17-11-2017 20-11-2018

Коментари

фашиста борис 3 е единствения началник на европейск а държава присъствал и целувал с хитлер и единствено на неговата фашистка фамили я в булгаристан има наименувани паркове Болница булеварди...Позор!

не0либерално оскверняване на олимпийското движение позор !

Русия, според журналиста на тази статия, била една от най мощните спортни нации...хахаха. Най мощно назобени с евтина дрога спортисти, които нямат място в никакви състезания, ако зависеше от мене.

Кирооооо Киро.......нахрани прасето и не барай компютъра

Москва -80 беше бойкотирана щото СССР се намеси с войски в Афганистан по покана на законното правителство. А сега америкосите бягат ,, през глава,, от същите тия талибани. ...А те пък търсят в Москва площадка за преговори. А,де? Япончетата не виждат ли, че сега не е време за Олимпиада?

Българският Олимпийски Комитет настоява за приемането на следните спортове (по подразбиране България е тотален фаворит за златото). 1. Крадене с гъз (участват политици) 2. Чесане на мъде (участват чиновници) 3. Хвърляне на салфетки (участват футболисти)

Едно време черните вдигаха черна ръкавица срещу расизма,сега белите коленичат срещу расизма ! Какъв ще е следващият ритуал? Навярно някой ще ляга.

и колко тежат тези връзки?

Изгледайте документалния филм Europa: The Last Battle в www.bitchute . com, както и The Greatest Story Never Told (има го по торент тракерите), за да разберете някои неудобни за Глобалния сатанински ред истини

Само този с мустаците щеще да свърши хубава работа сега но го няма. Щяха да ви изчезнат всички вируси от главата. Заедно с всички олигофрени, педали и всякакви расовоотритнати елементи. Ще е хубаво да се появи един такъв пак, много ще изгорят покай сухото ама пък и доста добра дезинфекция ще се получи.

Европа си плаче за един нов Фюрер!

Отдавна спрях да гледам спортни състезания. Да си правят протести срещу расизми и други измислици. То не бяха коленичения, то не бяха протести против измислени понятия като расизъм наложени от евреите за реализация на душевено робство върху белите хора. Отишли някакви на олимпиада, взели няколко милиона и после реват как расизма ги потискал. А истината е, че просто мразят белите хора и повод за протести ще си намерят винаги. Повръща ми се от гнусотията и омразата към бялата раса, която струи от всякакви спортни състезания.

Религията и политиката са нанесли най-големите злини на човечеството!

Всичко ще се нареди, когато Русия бъде отстранена от всякакви състезания!!!! Не виждате ли, че Русия е в основата на всяко едно зло нещо, което става на такава олимпиада? Допинг, расизъм, ограничаване правата на lgbtq+ хората, маргинализирането им до традиционните полове (мъж и жена) и т.н. и т.н. Защо още каним тази страна в сериозни състезания?

Ти си ниско платена курва на повикване със силно занижени нива на умствена дейност..

Ти дори за курва не ставаш защото си изтривалка на ватенките та ние българите не те броим за жив-понял?

SU-152

Та новите юпета ще са от Хамерика. Ай радвай се..............

Тъпият нарцисизъм ( малоумност) е в основата на всички идиотщини по света !

Нацизмът е създаден и одобрен за времето си по демократичен път.

Джеси Оуенс признава след години, че Хитлер го е поздравил и дори му е махнал. Този, който отказва да отдаде почит на Оуенс е всъщност Труман.

президент на САЩ през 1936 г. е Франклин Рузвелт

Само липсва новия "мустакат", Всичко останало е същото. Неваксинирани не могат да влизат в заведения, има вечерен час, не може да събират накуп повече от еди си колко хора... Само дето нямаме още звезди на реверите.

Многократно по-зле е...Еврейският фашизъм е чудовищен...Не, че Хитлер не е покрепян финансово от еврейските фамилии Родшилд, за избиване на останалите евреи...звучи парадоксално, но е факт.

Освиниха спорта с политика. И Евро 2020 по футбол с клякания и гейска символика За това трябваше да бъдат наказвани. Уж имаше такива правила в УЕФА, ама не спазват собствените си правила..

И все пак да отбележим, че дори нацистите и комунистите в началото са били в коалиционни управления. Но не и Слави Трифонов!