Коментари - Ден преди старта: Прогнозите на Dir.bg за световното първенство в Катар | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Прогнозата на Кристина Димитрова ме усмихна! Абсолютно същата причина имам и аз, да симпатизирам на Италия - Ювентус по онова златно време... :)

България ще е шампион на тоя мундиал смотан

Радвам се, че медиите се опитват да поддържат някакъв интерес към смешното световно. Защото явно на публиката не й дреме. Ще има ли реплики в стил, че "футболът е като религия по тези земи" или "сега целият свят е затаил дъх пред цар Футбол"? Защото ги слушаме на всяко първенство, та е редно да ги чуем и за мошениците от Катар?

Най-ненормалното първенство ! Мачовете преди Коледа ??? Публиката по стадионите- само мъже и то платени, за да стоят там ??? Организаторите и спонсорите: Мошеници и арабски идиоти- милиардери.

А Руската кочина по-добре ло беше

Туркоробцити разбраа ли безаналоговия член 5ти на ОТАН де са скри след кат Путин запука натуту ф Полца?

Я мислим дека Россия че стане световен шампион... Шампион Россия- Чемпион по беднотия И по простотия!

Световен шампион - Аржентина Голмайстор - Лаураро Мартинес Изненада - Уругвай и Дания Разочарование - Франция и Англия

Дето Лева няма гол на световно ама щял да бъде голмайстор хахха

Къде е на Гогов прогнозата ?

Финалът е Италия - Русия, голмайстор е Пеле а най голямото разочарование е Малката Перука

Световен шампион,а Сърбия приятната изненада Испания няма да мине групата

Що за бутафорна статия? “Събрали се някакви хора и си говорят на по ракия”. Хайде малко повече професионализъм … поздрави, не съм робот.

Побърканяци. Някой да ми обясни, как при това икономическо зануляване и мачкане ще гледате някви ритни-топковци? Вярно ли сте толкова облъчени, че на тези елементарни врътки да се хващате? Ужаст.

Понякога не е лошо малко отпускане и релакс. Не знам за теб, но мен спорт, музика и други изкуства ме разтоварват, вместо да слушам депресиращите новини по цял ден

Не се съмняваме. Вековете са го доказали. Това искате, това ви дават Фараоните.

И какво мислиш си много "различен" и по интелигентен от останалите, защото не гледаш футбол ли? На мен проблемите на обществото са ми ясни, просто съм решил да не се задълбочавам върху тях, защото просто това е един депресиращ живот.

И какво, някакъв по-различен ли се имаш че не гледаш футбол? Аз пък предпочитам 100 пъти повече футбол пред новините, с които ни облъчват всеки ден