17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Това на Бензема гол ли бе или не? Тоя прехваленият Арнолд през него стана гола, Хендерсън не за тоя отбор

Един отбор,на който вратарят е главната фигура за мен не е истински и достоен шампион.

Пич, когато фактите говорят, боговете мълчат. Футболът е отборен спорт, а не художествена гимнастика и се брои на голове, а не на оценки на феновете на загубилия отбор...

ПСЖ,Челси,МС и Ливърпул бяха много по-добри от Реал,но къде с късмет,къде съдиите ги подпляха и накрая блестящия Куртоа ги изведе до шампионския връх.

Ливърпул - уморени коне ! Време е за смяна на играчите - Салах и Мане са толкова предвидими, че и 2 по 90 мин. да играят, резултатът ще е същият. Иначе не може да се отрече, че натискаха, но само това не стига - иска се да си вкарваш положенията. Но Куртоа ги отчая. За Реал - играха напълно прагматично и си взеха своето !

Като не вкарваш, ти вкарват. Тоя Салах цял мач не намери възмовност да се изяви, даже на 2 пъти прецака Мане за да блесне. Резулататът, лаком гъс. Били приятели и незнам си кво. Ливърппул отправиха 25, 30 удари към вратата, от който Салах поне 15. Ами класата си е класа. Друго е да играеш срещу големите, като Интер и Реал. Сотбори с бюджет, колко Ван Дайк е много лесно. Не се къхарете за милионерите.

Хахахахахахахахахаха кво стана бе рошав ?? Бегай да плачеш под пирамидите. Нали щеше да отмъщаваш???

Реал спечелиха мача с характер

Гледахме,приземяването на фараона.