Коментари - Диксън: Ще строим стадион и мол за "Левски", инвестицията е за 250 млн. долара | Корнер.dir.bg

Коментари - Диксън: Ще строим стадион и мол за "Левски", инвестицията е за 250 млн. долара | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари 234

Мола ше бъде в ПОДУЕНЕ, а стадиона в Нови Хан. Рома не успяха, но ние ще успеем :)

Определено е чисто менте. Ако пипне акциите на Левски ще ги продаде на някоя съмнителна офшорка, ще си гушне комисионната и ще изчезне. Левски ще духа супата.

Още по физиономията го виждам, че е мошеник

После Що българите били прости. Не съм левскар, ама един отбор да се развие му трябват сериозни инвестиции, и този младеж ще прави точно това. После Що не можем да си оправим държавата….ами българите като са прости малоумни чокондури е така.

Молове НЕ ни трябват... Имаме си БЪЛГАРСКИ магазини за ВСИЧКО.. Тия и арабина, който му дава пари, може да дават Пари и Работа на нас, българите.. Но ако мислят да правят някакви магазини и да КРАДАТ работата и парите на българите, нека се МАХАТ.

Най претеснителното е присъствието на янките.Те никога не са мислили за другите а само за собствените си джобове.

Идеално ще е да докарат Левски до ситуация, в която генерира приходи за някого, а не е на ръба на фалита.

И тоя са го намерили в някой приют за бездомници. Не знам кой стои зад него, но той вратовръзката не може да си върже, иначе се е научил как да пие вода за да видим какъв скъп часовник има.

Не ги питай тия тука!

КО КАЗА КО

Вижте му вратовръзката на въппросния Джо ХаАХАХАХАХАХА Това е сериозен човек!!! Пак ТРИЙТЕ!!!!!!!!!!!!!!

Пишлеметата ще ти пищат у уфейса ууееубитак аре МЕКИЯ кавал,весилиновненовата почва ,

Добре,че в Корнера не се триеха коментари?!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ЦЪРВУЛИ НЕЩАСТНИ,ПЪК С ПРЕТЕНЦИЯ .....!!!!!!!!!!!!

От къде ще ги извадиш тези пари, бе тсрикат. Само далаверата е в главата ти.

Диксън&Джизъс, каква комбинация. Говедата положително ги чакат светли времена с нула подигравки и много спечелени мачове. Най-малкото г-н Джизъса със сигурност одобрява мола, дори може би повече от г-жа Джизъса. Може даже иновативната идея за моловото бъдеще на Уеффски да е негова.

Малелей... нямам думи. Да им е честито на левскарите. Или да кажа на Динамо-Диксъновците, дето вика един по-долу. Молът де. Сигурно ще го боядисат в синьо и ще сложат отляво лика на Шиши, отдясно - на Черепа, в средата Диксън, а отдолу надпис "НИЕ МРАЗИМ МАГНИТСКИ". Молът ще се намира в престижния квартал Подуене, разбира се, и предизвикателно няма да има козирка над входа и над терасите.

Не пипай стадиона бе маймунек. На него са играли велики футболисти. А такива мишоци като тебе да строят молове след околовръстното

Какви велики футболисти и кое наричаш стадион?

Пинокио пионков

Къде го намери тоя цървул?

заек нема да изскочи

Fishy fishy

Уважаеми зрители... и зрителки, ще ви споделя една дълбока тайна, която само аз знам, защото единствено аз имам достъп до кадастъра: Поземлен имот 68134.604.1183, област София (столица), община Столична, гр. София, район Подуяне, вид собств. Държавна публична, вид територия Урбанизирана, НТП Стадион, площ 124264 кв. м, квартал 148, парцел V, Заповед за одобрение на КККР № РД-18-4/09.03.2016 г. на ИЗПЪЛНИТЕЛЕН ДИРЕКТОР НА АГКК Как се строи МОЛ на терен публична държавна собственост няма да кажа. Те по-скоро в съседния парк ще построят жилищни блокове, щото той барем е публична общинска собственост, а не чак държавна.

това БЕБЕ какъв инвеститор?? кой зад него стои....?!

Пеев, честито говеда!

За мол съм сигурен че ще построят. Всичко останало са само приказки от 1001 нощ.

На мен момчето ми се видя много сериозно - раирано костюмче, вратовръзка, слънчеви очила в малкото джобче. Само за възела на вратовръзката можеше да помоли нежната половинка на господин Джизъса . "Тази невероятна футболна дама" дори и с език щеше да докара по-добър възел. Щеше да е смешно, ако не беше тъжно, че в нашата държава идват подобни цървули, които се представят за инвеститори.

Благо и некъв охлюв щели да вдига Левски. А стига бе. Приказка от 1001 нощ. По-скоро ще кацвем на Марс, отколкото това да се случи с Левски.

Боко и Цвъки (заклетите левскари). Пеевски. Черепа. Стадион, неотговарящ на нормите за професионален отбор. "Една малка фирма". Неплащане на данъци. Неплащане на заплати. "Уговорки" с НАП. Съдии, загубили права за нагласяне на мачове. Сега мол ще им строят (?!). Динамо тире Спартак тире ПеЛевски в цялата им прелест. И някак все не изпадат където им е мястото, но бившият им директор каза в прав текст, че са свикнали да им помагат. Колко е жалко да си пелевскар.

Ще цитирам по памет: Появил се някакъв в едно африканско село и казал на местните, че ще супува маймуни по 100 долара парчето. Хукнали местните да ловят маймуни и да му ги продават за 100 долара. След една седмица търговеца им казал, че че вече ще ги купува по 200 долара. Пак всичките хукнали да хващат и продават маймуни. И така, докато цената стигнала 500 долара, но пък и маймуните свършили. Тогава търговецът им казал, че ще остави пазач да охранява маймуните, а той ще се върне след месец и ще изкупува по 1000 долара парчето. Но тэй-като маймуните свършили, те се чудели, какво да правят. Не щеш ли, пазачът им казал, че може да им ги продаде за 800 долара, така че като дойде търговецът отново да направят по 200 долара печалба на маймуна. Онези тръгнали заеми да вземат, къщи да продават и т.н. за да се снабдят с парите. И така изкупили всичките маймуни от пазача с надеждата, че ще спечелят още пари. Да, ама не! На следващия ден се оказало, че пазачът е идчезнал! ....................... Та, да не стане и с Левски така!

Насо Гъза вече изчезна.

НАЙ-големия караминьон

Накрая ще бутнат стадиона и ще построят - "подпорна стена", МОЛ и баничарница. "Левски" се преименува на "Левски-София", а Цеко прави "Левски 1914"... Баш по нашенски, накрая в супер, ултра, мега , ГИГА лигата ще има 3-4 ЦСКА-та, 3-4 Левскита, 2-3 Локота и "динозаврите" на Домуса. Перукан с песни на Преслава ще издейства мега сблъсъци с Лихтенщайн и Фарьорските острови. Напред и нагоре ... е и малко водка с утеха... Простотията наречена БГ футбол верно си е уникална..

Толкова му е вътъкът на Насо Гъзо. Спортното училище Стефан Караджа в Хасково.

Този не може да достави 10 джаги, че ще намери инвеститори за толкова милиони. А знае ли колко милиона е издръжката на Леефски месечно? Само за заплати, осигуровки и погасяване на разсрочени дългове към НАП, НОИ и други кредитори.

Гoлям oбрaз ca cи избрaли чeчeнцитe :) Вижтe гo кaкъв бacтун e тoя :) Зaтoвa ca ги изгoнили oт Cкoпиe, интeрecувaт ce caмo oт зeмятa и държaвни гaрaнции зa cтрoeжи нa ... търгoвcки цeнтър МOЛ и пoкрaй нeгo cтaдиoнчe. Брaвo нa Нacкo, чe ce диcтaнцирa oт тия.

А този пубер знае ли, че стадионът е собственост на МВР?

Ама поне да беше някой наш измамник. Да хвърли някой лев, изпере някой друг лев, ама знаеш, че се въртят едни пари. А тоя освен приказки не знам кво друго може да прави. Гейлорд Диксън

Само по езика на тялото, докато говори го виждаш какъв лъжец е. Има някаква долна конспирация тука, грам не ми изглежда читав.

НОВ стадион ли? А стария какво ще го правят? И какъв мол, тия да не са се преквалифицирали в консултант-продавачи? Кво става тука ве???

Иначе симпатичен младеШ

И ние мислим така.

Тоя английски галфон дойде, видя,обеща и си тръгна!

За отбора- каквото и ако остане... Важно е МОЛ/Хотел да има... Уж да се самоиздържа отборът.....

... напишете Джоузеф Диксън в Google или в Уикипедия ... никой не е чувал за него.

Голая киска хочет ласки - www.BG17.club

Именно, и ферари Лусо

Извинявам се ако не съм прав , но този мяза на измамник не заради годините му заради думите , няма отбор които да се издържа от мол смешно е от стадион също от продажба на футболисти и рекламни договори може , пък и не е сериозно и заради това че стадиона е общински той не е на клуба, прилича всичко на лоша шега

Ще се казват Левски-Пеевски Магнитски

кой може да му гарантира, че ще получи разрешение и терен да строи мол ? Това не зависи нито от Благой Георгиев, нито от когото и да било от "Левски ".Тоя хлапак лъже здраво и е странно , че има кой да му вярва.

Тука има нещо много мътно. Но дано да не съм прав......

Например това, че подир Шиши и Черепа, ПеЛевски също трябва да ги хване "Магнитски", пък някак пак им се разминава?

Спомних си "Златният телец" с незабравимия Остап Бендер - гостуването му в село Васюки, речта/обещанията му, и проведения шахматен турнир! Кой разбрал, разбрал......

Опс, извинявам се, ама като бързам така става! "12-те стола", а не ""Златният телец"!

Значи този щял да налива пари в Левски, ама по-натам щял да разгледа дали Левски дължи 14 милиона на Божков !?!? Още не е се е родил инвеститор, който да налива пари в каквото и да било, без да знае задълженията на това нещо. Жалко за Левски!

Малееее има ли толко тъпи хора да му вярват на тоя гащник !? Човек трябва да е пасъл цял живот овце на село та да се хване на приказките на тоя !

Аз за модела....!Та не разбрах в кой стадион в Европа има МОЛ,че не се сещам а съм ходил тук таме и освен фирмени шопинг центрове друго не видях?!?Моля за неинформирраността ми ,но тя е поради това,че съм бил само на 5 континента!

ти байчо не си гледал внимателно, затова

Черепа и Пеевски са се договорили вместо Херото да им прибере парата, да ги дадат на Левски, но през Джизъса. Обаче Златка е алчна и затова са го докарали тоя актьор, турист от слънчака.

Сериозен младеж. Ревете ли прасета, усещате ли задаващата се, синя хегемония? Насето, защо не присъства?

с парите от продажбата и сега си ги харчи

На колко си години? На 15? Смешко!