Букмейкърите свалиха доверие от Григор за следващия сезон

Ставките за турнирите от Големия шлем го държат много далеч от фаворитите

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Затова са и book - книга make- правя; т. е. прогнозите са им на книга

Дано Григор не чете какво пишете хайвани. Много ще радвам ако Агаси може да му вдъхне малко повече кураж за да излезе от кризата в която е изпаднал.

Букмейкарите да гледат в тяхната си ,,паница"да не гледат в канчето на съседа си,Едно е да мислиш друго е да се счучу???????

ха-ха-ха,прочете ли Винету ?

Извинявам се за грешката ДА СЕ СЛУЧИ??????

Букмейкарите да гледат в тяхната си ,,паница"да не гледат в канчето на съседа си,Едно е да мислиш друго е да се счучу???????

Дришо да започне да духа на големите в тениса. Ако пак не му потръгне, може и да се понадупи. Ако и това не помогне, да помоли кака му да го замести ...

PEYTSCH

Преди година казах да наблюдавате младия Зверев. Виждате сега за какво ставаше дума. А Григор или да направи РЕСТАРТ или да се качи на модните подиуми. Средното е...дрогата от мъка или за утеха...

Григор тръгна надолу след момента, в който се изгаври за София оpen.

PEYTSCH

Неее...Откакто облече розовото трико...Май в Австралия. Може да се сменил резбата по Истамбулска конвенция....

Чета простотиите ни и се чудя, да се обадя ли, да замълча ли, или да спра да отварям повече коментарите ви. И да храчите, и са злобеете, и да се пените против мен, пак ще ви припомня: къде съм аз, къде сте вие? Нима Монте Карло прилича на Столипиново, Факултето или дори на вонящата ви панелка, където се радвате на менте ракия, скапани цигари и мръсотия до шия? Поне като пуснете телевизора, ще видите все някога Монте Карло и ще разберете къде съм аз, къде сте вие... Айде, продължавайте да плюете, а на мен хич не ми пука...

Чети бе боклук, когато подкрепиш лично майките пред Парламента, тогава може да ти правим Евала

Гришо прилича на чичак и даже в модните среди вече няма да се реализира, така че да мисли за друга кариера. Че то и за жигило си има пенсионна възраст.

Догодина Григор ще се върне в топ 10, освободен от очакванията. И така ще продължава вероятно - да се изкачва свободен от очаквания, и да потъва, натоварен с очаквания. Щото няма психическа устойчивост и щото екипът му е тъп като слонски бъз и не може да сафиряса да се консултира с доказан психотерапевт.

"букмейкърите - този чест катализатор на реалност" .. с букмейкърите реалността става по-бързо реална ? тъ па на ри. По -скоро писането е катализатор на тъпотията ви.

чудесна новина за феновете му, които с радост ще заложат за него: по хилядарка на всеки от четирите турнира, и дори само един да спечели, пак са напред с над 40 к. Нали?

50k, pichke...

Ама разбира се! Как не се сетих? Той ще ги спечели и четирите и тогава ще си с почти 200 к напред

Да му сложат коефициент1/1.5 на тоя сопол.

Когато всички тенис асове са здрави и се състезават нашия Гришо го няма никакъв, много жалко..

Много закъсняха, това беше ясно преди седем години...

Я да ги разочароваш тези ;)