17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ще правят съдиите, които дават рамо на говедата? То бива, бива, нагласена далавера, но на Гей-арена всичко е под контрол... Само до сега, поне 5-6 точки съдийски подарък се даде на говедата. И пак недоволни, пак техните дрогирани уж фенове пишат декларация след декларация, пак БФС ги търпи с над 30 млн дълг... Мдаааа...докога?

Плащам над $ 87 на час, работейки от дома с 2 деца у дома. Никога не съм мислила, че ще мога да го направя, но най-добрият ми приятел печели над 10 хил. На месец, правейки това и тя ме убеди да опитам. Потенциалът с това е безкраен. Ето какво правя.......>>>>>>>>> www.Trade46.Com

Да искат кредит от някоя лихтенщайнската банка, там са популярни говедата, може и швейцарска. Нали изкараха Вадуц швейцарци.

Отнемане на лиценз и после фалит искам.

Закривай! Герена да стане пасище за говеда!

То по-големи говеда от чорбата няма. Сезонът на пасищата отдавна е започнал при вас.

Много пари, много чернилка и много измислени мениджъри се въртят. А фурболът така и не се съвзема. Бе луди ли сте - без собствена школа и пълни стадиони, няма оправия. Нерде шампионска лига, нерде останали лиги, а за вътрешното първенство само интриги и мижави мачове. Какво доживяхме, "първокласни" отбори със странни имена в А група, само и само първенство да има. На какво да се надаме, след Бистришките баби и тигри, остава и Драгалевци да се прочуе с "Царско село". То нали един мастит премиер обеща нов стадион за юнаците, повечето от коити с мургав отенък и спомени за възродителния процес.

Ситуацията е лесно решима. Пътят е прокаран, вече, с любезното съдействие на височайшите държавни органи, в лицето на Богът Слънце Обявява се фалит. припознаваме някой друг отбор за Левски, и всичко е точно.... После се прави нов формат на първенството, може пак да се върне предишното наименование - "А" РФГ. Справка: ново сформираният отбор на ЦСКА-София (София)

Витоша е много подходящ. То и без друго някога Левски беше преименуван точно така-Витоша.

Даааа, когато преименуваха и онуй ЦСКА дет' фалира, на Средец..... Обаче ние ще пледираме отборът да се казва Левски-София.

Лефки умре за тея кадето водеха поповете за ЦСКА сега май трябва да ги водят за Лефки

Веднага декларация!! Как така някой ще си иска парите!!! Това е заговор!!

Бай хой, Лукойл, тити палячото и държавата ще помогнат на "правилния" клуб!

Отдавна казах Няма титла- няма купа - САМО ДЪЛГОВЕ ЩЕ ТРУПА - а те не слушат и мислят че се заяждам

Говеда, пуснете веднага декларация. Как си позволяват тези от морето да си искат парите!!! Що за безобразие!! Те не знаят ли, че ФК "Доносник" може само да взема. Бахти, това е заговор срещу клуба!!!

Свикнали да взимат. Изваждането не им е силната страна .

Помиярски "грандове" !

говеда отвсякъде.

Хайде почнаха ги и тия. Да ги закриват и разформироват за вечни времена.