Коментари - Ден №12 на Мондиала: Германски и белгийски сълзи след смайващи мачове | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ама няма да ме накарате да си го местим заради тях .

Уредени мачове

ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ДОБРИ НОВИНИ! ДАНИЯ,УЕЛС,ГЕРМАНИЯ,БЕЛГИЯ…ВМЕСТО ЗА ФУТБОЛ,НИ ПРОДЪНИХА УШИТЕ С-ГЕЙ ПРОПАГАНДА!!! СЕГА ЩЕ ИМАТ-ЦЯЛОТО ВРЕМЕ,ДА СЕ ПОСВЕТЯТ НА-АНАЛНИТЕ СЪРБЕЖИ! А ИНАЧЕ,ЗАБЕЛЯЗВАМ,ЧЕ ГЕОГРАФИЯТА НА-ФУТБОЛА СЕ ПРОМЕНЯ! ЛИБЕРАСТИТЕ,ЛЕКО-ЛЕКО,ЩЕ ОТИДАТ В-НЕБИТИЕТО!!! СКОРО И В-ДРУГИ ОБЛАСТИ!!! ТАКИВА,КАТО:ШВЕЦИЯ,НОРВЕГИЯ,ДАЖЕ НЕ СЕ-КЛАСИРАХА! С-ГЕЙ ПАРАДИ,НЕ СТАВА!!!

Заложих на японците и не сбърках.

Ицо може да е всякакъв, но отдавна позна какви и що са - "Айн цу Цвайн цу...Дрън!!!" Пълен разпад! За Белгия нямам думи - старчески хаос и аха-аха да се сбият помежду си сами. А Япония и Мароко ще стигнат доста напред и май още някой набеден или промъкнал се "гранд" ще стегне чемаданите за в къщи... Нещо ми понамирисват Франция, Аржентина и Испания като потенциални кандидат-домошари, ама ще видим...

Германците си тръгват навреме, за да не изпуснат гей парада.

Запушиха си устите, преди първият мач. Сега им отпушиха друго отверстие - хак им е ! Няма ли вече някой да обясни на футболерите, че те не са политици, и няма нужда от политически изяви.

По едно време главната съдийка беше изтървала мача и гледаше доста изплашено. Ако дойчовците не бяха вкарали 3 гола и Коста Рика се бяха предали, а резултата беше още известно време за Коста Рика или равен щеше да настане бой на терена.

И в България стана така където СТИГНА( падна на дъното ) и Германия, още пред 15 години.. ТОва е заради разни Митьо-вци, мангали. Тия ИЗНЕРВЯТ и разболяват всички и помагат на арабите и негрите да ЗАВЗЕМАТ Европа... Заради тия мангали бяха включили и два маймуняка в отбора на Германия. Всеки българин или човек от Европа трява да трепе мангали и маймуняци, за да сме добре !!!