17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Залагам всичко на България да не се класира за световното.

Букмейкърите никога не познават, просто си правят ташак с балъците.

Отсега ли бе. Те и затоя бяха фаворит... Тъпотии.

След 4 години най-големият футболен форум на планетата ще се играе през зимата! След още 4 всяка четвърта държава от членовете на ФИФА ще участва на Световно първенство! На къде отива футбола? До къде ще стигне ламтежа за пари и власт по върховете на ФИФА? Няма да се учудя, ако големите футболни нации се отделят от ФИФА и направят свой турнир. Сигурно мачове като Саудитска Арабия - Египет, Иран - Мароко, Австралия - Перу, Панама - Тунис и т.н. носят голяма наслада (може би и гордост) в душите на чиновниците от ФИФА, но те трябва да са в различно първенство от това в което се играе за званието "Световен шампион". Може би по добре е да се направят 2 или 3 турнира, всеки с по 16 или 24 държави. Първите два отбора във всеки турнир да минава в горната лига, от където пък ще изпадат последните два. Това ще доведе освен до по-интересни сблъсъци, а и ще предотврати домакинство на странни държави, които са футболни "джуджета" като Катар. Те ще бъдат домакини на първенството в съответното ниво в което играе техния национален отбор.

Ама при разширен състав на първенството може и ние да се класираме. Едва ли де всъщност то чак тлкова да се разшири май няма да може.

Да ни бият като тъпани ли ?

Ти знаеш ли къде е Катар бе умник? Там зима няма. Ти какво искаш, да играят на 50 градуса през лятото ли? И всъщност какво значение има кога се играе, седиш и дремеш пред телевизоро на бира от пластмасова бутилка.

Всъщност ще пукаме вино и свинско тогава, няма разлика.

Добре, че от сега ни казахте кой ще е шампионът през 2022 - няма да се хабим да го гледаме този мондиал тогава, мерси.

Ще са фаворит ако изгонят това лай... Неймар

Нема нужда! От толкоз въргаляне по мократа трева ще хване ревматиЗ и сам ще си замине поради несъстоятелност.

Изобщо пък ме са ми фаворит тези!

На мен също изобщо не са ми фаворити тия черний м@нг@ли! Те и в Русия бяха сочени за фаворити ама отпаднаха на 1/4 финал. Сега нека пак да ги слагат фаворити...след 4 години пак до там максимум.

в списъка.

Баси якото - Мондиал не през лятото, а през зимата!

аз кадето живея е лято и през зимата

Аз пък съм фаворит да прасна комшийката от третия етаж, разбира се ако се измъкна от жената, и не ме хване мъжа и, и този Сладур от шестия етаж!

Това с мъжа и е сериозен проблем. Ако те хване, можеш да имаш трилема.

Не само това. И Гонзо ще е голмайстор.

Правите ли разлика между "парите ви ще се удвоят 251 пъти" и коефициент 251?

Коефициентът за нашите е нисък . Ние да се класираме е 100:1

Голяма простотия наистина са написали.

Това все едно да пишат че България 3000г. ще стане