Коментари - Дългата пауза приключи: Първа лига се завръща с много интрига и битки за решаване | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

В Хърватия и Румъния подновиха първенството преди 2-3 седмици, в Сърбия - преди седмица. Гърците изобщо да не ги споменавам - айде те са по на юг. Наш'те пак голяма почивка, сигур много са се уморили есента, та затуй.

Какъв "елитен футбол по родните терени". Оставете тази работа.

Едно време бях от ЦСКА, а най-добрият ми приятел беше от Левски., ходихме заедно на мачове. Вече 30 години не гледаме български футбол, защото всичко се мафиотазира, има уредени мачове, не останаха нормлани хора по стадионите.

Тези ФК-та, някакви особени икономически субекти ли са? Защо НАП, ако някоя фирма закъса с десетки хиляди я погват, а тези с по десетки милиони не им обръща внимание. Къде са ДАНС, МВР и финансовата полиция за тези перачници на пари?

Хайде честито! По стотина фена на мач и по няколкостотин откачалки именувани агитка! Мицава игра, никакви българи във водещите отбори, нагласени мачове и пр. Добре, че има истински футбол, който не спирал, хората и на световно играха и продължават!

Успех на ЦСКА!

БГ Футбол - уговорени мачове, просташки интриги, селски сбивания, никакъв живец в играта - Не, мерси. Тези "играят" друга игра! Не случайно в повечето сайтове пишат "Футбол" и "БГ Футбол", значи са различни!

САМО ЛЕВСКИ ОЛЕ !!!

Скоро борешите се за шестицата "шампиони" ще летят към А окръжна! ХАУ!

Не.

Хората и на световно ходиха и играха, и забравиха кога е било, не спират да играят, наще баровци 3 месеца почивка и сега 5-6 мачленца като в махалата с приятелите деторитаме и после реват... Ще фалираме, дайте пари. хахахахах Частен клуб иска пари, не може да се самоиздържа. Ами това е бизнес. Значи бизнес модела е сбъркан. Като всеки друг бизнес. Просто не става. Закриваш и почваш да се занимаваш с друго.

Тримата зрители се вълнуват.

САМО ЦСКА!!!