, но не смятам за правилна модата 10 г. си траял и изведнъж - голям кураж.

Богатите с какви неща се занимават.