Коментари - Боби Михайлов изригна в писмо до УЕФА срещу англичаните и приказките им за расизъм | Корнер.dir.bg
назад

Боби Михайлов изригна в писмо до УЕФА срещу англичаните и приказките им за расизъм

Темата явно засегна сериозно футболния ни президент, пише до централата за втори път

Обратно в новината
| Редактор : Венислав Кирилов

Коментари - Боби Михайлов изригна в писмо до УЕФА срещу англичаните и приказките им за расизъм | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари 44

Боби Михайлов в този случай. Мисля, че правилно протестира. Расистки скандали има постоянно и в английското първенство, не е коректно да ни сочат нас при положение, че проблемът съществува почти навсякъде!

Трент Александър Арнолд е от Ливърпул...а Ливърпул не е в Англия...имаме такова знаме на Коп...

Ами до тук я докарахме.... Когато отборът няма класа да се противопостави не на Англия, а на футболни джуджета, като Ч. гора и Косово за расизъм ще говорим, а не за футбол! Перуката отчита дейност, като не се фокусира върху същинските проблеми - безумно слабите ни национални формации и клубно първенство, а отклонява вниманието и пише декларации срещу УЕФА! Или може би се надява на първа победа срещу Англия, пък била тя и служебна?!

Ние българите сме най толерантни към религиозните различия. В отношението си към различните раси сме умерени расисти, но само в личен план, а не като народ. Най хуманната нация сме , спасили сме евреите с българско гражданство през ВСВ. Циганите само сме ги дезинфекцирали за да не разнасят инсекти и болести. Изявленията на англичаните са провокация и предизвикателство. Но какво друго да очакваме от една изродена нация? Как да реагираме? Да им напомним за Дойран.

Прочетох "Боби Михайлов изригна" и без да дочета заглавието, първата ми мисъл беше, че се е напил и е повърнал изригващо.

еее то голямо изригване .Направо ги изплаши с това софт писъмце УЕФА

Най-мразим като ми сипят безалкохолно...

До Ингилзката федерация по футбол, катерене по дървета и т.н. от "Задругата на бояджиите" в България: " За да нямате проблеми с расизъм или некакви обидни епитети от непознаващите маймунския род български запалянковци, предлагаме от задругата, да боядисаме всички английски футболисти в бяло БЕЗПЛАТНО! "

Какъв расизъм бре, серсеми, маймуните са добре дошли на стадиона, ако и да са от острова ;)

Типичен нашенски гьонсуратлък, характерен за много от живеещите в българската паралело-изолатна реалност: 1) Расистките изцепки на родните "фенове" са факт. 2) Не е много ясно какво ТОЧНО прави БФС срещу расизма. Лично не съм чул някои "фен" да е осъден ефективно - нито за расизъм, нито за уронване на престиж (ако има въобще такъв закон). Запомнящи се акции и мероприятия също нещо няма, за разлика от същата Европа, която удобно е крива за всичко на нашенските неграмотници.

Този факт, го има навсякъде по света. Дори има обратен расизъм , така да се каже. На черни срещу бели. В случая Боби е напълно прав. Англичаните преиграват по-темата. Камъните, който хвърлят по нас без причина, ще име се върнат. Каквото правят срещу нас камери, тайни агенти и прочие, същото трябва да направим и ние. Тогава, ще се види реално, кой е расист и кой не!

А аз се чудеш защо изведнъж УЕФАджиите изведнъж започнаха да си купуват толкова много лексотан... а то щото му видяли прическата на Боби.

Чухме му гласа най-после! А за важните неща се крие мишокът. Сега се прави на мъж,,изригва,, И той е от главансците де си отгледахме

Защо белите са добри в спорт "стрелба", а черните - в "бягане"?

Хайде да сме откровени , Боби

кажи нещо за вратарите извън ЕС ? Къде пак намърда синчето си ? Това ли е повода за "изригването " ти ?

Боби, Слънце наше Надеждо наша Ти си новият преЦедател на моя народ, не на твоя на моя, или на Мая може и на Юрданка Бий ги със 7:0 на нула,

Интересно, къде им бъркаме на тея англичани? Първо ни обвиниха, че сме пряко отговорни за тъпия им Брекзит (е и руснаците, разбира се, ама за англичаните няма разлика между българи,сърби,руснаци и т.н) , а сега трябва да се чувстваме виновни, че имало расизъм в българския футбол. Изкуфели либерални изроди, при Вас по-добре ли в бе? В Италия по-добре ли е? Да напомня ли как в Италия се отнасят към играчи като Лукаку,Балотели, Кулибали и т.н? Все ние сме виновни за всичко, в тяхната кочина всичко е 6. На пук на всичките обвинения, всички на 14 трябва да скандират Брекзит и Борис Джонсън, може би и това ще забранят до тогава.

Всички патладжани да го духат!

Добре им го е казал Боби. Трябва да се реагира на такива нагли тъпаци. А те са точно такива - нагли, тъпи и смърдящи от пиене и не миене смотаняци. Много свят съм видял и много хора познавам, ама по-големи олигофрени от англичаните няма. Believe me. А, и поляците, извинявам се

И какво точно им е казал ? да не говорим колко и какъв свят пък ти си видял ? Кой канал на телевизията гледаш ? У нас и футболисти и публика са баджанаци и олигофрени. Гледай поне един мач в Англия с напълнени стадиони, с малки и бащи с малки деца, гледай едно футболно шоу всяка неделя, а не тъпи илтраси у нас с изкривени физиономии.

Евала, всичко ще се оправи сега...

А писмо с дълговете на Динамо #КОГА?!

на париж летището един африканчо ме пита с ква цел съм идвал, леле. Викам аз съм си у нас, бе Европа, ЕС, питам го от къв зор ще ме питаш такива работи бе ей ?

Никога не съм симпатизирал на Плехара,но в случая ми се иска да му стисна ръката за това писмо. Навремето ,когато цялата Брекзит кампания мина с грозна атака срещу нас-българите,ми се искаше Бойко Борисов да беше реагирал по подобен начин...

На мача викайте расистки изказвания. Англичаните напускат терена и ние бием служебно Чехия да направи същото. И става интересно. На негрите как да им кажеш бели

не си мислете, че Гарет Саутгейт или там онуй момче, цетнтър нападателят на Челси, дето са се изходили в нета са бог знае колко интелигентни. Ние доста ги надценяваме тия хора, само щото са англичани. Те са си същите прости парчета, които дрънкат същите заучени фрази от сорта, играем мач за мач, момчетата дадоха всичко от себе си, продължаваме напред и прочее. Само че го правят на английски. Дето се вика едно е да кажеш Цаца с картофи, друго - фиш енд чипс. Второто е по купешко. Но пак ви казвам, същите тъпи парчета са. Затуй и дрънкат глупости. И все пак футболът е игра на провокации и те провокират. Ако сте по тъпи от тях ще се вържете. Разбира се че ще има тъпи парчета и от нашите, които ще направят панаир. Но какво да се прави. Тя простотията няма нито раса нито език нито възраст нито пол. Най ще се изкефя ако успеем да ги праснем. Ама няма да е в тоя живот :)

Много ясно и добре казано. Ония са същите кухи, прости тъпаци, като нашите. Взимат и повече пари, ама на кого му пука. Просто си използват инструментариума, доколкото им позволяват възможностите на най-горно ниво. Но все пак, на черното нема как да кажеш бяло.

Егати писмото! Не го е писал президента на БФС, той няма толкова акъл. Този, който го е писал, явно е с претенции за по-умен, но е изфабрикувал абсолютна боза. Някакви много сложни и дълги изречения, докато стигнеш края, забравяш началото и в крайна сметка не вдяваш за какво иде реч. Да не говорим за граматика, думи, изразни средства, тежко им на преводачите.

Боби , наздраве!

И сега какво ще мога ли да си заведа маймуната на мача или гостуващите маймуни ще се обидят, защото е по-хубава от тях. Aбе аман от маймунджилъци!

Защо в английските футболни агитки, особено на ултрасите никога не съм виждал чернокожи ?!

Правилно! До гуша ми дойде да ни подценяват навсякъде, където стъпим. И аз така направих и имаше ефект. На летището в Цюрих една служителка от друга раса при проверка на документите без повод изръси-Bulgarians not good. Тя и английски не знаеше като хората, ама демонстрира огромно самочувствие и слага наляво и надясно етикети. Прибрах се и написах писмо до летището, като описах нейния коментар към моята нация. Отговориха ми с 2 писма-първото, че разследват случая и второто, че тя си е признала и са я уволнили. Какво ще им мълчим. Така се прави.

Педераста Боби изригна,но късно!

щялото това писание да го смести в един ред : "Е, то па английската публика е много убава....!"

Щом даваме повод, ще си носим последствията...

Щом давате повод, ще си носите последствията. Либерастите, де.

Ако ние сме либерасти, вие какви сте? Педерасти?

Противно човече !

Искам да доживея да чуя от устата на министър-председателя на РБългария думи като - Аз, от позицията си на Министър-председател на РБългария, не мога да позволя подобни уронващи престижа на страната и народа ми...... Тогава ще има истинска промяна. Другото е плява....

Едно е председател на футболен съюз, друго е Министър председател на Република България. Международната политика и дипломация не е футбол. Не ги смесвай двете неща.

Поредният български гьонсурат!

Боби, по-спокойно, недей да се стресираш толкоз да не ти опада косата....

Боби пияното вместо да изригва на писма да вземе да направи нещо за родния "футбол"