17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Русофилските свине,боклуци,отрепки и измет!!!!

Нали те вдигнаха Украйна на революция в 21 век нали те запалиха войната между украйнци и руснаци и оставаше да избягат заради тях целия свят да страда….

Русофилчета, попитайте Путин и Шайго какво стана с влезлите в Киев руски войници! Да ви кажа ли, унищожени са! И други ще влязат, но въпросът е как ще излязат! И американците бяха в Афганистан, но вече ги няма, нали?

М, добре ще излязят, като излязат плъховете от скривалищата пак ще се върнат. Но да не взем да се хареса на схемаджиите влез -излез, влез -излез, влез-излез и всеки път далавера. Наглостта на укрите и властта там край няма. Чакалите от САЩ и ЕС са ясни. Но еврейските тъпунгери и смукачи какво дадоха на украинския народ? Нищо! Измами, разгул, кражби, наркотици. В Украйна кой от големите градове не е под еврейски диктат? Улични бандити. В стил ГЕРБ, но несравнимо по-нагли, по-прости и по-отдалечени от истинския украински народ.

Я вземете се уточнете! Путин вика - тия са нацисти, ти твърдиш, че са евреи! Май си объркал наръчниците, дето ви ги раздадоха от Руското посолство. Ще те викат на килимчето да ти опъват ушите и ще има "штраф" за допуснати грешки ...

Тоо боксьорите не се отличават с особен интелект.

Живота е ценен, но с лъжа не се живее. С истината напред!

Тея каквито големи мишени са...

Какво чакат, да свърши операцията ли.

Ще гледаме тяхни изяви от сибирската колония . Да свикват с новото положение .

Е какво им печеше на украинците да кажат, че ще спазват неутралитет. Да си сключат там договорите и с Русия, и с НАТО, че няма да участват в никакви военни съюзи и толкоз. За чий им е да членуват в НАТО? И ЕС не им трябва, за чий им е? Очевидно е обаче, че друг решава вместо тях, а сега ядат и бой, без да заслужават. Принципно са суверенна даържава и имат право да правят каквото си искат, но както знаем, праводо винаги е на страната на по-силния, за съжаление.

Очакваме включване. В ефир. На братята.

Коги го хванат ,метала от 0,60 ст . , между гърдите , ги признавам ,палячовци

Докато не ги видя на улицата с пушката не вярвам и на нито една дума ни на тия нито на Зеленски, който най-вероятно от вчера на обяд не е в Украйна. Оказа, се че сваления самолет снощи не е руски, а тия сами са си преецакали работата. Иначе цяла сутрин се въртя в ефира разрушената сграда.

Бе, те, "бойните действия", не приключиха ли вече. Преди да са се включили. Братята кЛичко.

Ако тия двамата загинат в бой ще станат национални герои на само на Украйна, а Русия завинаги ще затъне в тия лайна дето ги натвори.

Колмо му е да ги направят "герои". С "приятелски" огън.

Прдлагам да им пратим Кобрата, има да им връща! Биха го не с бокс а връзки и пари.

Eбати и комунистическите педераси в този дир!!!! Вие сте фашисти бе да ви еба майката путинска! Украинския народ го избиват- те злорадстват- копелета мръсни….

Верно ли, и колко избити има....

това са на Путя платените лакеи, които на българи се преструват!!!!! жалки като государя си......!!!

Такива са си рубладжиите, освен путин друго нищо свято няма за тях.

Ти май се припозна в думите си. Фашистите от украйна под американска заповед извършваха геноцид в продължение на 8 години срещу руснаците - т.е. собсвения си народ.

На камерите онлайн няма подобни неща, вероятно тези не са в Украйна.

следващия репортаж с братята Кличко ще е от Сибир

Братята Кличко няма да бягат, включват се в бойните действия - както се включи и Зеленски ?!?

Точно в момент в който Зеленски е казал че е готов Украйна да е наутрална! Тези двамата хитреци, се правят на мъже, ЗАЩОТО ЗНАЯТ че няма да им се наложи да направят това което казват. Само гледйате!

Вече става ясно, че хората изповядващи идеала "преклонена глава сабя не я сече" са русофилите.

Турче....русофили няма! Има българи които осъзнават че силна Русия = на слаба Турция! Никой българин не поддържа Русия ей така...без причина!

Да, поддържат я хората, на които им харесва да са роби и да се кланят на "силен" господар.

А сега не се ли кланяш на "силен" господар?! Те американците само ни се радват, викаш!

Те бойните действия свършиха, няма вас да чакат.

В Украйна живеят герои, които един ден ще бъдат почитани като богатири а в България е пълно с двама мъже и половина, които никой, никога няма да запомни!

Тия ли смешници ще се включат във войната бе това изявление сигурно е от Париж или Лондон.

Напред Россия!

на жужи у гъдзо!!!!

Рамбо "Първа кръв"

Другият път Хироу Мусака да вземе некой от бг халтурата, ама по-геройско изглеждащ - Ненчо Балабанов или Митето Рачков и направо да ги прави президент!

не знам с какви очи ще гледат рушняците света след това. Срам ме е че им знам езика даже!

Сметайте Шут за президент, боксьор за кмет!!!!! Тея са по-зле и нас и македонците накуп!

До утре сутринта Киев ще е превзет от Руснаците, а братя кличко арестувани и пратени в Гулаг. Така ще приключи тяхната звездна история.

Само пък да не вземе Киев да стане втори Грозни.

Сега разбирам и чеченците защо са се засилили натам. Че колко му е...

Що? Ще се боксират ли?

Не, ще те таковат...

Ние всички ще умрем. Достойно за един мъж е да умре в бой. Още повече за родния си край...

Когато всички са родени в СССР е трудно да се биеш за родната страна...

Жалки напъни на едно джудже да изглежда мъж, Жалки напъни една автокрация да изглежда справедлива, Жалки напъни един сътрап да остане в историята като нещо друго, освен като СЪТРАП! Язък за похабените мечти на украинците за свободен живот! най достойните - ще бъдат жертви, но и пример, защото сремежът към свобода е вроден, навсякъде, дори в руската кочина, ще надвие!

Хората имат кауза, защитават я! Жалко, че каузата им е ... курабийки! Не си струва да умреш или да убиваш за хора като Турчинов и Яценюк! Още по-малко за Джо Байдън!

Току що ТАСС съобщиха , че допингираната торба с лайна Витяз Поветкин също щял да се включва.

Абе той се опита по едно време да повоюва срещу Владимир, ама му набуха тъпото канче насред масква и седна малко да си почине

по главата... и ти личи! Ама много ти личи!

да, много ти личи!

На това му се вика"да умреш за Америка"!

Да, щото като Путин превземе Украйна и ще потече мед и масло там.

най-разумното нещо е да се предадат и да започнат преговори. Но си мисля, че едно такова действие не е в интерес на Запада, а би трябвало да бъде ако наистина са загрижени за украинците.

А дали е в интерес на Украйна, да бъде като Беларус? Хората искат да живеят свободно, не да слушат какво иска Путин.

пич, не бъди наивен. Географски, за жалост, позицията на Украйна етакава, че просто няма как да стане да правят каквото си искат. И ние където сме до Турция сме си патили 500г от този лош късмет. Е, и? Украйна няма шанс и няма да бъде подпомогната от НАТО. Къде е смисъла да се бият като така само щетите ще стават все по-големи. Русия вече е нагазила и връщане назад няма. Айде да се върнем към реалността малко..

ще е първият боксов мач между човек и танк. Да видим...