Ботев приземи Левски в Коматево и зарадва Разград

След четири поредни победи" сините" се заковаха на трета позиция

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Какво миcли Бойко Бориcов за победата на Ботев?

Айде не се заблуждавайте от тази гръмка победа, първенството ни е слабо слабо но чак толкова вторият борещ се за титла да падне от Ботев, Интересно какво щеше да стане при победа на Левски, и то след организираният протест от феновете на Ботев. Жалко че са толкова наивни, и тези на Левски също.

Турците - Наркотрафиканти и всяккави Предатели , еббали се с цигани, турци и негри, трябва да ги ИЗТРЕБИМ за да я има България. И тия маймуни дето ритат топка да бягат към Африка с разпрани гъззове като Осман Ага през 1865 г.

С тоя треньор и в тройката няма да бъдем!!! Безобразна игра, безобразни и много закъсняли смени! Жалко, че сполучихме със собственик, но не можахме да случим с треньор. Очаквам скоро да има треньорска рокада! И отново ще напомня на тези, които издържат отбора - много бързо вземете професионалиста и то международно признатият футболен експерт АНДРЕЙ ЖЕЛЯЗКОВ, за спортен мениджър. Само той може да помогне на ПФК Левски в този момент. Иначе парите Ви отиват в каца без дъно с това спортно ръководство!!!!

Ботев лашка Левски.

Браво на жълтия!

Този път може и да не стигнат до бараж! Перуката я няма вече.

И чорба няма вече. Само таратор. С куркума...

Кофти е да ти умре отбора. Всяка седмица трябва да припознаваш следващия отбор който играе с Левски. Хахахаха

Муууууууууууууууууууууу!!! Синя тишина!!!

Schilo

Да се преиграе...Уф, той Перукан вече не е шеф!

Бараж?

Паметник на незнайния припс? Оранжев, с люлякови венци.

Само Уефски о-уе!!!