17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Гонят българите вече и от националния отбор.

Изглежда е дошло времето да бъде продаден и няколко мача за БГ ще му вдигнат цената с 50-100 бона.

Този е леко прегорял от африканското слънце. Явно е от заможно семейство и постоянно е ходил на море. Не го искаме. Ако Балъков го викне ще ми падне тотално в очите. Не, че ще му се накриви капата. Иначе в новината си лъжете та са късате. Далеч няма да е само 5ти или 6ти чужденец. Веднага се сещам за Пажин и Загорчич, които не са споменати. Единият е с над 20, а другият с над 30 мача за България.

Муджахидин-синоним на разрухата.Не четеш ли- този футболист е от Бразилия и няма нищо общо с Африка.Има си старши треньор,който не го е еня за твоето хейтърско мнение!!!

Ти, май, расист си падаш...? Знаеш ли какви зверски санкции налага УЕФА за изповядването на такива идеи?

Айде нема нужда.

А защо вие титани на мисълтта не оправите и възстановите детските школи, а не разни мургави идиоти да ни представляват пред света

Незнаещи коментатори,знаете ли ,че в Разград всяка година се набират деца от цяла България,които се тренират на супер база-предоставени са им отлични условия за развитие!!! За да може да се издържа тази прекрасна база са създадени идеални условия.С една дума Лудогорец работи за създаване на собствени български кадри!

Айде стига ги хвали като Бойко. Толкова добрини правят и накрая бразилци в националния.

Кореняк нашенец....)))