Детето-чудо дари шампионската премия за благотворителност

Мбапе дава 300 000 евро на организация, която помага на деца с увреждания да спортуват

Обратно в новината

Коментари - Детето-чудо дари шампионската премия за благотворителност | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не ми пука дали някой го е посъветвал или сам е узрял и порастнал за такива решения! Важен е факта и се покланям пред това дете, което може да ми е син!

Ще си имаме нова супер звезда, роналдо остарява, меси е отегчен, на неймар не му се става от земята, другите добри мислят само за пърцуци,а футбола е рутинно ежедневие за тях. Млад, бърз, че и черен /джорд уеа/.

Какъв процент от годишния си доход дарява? Стига сте се преследвали по някакъв си ПР ход.

Какво дете - чудо на 19 години ? Той за женене вие още го деткосвате.

Ти случайно да не си циганин?

Голямо браво, но не беше нужно да го пропагандира!

Добре е да се "пропагандира", защото така се получава някакъв вид "съревнование" между "звездите" и би могло да бъдат "увлечени" повече капитали в правилната посока за децата... Ето, сега току виж всички се откажат от бонуса си, като го дарят за деца в нужда.

Милосърдието върви ръка за ръка с мизерията. По-добре беше апаратурите за тези деца да идваха от френската държава, а не да се чака на дарения. Захаросан популизъм и общочовешка бедност и нищета, но милосърдието с главно М е добре поддържано от политиците, дори и на богатите държави като Франция.

ГОЛЯМ!

Шампион на терена и шампион в живота.

Оооо Горките не разбирате ли това е медийна благотворителност с цел повече постъпления в бъдеще за човека направил го (главно тлъсти рекламни договори). Пука им за хората ама друг път да не говорим че парите за футбол са мръсни пари с което става още по цинично. Благотворителност в чист вид означава човек да остане скрит и да не очаква ползи от това демек помага защото е разбрал проблема и е решил да помогне (съмнявам се всичките публични благотворителности да целят това )!!!

Браво на момчето стрела! Достоен млад мъж.

А за мен ,никой не знае

Нискочествената вулгарска тълпа изсипа тонове расистко хейтърство по адрес на отбора на Франция. С което доказа, че е винаги под всички нива. Много под тези и редовите негри в Африка.

Ти какво очакваш от конекрадци, икономически емигранти от Украйна? Дошли тука и първата им работа била да почнат да се бият.

Ти не си добре амиго , налага се бързо лечение и по възможност с кожена инжекция.

"Момчето" очевидно не е Момче, щом се държи, Като Зрял и Интелигентен Мъж. Дарява на Организация, която е с определена насоченост към децата с увреждания. И сигурно е убеден, че неговото дарение ще е "на точното място при точните хора". Така се прави и може би целият "Национал на Франция" ще постъпи, като него. Дано да е така. Да е Жив и Зврав ... той ще продължава да го прави и в бъдеще ...

Ако беше нашичък футбалер щеше да си купи незнам ква си класа от Мерцедес ..... а какво стана с премията на Ивайло Йорданов от община Самоков, а? 1984 година му дадоха един декар на Боровец, той се изцепи че ще построи санаториум за болни от множествена скелроза, и после кво .... хотелче .....

Да не говорим, че на един декар Санаториум НЕ СЕ СТРОИ ... че кой направи нещо Запомнящо се след "САЩ" - никой, нищо не направи ... Само Бербатов прави нещо за ДЕЦАТА, но той няма нищо общо с горното ...и Григор също прави и това го разбрахме вече ...

страхотен жест! а сега да видим кой ще започне да злобее... да се излага. както се излагаха при коментарите.

Кога ли в България това ще се случи?

Никога. Е, може би в някоя паралелна вселена!

сигурно като си внесем нигерийци, само че едва ли, защото не е важно само откъде идват, но и къде отиват, при каква система на отношения и стандарт на живот .. Не всеки нигериец ще го направи това, един на милион или поне на сто хиляди ..

Къде са сега панелните тролове, с плюенето и давченето. Българска завист, пуста... Ние българите сме от друг материал, кофти материал, защото българинът и да го вариш, и да го печеш, пак ще си остане завистлив злобар, до гроб. То не ви бяха африканци в устите, какви ли не. Няма значение от къде си дошъл, важно е какви са ти делата и какъв ти е мирогледа. А ние, понеже сме великите българи, за това сме толкова и прокопсали, и напред, хаха. Живи и здрави!

Шило

Браво, хлапе! Запази човешкото в себе си!

Браво на Момчето,Пожелавам му много здраве и успехи.Това са истински спортисти за Подражание.