Коментари - Дисципът на УЕФА започна разследване срещу Моуриньо заради псувните от финала | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Stanko

Чудя се как не го е бухнал в зъбите.Дузпа та дрънка.Спря пас в наказателното поле с разперена ръка,промени траекторията на топката,какво повече?Ничий фен не съм просто изгледах ситуацията няколко пъти от разни ъгли.Топката отиваше в играч на Рома.

Стига с това хленчене на фенчета на Рома - нали имахте същият брой дузпи като Севиля - защо не можахте да си ги вкарате - кой ви попречи ? Голове ли ви отмениха - не, просто се издънихте, толкова си можете, никой не ви е крив ! Големите отбори и треньори могат да печелят и да губят, този кисел португалец не може нито едно от двете - футболът му е брутална скука и с този тип футбол не може да се постигнат големи успехи ! Не можахте да вкарате повече от един гол, не можахте да си вкарате и дузпите - е кой ви е крив ? Че не ви дадоха още дузпи и че не изгониха 2-ма трима от Севиля, че да ви е по-лесно да биете ? Хайде стига хленчене - паднахте заслужено с грозен защитен футбол и с некадърни дузпаджии !

Според мен поне съдията би трябвало да си признае, че сгреши и ощети отбора на РОМА. Да, симпатизант съм на РОМА, но все пак да не омаловажаваме истината!

Според мен и вие трябва да си признаете, че си изпуснахте дузпите и затова се провалихте, за което съдията въобще не беше виновен ! Хленченето, че съдията ви е попречил е защото не е изгонил някой от другият отбор и не ви е дал дузпа - като сте толкова добри - можехте да си вкарате дузпите, а не да се оплаквате като баби, че сте играли срещу същият брой играчи !

Моуриньо се държи като обикновен гамен и простак. Ако е толкова запален фен на справедливостта защо не попита Абрамович откъде взима парите за Челси, с които се плащаше заплатата му ? Също така, нека си спомни, че имаше и дузпа за Севиля, която съдията отмени, а можеше и да остави - въпрос на интерпретация. За конкретната ситуация - имаше удар в ръката но той стана след удар от близка дистанция докато защитникът оттегля ръката си - това, както и дузпата за Севиля, е въпрос на преценка. Съдията реши да не свири и двете. Не е ощетил нито един от двата отбора.

на пристрастен фен за обективен анализ. Двойният стандарт на съдията е достатъчно видим.

Приемам, но къде са ти аргументите? Аз изложих моите фактологично, а не емоционално.

Stanko

Ръката беше разперена настрани и не си я дръпна той а това беше откат от удара.Топката отиваше в играч на Рома на точката на дузпата но отскочи и отиде в играч на Севиля.Положението за дузпа на Севиля беше различно а и имаше ВАР.А тука нямаше ВАР.Защо?Защото щеше да е дузпа.Тия съдии да не се правят на велики като оня педал Колина.Удар с ръка в наказателното си е дузпа и толкоз.

Съдията се е справил много добре. Да умреш от смях

Дисцип не е дисциплинарна комисия, а дисциплинарен батальон.

Наистина беше много несправедливо и съдията на практика реши изхода от мача. За много сходни ситуации Рома получаваха жълти картони, а Севилия - не. И не съм фен на Рома.

1 метър откат му даде ръката след удара и тоя пак не свири дузпа.

А Уефа няма ли да направи разследване на тоя престъпник, който бяха назначили? Ако съм на мястото на Моуриньо ще изчакам да ме накажат и излизам публично и ще го направя за посмешище.

Айде, бе, УЕФА палячовците, ВАР и съдията опорочиха мача. Ако на селски мач няма да се даде дузпа за тази отвяна от топката ръка на защитника от Севиля, защо на финал в Европа това не се видя?