17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Прекрасна церемония, домакити са изградили цял нов град, метро и хубави стадиони с климатизация. Журналистите потвърдиха , че и организацията е много добра... Един месец светът ще е фудбол. Да се наследим на хубави мачове...

Хич няма и да го гледам и не очаквам дори и церемонията да е свястна, ако ще да е Световно...футболът отдавна не е онази игра, която беше с онези класни футболисти, всичко сега е пари, актьорски изпълнения и дърводелци на терена. И не можаха ли по време на празниците да го пуснат това първенство?...Идиоти!

Само искам да кажа на всеки, който не знае, че Дубай и Катар са едно и също... Какво има в Дубай? Ами плажове, хубави хотели и много, ама много скъпи ястия и коктейли... там човек може да живее наистина 100 години... Е, добре де, който може да си го позволи. Вие като не можете, само ще си мислите колко е гадно. Да, ама за вас просто гроздето е кисело нали? Та, хайде сега да видим Дубай какво е? Ами рая на земята! Нямам идея какво е ОАЕ, нямам идея кой ви го е казал, ама само да поясня, че Катар не е нищо повече от част от държавата Дубай... какво не е ясно или май не сте учили география когато е трябвало, а? Ако искате, може да ви дам карта да видите, ако знаете как се борави с карта изобщо... Но, ако не знаете, имам новина за вас, в Дубай са успелите, онези които знаят какво искат и как да го постигнат... А вие... Еми вие сте си в Люлин...

Не Дубай е част от ОАЕ, а Катар си е отделна държава със столица Доха...но и Катар са доволно богати като ОАЕ...

Глупости. Катар не е част от ОАЕ. А колкото до Дубай - били сме там. Изкарах 10 дни около една нова година в прекрасния хотел Мьовенпик. Е и? Демонстрация на много пари, лукс. А като отидеш в старата част около пазара - ориенталщина. Чест прави на емира, че се ориентира към богати туристи. Има визия, защото като свърши петрола тези камилари пак ще яхнат камилите и ще тръгнат по оазисите. Това обаче не означава, че мястото на това първенство не е в тези държави.

Колко много негативизъм и обиди без причина. Щом е световно.,това първенство може да бъде възложено на всяка държава, какъв е проблема, че е в Катар? Откриването беше великолепно,а в едно състезание винаги има и победени.

Мене най-много ме забавлява как неграмотният българин не знае че Дубай е Катар всъщност. Елементарни знания по география ама бай Тошо още се вижда...

Николето, ти ли си ма? Не само, че не са едно и също с Дубай, ами са в две отделни държави: Катар и ОАЕ.

Най-доброто световно. Дубай е точното място за всичко което може да се прави защото там е рай и има много пари. Там ходят на почивка лошите момчета и успелите известни хора. Казвам ви го като човек който на Марк Зукърбърг му казва просто Зуу. Та със Зуу имам мечта да идем в Дубай на плажа с коктейла. Казвам го като истинска и успяла жена. Ок, всички които псувате световното били ли сте в Дубай? Май не и гроздето просто е кисело а?

Луно, ти ли си, ма?

Много ти се иска да съм Луна, обаче не съм. Аз съм жена, която много добре знае какво иска, как да го постигне и какво може да направи с всеки един в абсолютно всеки един момент, това не знам как не ти стана ясно!!!!! Щом като Зукърбърг (за тебе) ми е Зуу (за мене...) е прави си изводите... Ако можеш... Ако не можеш, приятен ден!

Тия еквадорци на трибуните поради липса на бира и мацки ли са озверели, при положение че отборът им печели?

Следващите зимни олимпийски игри в саудитска арабия!!!

Някой да е очаквал нещо друго? Кога пък там е имало футбол и дори, идея за футбол. Но продажниците от ФИФА дадоха първенството на тези чаршафи и на страна,където идея си нямат от футбол, където властва ретроградната религия, наречена ислям и се управлява със средновековни методи от някаква монархическа шайка.

В надпреварата за най-странно, най-смотано и най-слабо първенство! Как може да се появяваш на терена през цял свят и да се излагаш така, вде едно домакините бяха с отбор аматьори от Лихтенщайн или Сан Марино отпреди 29,5 г. ! Дори и децата на "Септември" щяха да ги бият! Язък за 220-те хвърлени милиарда. Може би ще хвърля едно око само на полуфиналите и на финала.....Дотогава - никакво гледане, човек не бива да си уврежда вкусовите и естетичните рецептори!

Те арабите са така и с жените.Бляскаво ги лъжат,а после им свършат за една 30 секунди в дупките и ги бият,че били виновни.Такива ти ми работи за обрязаните,които до вчера ебяха козите си.Цигански романси банални.

Тоя па.

Фифа са много широко скроени Важна е парата Всичко др Е измама Вар,киреч Няма го Марадона,Ван Бастен Има само Уинбет и Бет365 Чак ме е срам да гледам

Недей да гледаш.ннякой те кара ли? Аман от мрънкачи.

Само церемонията гледах

И ко видя?

200 милиарда са изхарчени за това! И ??? После какво ще правим с тия съоръжения? Те си искат поддръжката. Целия сграден фонд на България е оценен на около 400 милиарда. Катар е можел да си купи половината България с тия пари.

Капка в сондата.

То па една церемония...

Впрочем, Еквадор изобщо не бяха толкова зле, колкото предричаха. Е, все пак са близо 20 000 000 и имат избор. Катар я имат 1 000 000 , я не /говоря за баш камиларите, а не за работниците/.

Китай, Индия и САЩ какви отбори имат, като са трите най-населени държави? Футболът не се играе по брой жители, а по умения!

Там спортната култура е различна. В САЩ са ужасени като разберат, че при футбула топката не можела да се пипа с ръце. Индия е тотален хегемон в крикета. За понг-понга на Китай да не споменавам. Ама Катар уж бил азиатски шампион.

Каква плюнка в лицето на спорта и демокрацият. Там жената има малко повече права от козата.

Както е и в сащ-исоното и зоподнола европа...

Що сте такива боклуци не мога да разбера. Факт е че домакините не са доказан отбор и са там защото са домакини. Голем праз. На Катар им е се 200 за отбора.

какво Световно без Българските лъвове. Виж тогава щяха да треперят всички.

Тоя вар е измама. Как решиха, че крака е пред този на защитника ? На камерата се вижда, че защитника с малко покрива.

ВАР

Някой да е очаквал нещо различно освен победа на Еквадор?

Очаквах равен, ама още в 3-тата минута разбрах, че се заблуждавам...

Хубава откриваща церемония. Бяха се постарали домакините. Мачът бе под постоянен контрол на Еквадор. Можеха и още да вкарат ако се бяха напънали. Но явно решиха,че 2:0 е добре. Катар с тази игра ще редят само загуби. Щом Еквадор ги бие, какво остава за другите по-силни отбори в групата.

празни кратуни се прехласват по топка пълна с въздух. отврат.........

Тоя па Катар не можаха ли да дадат някой лев да натурализират 20 по- свестни футболиста.

"Меморандумът между правителството и "Джемкорп" е прекратен. Това заяви пред Би Ти Ви Атанас Бостанджиев, изп. директор на компанията. Посочи, че за прекратяването в компанията е получено писмо от правителството и тя няма никакви претенции към него."

А тази шматка от от Гаала какви ги дялка в бнт футболно студио. Бездарни отрепки мишмаш

Иска шпек на сухо ,кой знае ??

Тенденциозно заглавие... Загубиха..да...!! Безлични са тези ,които ме успяха да стигнат до "Мондиала".....!?!? "Наще" са безлични ,защото нямат дух да бъдат "лични"...!?!?

Само за твоя информация- Катар не стигнаха до Мондиала след квалификации, а по правото на това че са домакин.

В Бнт бяха домъкнали вълк Луда работа