"Божията ръка" нарече мача Англия - Колумбия съдийска кражба

Коментарите му не се харесаха на ФИФА, която му плаща да е на Мондиала

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Прав е Марадона, абсолютно е прав!

Абсолютно точен е най-великият футболист Диего Марадона !

Не му обръщайте внимание.Пак е бил надрусан на куче.

Какви са тия коментарии за един човек, който явно прецака Англия на световнтото през 1986 година и благодарение на оня идиот страничния съдия Богдан Дочев, който си затвори очите за явна игра с ръка!!!! какво ми коментирате кой кого хванал, кой кого прегърнал - явно сте млади и не помните най-голямата измама на световна първенство до 1986 г. А се га на всичкото отгоре този наркоман и алкохолик марадона е прадеставител на ФИФА и му плащат всичко!?! СРАМОТА !!!!

Не е най-подходящият човек Марадона, за такова изказване. Но дузпата наистина не е чиста. Онзи си държеше ръцете настрани да гардира, но в нито един момент не го хвана или прегърна. Накрая онзи сам си падаше. Директното нарушение липсваше. Това да кажеш ето тук в този момент го хвана, задържа, спъна, бутна - това липсваше. И наистина симулираха. Друг е въпроса, че колумбийците бяха невъзпитани. А англичаните имаха късмет.

Може и да е кражба но съдията не даде явен червен картон за удар с глава при строенето на стената за фал. Това нарушение е единствено и само за червен картон. Можеше да се направи че не го е видял, но жълт картон по всички правила нямаше место при това нарушение.

К'во мЕсто те гони пък тебе, бе "специаУиста"?...

Лъжливия наркоман не проспа ли мача?? на повторението се вижда чиста дузпа....Колумбийците бяха безсрамно груби-заслужаваха да загубят...единственно вратарят ги спаси от по голяма загуба.

е в топ 2 на най великите футболисти на света,каотмного хора гопоставят на върха. В момента няма такива таланти. Друг ер въпяроса,че всеки си има пристрастия.

Хаха, е как няма да подкрепя Колумбия?! Нали от там си взима коката, в крайна сметка...

Ми, не е луд тоя дето яде баницата... Клоуните от ФИФА като му дават на тоя палячо една торба пари, така ще бъде...

Колумбийците да се благодарят, че не останаха с 10 човека и не им свириха дузпа още през първото полувреме заради удара с глава, който колумбийския играч направи. А кокаиновата отрепка да си затваря устата.

Аре, аре, тюфлек ... И твоята кариера почна с гол с ръка ... накрая обвинихте и българския страничен съдия, хем австралопитека - централен съдия въобще не му поиска мнението ... Баш ти да се изказваш, особено пък сега, когато си джудже-наркоман, въобще не е на място ... Знаем, че се им клиент на колумбийците и ти дават с отстъпка, ама що си не одиш дома ... Не, че англичаните не са тюфлеци и те, ама баш ти да коментираш ...

Всички добре знаеме , защо клоуна с белия нос е фен на Колумбия .