Коментари - Ден №4 на Мондиала: Испания на седмото небе и харакири за Германия (обзор) | Корнер.dir.bg

Коментари - Ден №4 на Мондиала: Испания на седмото небе и харакири за Германия (обзор) | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари 10

Ми той Перукан си е на седмото небе вече незнам колко години...

Жалко за Канада и Коста Рика. Най вече за Канада. В пъти бяха по-добри и креативни от Белгия. Браво на Япония! Германия няма дух, и не е отбора от преди осем години. Надежда има в Испания и Франция. Да видим другите отбори.

Важното е германците не да спечелят а да се направят на мамуни заради педераста им канцлер, наложен им от педерста Шорош.

Е, гаа ти "Оркестъра Калош" , който се вихри там в жегите!

За това ИЧ не ме грее, но гарантирано е олигофрен този.

Сигурно Покрайната ще стане Шампион?..!

ГЕРМАНИЯ ДА СЕ УТЕШАВА…С-ГЕЙ ПАРАД! КАКВО ЗНАЧЕНИЕ ИМА-НЕКАКВА СПОРТНА ЗАГУБА,ПРЕД ВЪЗМОЖНОСТИТЕ НА-СВОБОДНАТА ЕДНОПОЛОВА ЛЮБОВ? И-СВАТБА С -ДВЕ МЪЖКИ БУЛКИ! ДА СЕ ЗАКРИЯТ ВСЕКАКВИ-“НАЗАДНИЧАВИ”: СВЕТОВНИ,ЕВРОПЕЙСКИ ПО ФУТБОЛ,ГОЛЕМИ ШЛЕМОВЕ В-ТЕНИСА,ЛЕКОАТЛЕТИЧЕСКИ,БАСКЕТБОЛНИ,СКИ,….АБЕ ВСИЧКИ СПОРТОВЕ,ДА БЪДАТ ЗАМЕНЕНИ С-ГЕЙ-ПАРТИТА!!!

1:0, 1:1, 1:2, дрън! Познато!

За Германия не беше харакири. Те видях те сами да се бият. Паднаха в битка срещу самураите. Толкова си могат в дюнер-кебап-шлафта. Поддържал съм ги на много първенства. По-слаб гейшлафт не съм виждал в историята, па не съм първа малдост!

Германия повече я притеснява, че не може да си носят джендърската лента. Голям натиск на либерастите и джендърите, даже Дания е предложила голяма част от европейските нац. отбори да излязат от ФИФА, смятай до къде сме я докарали, заради разни пендели.