17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да не забравяме и за силата и мотивираноста на бразилските ЧЕРНОЕНЕРГЕТИЦИ.

Уникални заглавия слагате. Излиза, че този човек 5 години е бил ням и сега е проговорил. Браво на него. Остана ли някоя медия с нормални журналисти, които не пишат в стил "жълто".

Около инцидента има много въпросителни и няколко тези, които се въртят в неофициалните среди. Шуми се е скрил и цялата тази работа е чиста маскировка - застраховки, повишаване драстично на продажбите свързани с името му и продажба на имоти по време на ниски цени на пазара. Втори вариант: Шуми е починал отдавна, потулено заради финансова не изгода, а по скоро улеснение.и третото, което съвсем ми се вижда фантастично, но е още една гледна точка - двойникът се е самозабравил и е сменен отново и се изчакеа, кога ще бъде излекуван Шуми. Има много догатки в диип лена.

Ски съм карала преди почти 40 години. Та затова питам. Щом са карали по пистата, като как пред момичето е "поникнала" тази пряспа? Което ме кара да предположа или лошо обработена писта или каране извън пистата. И в двата случая има нередност, която и едната и другата страна не биха искали да скрият. Така си обяснявам и мълчанието и от двете страни. Някой плаща за него и си мисля, че това са франсетата, които вероятно му покриват и лечението. И аз да съм на мястото на жена му и аз бих си мълчала, ако се покриват всички медицински грижи.

преспата е била встрани от пистата и хлапето, слабо скиорче, се е отклонило и е паднало там. не е било на пистата.

Aко има господ - дали той не наказа Шумахеров за една от титлите си как изблъска Хил само и само да спечели титлата?

Той нищо ново не казва, обаче се оправдава.

Всъщност франсето нищо не казва, освен да се оправдава. Гнусна работа.

се рекламира.

Така му било писано.

да не се отчита пред репортери. и да не желае да дава отчети. някак всички забравят за Мик, който се състезава във Ф и дава интервюта. щом дори той не желае да говори по въпроса, темата е твърде болна и никой не може да принуди семейство Шумахер да го прави. дадава изявления. Същественоото е, че един велик пилот вече няма да се състезава. Шуми не заслужаваше това да го сполети - повече от лош късмет е това, за какъв "голям късмет" говори този господин?

Господ май си е взел целият късмет, който му е предоставил наведнъж.

като еснафи - Шуми си е "предоставил" сам победите и приходите. при това не наведнъж - години наред на върха. той не влиза в категорията тотомилионери.

По тоя случай има такива разминавания във версиите и такива опити да се покрия информацията, че нещата започват да СМЪРДЯТ ЯКО. С какво точно ще се успокоят семейството и самият Шумахер (който уж беше в безсъзнание толкова години) като не се раздухва случката и информацията около цялата мистерия???

Извънземни има замесени, или поне е Соросоидна работа.

При пристигането на медицинския екип Шуми е бил в съзнание,но дезориентиран и много уплашен,по спомени от тогавашна публикация,преди семейството му да наложи цензура.

ето една, пък скиорите да преценят какво и що. Източникът е Билд. за инцидента - за опресняване на паметта. И като повод за размисъл за случая - доколко добре е била стопанисвана пистата с непочистените от сняг каманаци на броени метри от нея. "По информация на германското издание Bild, Шумахер заедно с 14-годишния си син и малка група приятели е отишъл на ски. По време на спускането малко преди падането се е спрял, за да помогне на дъщеричката на свой приятел, която е паднала в преспа. (значи подчертавам -изрично - карал е не извън пистата, както твърди бозон). При това Шумахер се озовава извън маркираната писта и след като изправя момиченцето на крака кара няколко метра надолу, като не забелязва скритите под снега камъни. Губи равновесие, пада и удря главата си в един от камъните. (спасява го шлемът)- Отбелязва се също така, че е карал не със свой, а с взет под наем екип. Според Билд, възможно е и това, че щом не е е карал със свой екип, да е попречило на Шумахер да запази равновесие. ПП. По случая е имало разследване. и доста се бистреше въпросът с тия камънаци - редно ли е да са непочистени от екипа, който нямал вина - те били отговаряли само за пистата, рийш.

2014 година. германците са железни. на франсета нямам доверие.

Кой му е плащал на този да мълчи цели пет години?

финансов, разбира се. изобщо защо не престанат с тези лешоядски публикации за Михаел Шумахер? защо не го оставят на мира, него и семейството му? защото ги дразни фактът, че той е бил и си остава велик пилот. и няма нужда от ничие съжаление.

Ами явно е че има руска връзка с опита за убийство на Шумахер и руснаците плащат яко за да се потули случая

или напротив?

Истината боли...нали?

говедарче? че някой след 5 години препира имиджа на френските алпи и на френския екип ли?

Истината че руската връзка в опита за убийството излизат наяве

но хайде обобщено пак - дай източник и цитат. наясно съм с омразата на феновете на формулата към Шуми, нито си първия, нито си последния.

да кажат нещо и приятелите на Михаел, чиято дъщеря е карала ски там, на необезопасената писта, и която се е опитал да спаси от жестоко падане Шуми. Не всички интересуващи се от случая имаме амнезия за едновремешните публикации и споровете относно състоянието на пистата. човекът, оказал първа помощ, не е бил там в момента на инцидента. знам, че ще триете, но този бозон защо си е мълчал толкова години? и срещу колко е проговорил.

продължавайте с минусите - но историята с тая писта беше много мътна, както и с инцидента.

Карането извън обозначените ски писти, в дълбокия сняг, е изцяло на отговорността на карашия. Никой не може и не трябва да носи отговорност за това че някой излезал извън обозначените писти на ски зоната.

там имаше някаква история с липса на заграждения (май беше мрежа) и т.н. - като не си запознат с конкретния случай що не си затраеш? едва отърваха кожата - съд, глоба. Това го прочетох ""Ще кажа само, че при пристигането ни на мястото, там вече имаше други хора - скиори, както и служители на ски пистата. Никой от хората, отговарящи за пистата, не носи вина. " Това е синтеза на това интервю - след 5 години. нещо гузен негонен бяга май?

за инцидента - за опресняване на паметта. И като повод за размисъл за случая - доколко добре е била стопанисвана пистата с непочистените от сняг каманаци на броени метри от нея. "По информация на германското издание Bild, Шумахер заедно с 14-годишния си син и малка група приятели е отишъл на ски. По време на спускането малко преди падането се е спрял, за да помогне на дъщеричката на свой приятел, която е паднала в преспа. (значи подчертавам -изрично - карал е не извън пистата, както твърди бозон). При това Шумахер се озовава извън маркираната писта и след като изправя момиченцето на крака кара няколко метра надолу, като не забелязва скритите под снега камъни. Губи равновесие, пада и удря главата си в един от камъните. (спасява го шлемът)- Отбелязва се също така, че е карал не със свой, а с взет под наем екип. Според Билд, възможно е и това, че щом не е е карал със свой екип, да е попречило на Шумахер да запази равновесие. ПП. По случая е имало разследване.

Продавам стар диван , на него е седял Георги Георгиев - през 1786 година .

Купувам...

Всеки си има неговата гледна точка. Семейството на Шумахер преценява поведението си и какво да прави след инцидента. Но все си мисля че подобни теми из медиите, спекулации, слухове, може би и дебнещи папараци нямаше да съществуват и да ги има, ако съпругата му бе дела едно кратко изявление в което да каже, състоянието му е такова и такова, положението му е много сериозно , ние ще се борим, ако има подбрение аз ще ви кажа. В момента екип лекари се занимават с рвхабилитацията му, моля да ни оставите на мира до следващия път в който ще дам инфо. Все си мисля че така ще живеят една идея по-спокойно

Докато семейството не внесе светлина по случая, спекулации ще има. Не са глупави, а да не го разбират това не вярвам Което води до идеята, че сами го правят (искат), от там нататък почва да смърди.