Диктаторът от Разград срещу любимците на Орбан

Унгарският шампион има подкрепата на най-силните хора в страната

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

лудогорец е измислен отбор, от измислен град, харчещ пари на измислен бизнесмен! Този отборец е обречен - В група го зове! Българи, домузчиев/свинаров го издържа за каприз и имидж на гърба на всички българи! ОТВРАТ!

Злобата убива бавно самите злобари. А такива тук с лопата да ги ринеш. Успех на Лудите тази вечер, а и в реванша. От все сърце желая успех и на ЦСКА и на Славия. Жалко за Левски. Стисках им палци, но това е нещо от живота. Трябва сега тази загуба и ранно отпадане да ги амбицира за следващия сезон.

Просто българското първенство би следвало да не съществува, защото реално единствено 3-4 отбора имат някакъв шанс да не са на загуба ако успеят да влязат поне в групите на Лига Европа. Скритото и явно държавно и общинско субсидиране на българските отбори НЕ Е ЧЕСТНО спрямо обществото. Лудогорец засега успява при този изключително рисков модел за разлика от останалите. Но и това е до време според мен. Докато успява да пробива в Европа. Който не врява да види как са формирани бюджетите на отборите за да има първенство. Та като стане възможно ВСЕКИ български отбор от "елита" да се самоиздържа без да е задължително да влиза в групите на Лига Европа тогава ще подкрепя всеки български отбор. Засега смятам, че е добре за българския футбол българските отбори да се представят като Левски - да отпадат в първия предварителен кръг.

УСПЕХ за наследниците на Владислав III Ягело в новия кръстоносен поход за спасението на България след 1444г.!!!

Типичен български злобен коментар.

Кажи ми колко играчи от турски произход има отбора ? Колко от треньорския състав има ? Българите с турски произход са по цяла България , а на всичкото отгоре плащат данъци в тази държава.Ако съберем колко има в Разград и тези в София току виж се оказало , че софиянци са по-големи резаци.Да ти напомня , че в отбора на ЦСКА имаше един Ружди Керимов , имаше Мюмюх Кашмер.В Левски имаше един Исмаил Иса , а в Локо Пловдив имаше един Аян Садъков.Резаци ли са тези отбори ?

100% ГМО.

Освен злобата която излъчвате, имате и сериозни пропуски в знанията си по история. Всъщност Владислав ІІІ Ягело - Варненчик не е Унгарец, а е Поляк. Майка му е Литовска княгиня от рода Холшански. Може би сте имали предвид в поста си наследниците на Янош Хуняди... Както и да е. Поклон пред светлата им памет и пред делото, което не са успяли да довършат за наше голямо съжаление. Успех на Лудогорец тази вечер!

Дир бг на фантазия ли махате коментари ? Какво нередно видяхте в поста Въпрос

Всеки който краде милиони и никъде не плаща никакви данъци би трябвало вече да е победител в Шампионската лига,а не да препродава бразилски и други цигани.Успех на унгарците!

Всички прасета които сме имали и клали се казваха гошо.... Слава на Лудогорец!

Ашколсум Али! Чок домуз, чок гюзел!

Юзбашията от Разград. Може и само бимбаши. Понякога имам чувството, че се намирам не в родината си, а някъде из Ориента или Африка в зората на първото хилядолетие! Ало, двата "гранда" от столицата, хайде вече дайте шанс на младите ни българчета за изява де!!!! Докога ще ги препродавате евтино когато тъкмо са направили първи стъпки и да си купувате на кило питекантропи?

Добре де като не ти харесва Лудогорец какво правиш под статия за тях ? Иди си гледай кефа , подкрепяй си твоя отбор и не се занимавай с другите.Толкова е просто.Задължил ли те е някой да четеш статията ?

А Циганорец е всъщност ФК Антибиотик! Успех на маджарите!

В Лудогорец има 9 българи , а в ЦСКА са 14.Можеш ли да ми кажеш защо им викаш Циганорец като и в двата гранда е пълно с чужди играчи ?

Лудогорец няма нищо общо с ФК Антибиотик. Поздрави от Лудогорието.