Дел Потро се отказва от тениса заради постоянната болка

Аржентинецът се бори с непрестанни контузии в последно време

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

При толкова модерна медицина, до която богатите имат достъп е срамота. Има дозина лаборатории отглеждащи хрущялни тъкани като оставиш проба от твоя тъкан и за 20 дена ти я отглеждат. На практика могат да заменят всяка част от хрущял или връзки. Направо не проумявам какво е направил с коляното си, че да не могат срещу 50-100к да го излекуват напълно.

Всеки прави сам своя избор и решава. Дузина е правилно.Dozen is in English.

Хубавото в случая е, че поне е ваксиниан. Ако не си беше сложил инжекциите дега щеше вече да е мъртъв. Ваксината му е спасила живота. Сега може да се отдаде на любимите си занимания с близкште си хора, стига и те да са ваксинирни, иначе могат да го разболеят с някой нов щам и да подложат живота му на риск. Това ажи за всички, които не са ваксинирани - дори да бъдат заключени по зятворите от властте, неваксинираните могат да убият невинни хора, които чинно са се ваксинирали.

Дел Потро е един от най обичаните тенисисти и истинските приятели на тениса само можем да съжаляваме за него.Бих желал да го виждам на корта.

Говориш пълни глупости! Да се "отглежда" специализирана жива тъкан е само в сферата на научната фантастика! Ако беше възможно, щеше да се култивира не само хрущял, а всяка друга част от човешкото тяло и щеше да има вече няколко хиляди безсмъртни хора, които могат да си позволят да се "подмладяват" периодично!