17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Гнома ще се натиска за Герена- и на Перукан- факт.

Илиян Илиев толкова мрази ЦСКА,че щом зависи от него,при всички случеи няма да играят за победа.

Лудогорец ще победи след като титулярите от Черно море няма да играят,но жалко,че те се представят лошо след това като играят в европейските турнири.

Защо коментирате непрекъснато Лудогорец-Ч.море? Аз съм сигурен, че ние ще накажем хибрида в София! Само Ботев

Стига писа тъпотии, че през това време наказват майка ти в Столипиново.

Кой ще играе и кой не ще се види на мача довечера.Не за първи път се пишат глупости в сайтовете и вестниците.Понякога резервите дори играят по навито от титулярите когато няма стимул,така ,че и да е истина нищо не се знае в това време.

всички "клубове" са търговски дружества ... В този смисъл купуват, продават и други търговски сделки въртят ! Детектор-метектор ... бошлаф работа !

Една комшийка казала на тъщата...... Преди ревльо ревеше след мачовете.Ловчанлии го надминаха и сега вече обвиняват всичко и всички предварително.Явно в наглостта и двуличието достигнаха световни висоти.Честито....

"Морето" ще "полегне " на лудите, то е ясно-Гелосаният е платил вече. където трябва....

ЦСКА София/Литекс, ако искаше да стане шампион, трябваше да бие Лудогорец. Не може да бие прекия си конкурент за титлата, па са чакай на варненци...

ЦСКА-София е мастийски клуб .Всички знаят как дойде ,откъде дойде и как влезе в първа лига през задния вход.По същия начин може и да вземе титлата.Да я спечели в директни двубои с Левски и Лудогорец е мисия невъзможна.

Какви неясни причини? Много са ясно даже.Наредили са им да полегнат и протестират по този начин.

Каквото и да правят Лудогорец ще се поздрави с победа и ще стане отново шампион за 8 пореден път. ЦСКА трудно бележи голове с игра, а само след статични положения. Трябва подобрения във философията на играта в нападение, тогава ще станат шампиони. Това е последната година в която Лудогорец е шампион.

и този мач ще е уговорен както много други. Родна действителност!