17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Хубаво е да се каже, че за този 4 годиншен цикъл на спортистите и успехите които постигнаха заслуга има и управлението на ГЕРБ и Бойко Борисов. Обновяването на спортните зали във всички градове, десетките нови спортни зали, физкултурните салони за подрастващите, подпомагането на всички спортове и спортисти, техните треньори. В момента тренират десетки хиляди деца в тази спортна инфраструктура. Резултатите не закъсняват. А Рашков е ясно, че пет пари не дава за тези спортисти, дори му е досадно в момента сигурно, но ПР-а си е ПР!

"Имам удоволствието да предложа на Ивет, ако желае, да се влее в редиците на МВР. За нас ще бъде чест тя да бъде сред нас и по такъв начин ще утвърдим авторитета на Министерството на вътрешните работи" Това на колко промила го е изтърсил?

tonk11

Браво на момичето ама .....какво точно ще работи в мвр?

Нещо за 700-800 лв.

Бойко Рашков ! И на новата ви служителка !

Будала. Там чистачката на тротоара взема повече. Будала си, си !

С къв акъл се снимат с тоя? Той ясно защо се снима стях. Малко да се избърше в някой дето не е толкова мръсен.

От къде на къде тоя ще връчва отличия? Какво общо има МВР. Няма ли министър на спорта ако зелените чорапи са твърде заети?

tonk11

Хубаво де, 700 -800, ама какво? Щото само с карате даже и там не става.

Браво на Илияна Раева и гимнастичките. Отказа ли са да приемат почести от хунтата!

Сега всички политици ще се снимат до медалистките ни с цел да оберат славата и да се правят на загрижени

Румбата от кремъл са му забранили да награждава гимнастичките докато не се върнат на второ място.

tonk11

Е нали требва да го снимат и днес.

Олипмийски шампион да охранява опашката за паспорти или да ходи да се бие с протестиращи? Не става! И защо Рашков не е поканил боксьорката ни, може би защото тя искрено си каза, че Спотното Министерство по времето на Красен Кралев навремето страшно много е подпомагал бокса.

С по малко от златен медал от олимпиада и симпатична муцунка за секретарки рашков не взима.

то заради това всички мъже-спортисти се върнаха със златни медали. зарибява каратистката за да я вкара на работа в левски (мвр) ще я направи комисарка и до там+2500 заплата

Иначе Борисов беше един от първите които почна да развива каратето като спорт. Един от първите с черен колан. Ясно е че бойните изкуства покрай него бяха с преференции .... Що именно тия дето им е осигурил условия да стигнат до върха да не го свалят в калта. Честито работно място в МВР. Едва ли ще е преди хората на Черепа в йерархията но пак се почва от някъде.

Малко конфликт на интереси имат зелените чорапи ... да се снимат нещо което е продукт на "упадачния корумпиран режим включително геноцид над българските деца (това е съвсем пресно)" ... та що да не пратят Рашков ... той морално няма на къде повече да пропада.

Този бойко е пълен лайнар ! Къде се бута ? Какви медалистки ? Какво общо има този прикрит рушветчия с българският спорт ? Вече няма нормалност в нашата Няма такава държава !

Значи са тъпи тия лесбийки

Смешко, Бойко е най-добрият ни премиер

Само така, Бойко е най-добрият премиер в историята

Лекувай се! Не си добре.

Те са служители на МВР. Има си звено, като в армията - Елитен спорт. Създават се условия за подготовка, пращат се заплати. Дългогодишна държавна политика.

Хаххаа, хайде бягай от тука, тулупа всичко той е развил, но най-много чекмеджета си

Да седна на таралежа педерасът