17-11-2017 20-11-2018

Коментари

България подкрепя Хърватия.

нищо странно... Франция има вече официално 40% население, което не е от бели хора, а араби и негри!!! До десетина години тази държава ще мине към исляма. Но лошото е, че пак тогава и ние ще имаме не българско мнозинство, а цигани!!! И това също е реална статистика!!!

Е що да не викат.Франция отдавна си е африканска страна.Двам-трима бели в отбора им и другото.......няма да казвам, щото а си споменал този цвят и веднага ти лепват-расист.Хубавото е, че Денят наближаеа и всеки ще си плати за всичко."Ще има плач и скърцане със зъби".

Е как иначе - има само трима бели, останалото е "чист франсузин" ... Някой лаеше, че Европейпските отбори били на финал - объркал се е, африканските са, но под друго име !

84-та като станаха европейски шампион май само Тигана беше черен и беше атракция, сега все едно гледаш Конго. Не че нещо, ама какви европейци могат да са тия?

Kenn1111

Нормално останаха 7 европейски и един африкански отбор на световното.Е вярно че е сборен отбор на Африка под френско знаме.Чудно ми е ако спечелят къде точно ще сложат купата.Определено трябва да е в Африка;-)

е руска дума. Правилно на български е да се каже мнозинство.

Алоуууу, африканските фенове, ми стара Англия що я забравихте?! От 11 на терена 5 цръни и 1 смесен. И там имате 50% връзка.

Не е вярно, два африкански отбора са основни фаворити за титлата - Франция и Белгия!

Ако възкръсне Луи 14 и види френския национален отбор и държавата ще умре моментално от шоков стрес.

Най ми хареса белгийския национал Боята.

Кой каза че Албания не е играла на световното......албано-швейцарският отбор стигна 1/8 финалите, пък за Белгийците да не говорим само двама белгийци там.

Хората играят, да. Нашите селтаци гледат от кръчмите. Кой както се уреди.

Куртоа, Вертонен, Дрис Мартенс, Кевин Дебруйне, Хазар... как да няма белгийци???

Че то в отбора на Франция само името остана европейско....и то от 20 години вече

Е, как мяма да я подкрепят, та тя е най-новата Северо-африканска република....