Благодарният Хамилтън: Чест е да бъда споменаван редом до Шумахер

Британецът изпревари легендата в класацията за най-много призови места

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Хамилтън ще мине Шумахер, като стане 7-кратен световен шампион, две думи няма. Сега единствените ни гаснещи лека полека надежди са Мик Шумахер и евентуално Себастиан Фетел.

Този като беше по-млад сякаш беше по-светъл. Може би таки ми се струва. Сега нещо и физически е почернял. Сигурно си слага фон-дьо-тен, нали е активист. Ужас. Толкова успешен а вече черен...

Всички педерасти харесват мъже

Никога няма да си до тях

Само дето нямаш нищо общо с него! Той печели последните си 5 титли с кола, която той самият разработва, а ти сядаш в готов, разработен болид и само караш. Заради Шумахер променяха правилата, за да не печели толкова много. Заради теб променят цвета на колата, за да ти угодят на теб за кампанията ти. Т.е. него се опитваха да го спъват, теб те носят на ръце. Неговите победи са извоювани с борба, твоите са щастливо стечение на обстоятелствата - дали са ти най-добрата кола.

Ама наистина ли? Ти да видиш....

Ей на това казвам: Да Удариш Пирона по Главата!! Еваларка!!!

В ерата на Шумахер този нямаше дори да е в първата осмица толкова е слаб. Тогава имаше конкуренция и големи пилоти и в другите отбори. Сега реално Мерцедес почти няма конкуренция, а Формулата е в трагично състояние. Политическите ла*на дето този внесе в моторните спортове пък идват в повече на заклетите фенове и затова все по-малко хора следят Формула 1. Бърни да се взима в ръце и да разкарва маймуната щото неграта тоя спорт не го гледат и не са платежоспособни, а платежоспособния бял човек не иска да гледа политкореткни глупости и маймуни да му вменяват вина!

Баси тъпака си! Пък и расист се извъди... Интересно от позицията, на какъв се изказваш по този начин? Какво точно си постигнал в мизерния си животец, та раздаваш така щедро "правосъдие"?

Брей, че този мошеник и ера ли е имал.... Ти да видиш... Хи хи хи

Ще!

От сума време не гледам Формулата. Писна ми още по времето на Шумахер, когото все по-малко харесвах. Явно нищо не съм изпуснал, защото този, освен че бил навъртял повече победи от него, явно е и несравнимо по-дразнещ с ултралибералните му простотии и коленичения.

Снимката да не е от Планетата на маймуните.

позор е