Днес Батето щеше да е на 80. Него го няма, но хуморът му е жив

Иван Славков със сигурност не бе скучен и живее с крилатите си лафове

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Аууу - каква велика загуба и всенародна мъка !

Моля Ви се - Не ми казвайте , че " батето" Ви липсва и още тъжите за него и неговият пиянски хумор , че направо ще ми разбиете сърцето !!!

"Знаеш ли, че с годините започнах да си спомням неща, които не съм ги преживял! " Тези думи Хачо Бояджиев сигурно ги е казвал и пред родните ни политици... ако се съмнявате само се заслушайте в изказванията на представителите на родният ни политически "елит" когато говорят за някои събития от близкото минало и връзката им с тях;)

Както се казва, за починалите, или добро, или нищо! Никога не съм му завиждал за бохемския и разгулен живот осигурен с парите на данъкоплатеца, той си знае как го е постигнал-дали с личен чар, дали с познаване на точните хора но въпреки, че бе много близо до политическия елит, особено преди 1990 год, никога не се е ангажирал сериозно с политика и това му помогна да премине много плавно от една политическа система в друга. Този човек много ме ядоса с простотията която сътвори като се превърна в главно действащо лице във филма “Да купиш олимпиада”. Изложи не само себе си но и България а имаше уникалният шанс да направи точно обратното! Когато са му предложили среща от английска фирма “ финансово заинтересована” Англия да бъде домакин на Олимпиадата и са били готови да му платят за неговия глас единственото нещо което Славков е трябвало да направи е да каже на неговите секретарки да намерят цялата информация за тази английска фирма в интернет и да се запознае с какво се занимава и с какъв годишен оборот е фирмата. Оказа се, че такава фирма изобщо не съществува, но дори и да е съществувала, можеше да отиде подготвен за срещата, категорично да откаже подкупа, да запише цялата среща и след това да публикува записа в медиите под формата на статия озаглавена “Как се купува олимпиада “- тогава нека английските журналисти да обясняват, че това е било само постановка и защо са се насочили към Иван Славков, а името на Славков щеше да се завърти в българските и международни медии в изключително положителна светлина! Но нали българинът поставен пред възможността да спечели лесни пари, така да се каже, губи ума и дума!

Боклук! толкос...

Човек който през живота си нищо смислено не е свършил! И за 5 лева работа не е извършил! Само купони, алкохол, проститутки, футбол и гушене със силните на деня - комунистите Людмила Живкова! И спорта за него беше забавление! Абе.... ненужен човек!

Някой от глупаците, въхищаващи се на т. нар. Батето, би ли обяснил защо от 2005 г. насам България НЯМА представител/член в МОК?! Това Бате изложи България така здраво, че само тази му позорна постъпка е предостатъчна та името и делата му да бъдат заклеймени завинаги! И когато малко след като го изхвърлиха от МОК, засягаха тази тема, той отговаряше безочливо, с огромна доза "хумор", че е прибрал милиона и си го харчи поживо поздраво... Невероятно нагъл и противен тип, без срам, без съвест!

По добре да няма, отколкото далавераджия като Славков!

ама алкохола му ева майката.Пяница!!!!!!!!!!

Този началнически хумор го знаем... И другие батковци са се учили то него. Шеги, дето са най-смешни на автора им, малко омръзват.

Право в десятката! Може би ще е по-точно да се каже "дебелашки, Байганьовски хумор". Веднъж като им влезеш в ритъма можеш да ги нижеш до безкрай такива "мъдрости", важното е да не ти пука, че постъпваш като обикновен простак.

Батето беше умен и с чуство за хумор.Много путки нае.а.Жените обичат да се смеят.И не му пукаше,че ги хващаше за гърдите публично.Нахален пич,това е най точното,за хубаво или лошо.

Великолепен човек - жалко е, че го осъзнавам чак сега!

най-трудното е да се родиш луи 14-ти. ако успееш, другото е лесна работа.- даже и на хумор ще можеш да го докарваш.

Сравнявайки го с наследникът му в БФС, а и в Телевизията в момента, Този човек е съвсем друго измерение... , а хумурът му бе начин да нарича нещата с истинските им имена! Малко хора го чуха, за съжаление! За мъртвите или добро или нищо!

Вярно ти е само последното изречение! За този, който посрами България пред цял свят - определено НИЩО!

Малко хора са направили толкова добро за спорта . Лека му пръст !

Тоя бел ами в бай ганьовски вариянт да му цитират глупостите, че и с носталгична нотка?!

КАКВО ГО ЖАЛИТЕ ТА ТОЙ СИ ПОЛУЧИ ВСИЧКО ОТ ЖИВОТА. ОСИГУРИ СИНА СИ ДА НЕ РАБОТИ И ДА ПОЛУЧАВА ПАРИ БЕЗ ЕДИН ДЕН ТРУДОВ СТАЖ. ПОЖЕЛАЙТЕ СИ 1% ОТ НЕГОВИЯ ЖИВОТ И СЪС СИГУРНОСТ ЩЕ БЪДЕТЕ ЩАСТЛИВИ ЗА ЦЯЛ ЖИВОТ.

Личност и добър човек! Лека му пръст!

БОГ да го прости

Мноооооооооооооооого трябва да е щедър, за да му прости!

Тъпанар .Жиголо .Уй, без ум .С една пишка и капа без глава , цял живот изкара .Соц.реализъм , значи .Колко да е прост човека , по-прост е следващият го до века .

Тук не място да си печаташ автобиографията или както е сега cv-то си.

Мафия! Тези кръгове разказаха играта на народа. Дир. Бг подигравателно е от ваша страна да правите евала на подобни хора! Тези са харчили и вашите и нашите пари за всичко друго, но не и за народа.

Алкохолик с просташки хумор, идол на путлереастите днес.

Батето си е продукт на соца, както и хумора му. Не е бил лош човек, просто се е възползувал от ситуацията, както всеки друг би постъпил на негово място. До сега никой не е излязал и обвинил Батето в нещо лошо, а напротив помогнал е на моного хора, което показва, че е бил с широка душа и сърце. Никокга не е проектирал злоба и омраза. За мъртвите или добро или нищо.

Помогнал?! ... да, на принципа "С чужда пита помен прави"!

"браво" ... жалка работа..един(от многото) соц- паразит се представя като герой и великан

Дебелашки хумор за съответната публика. А колко пари е потрошил, няма да споменаваме.

За дялане колкото искаш,но направо велик!

2020-05-11 15:03:29 qwe (нерегистриран) И да не смее никой да сравнява интелекта на Батето с този на сегашните управляващи. Дели ги бездна. Във всяко едно отношение. Тези сегашните са пълни идиоти, некадърни кукли на конци. Знаете ли какво щеше да се случи през Соца на всички отговорни по веригата, ако вместо медименти ни бяха докарали фурми? Само интелигентен човек може да генерира хумор и самоирония на момента. После и баба знае, както се казва. И за финал една поговорка: Когато си беден, всичко ти е скъпо. Когато си глупав, всичко ти е тъпо.

Каквото и да пишете за него - Батето си беше велик . А всички, които го плюят , просто му завиждат, че не са били на негово място.

Виц, който чух от Батето. Един червей влязъл в една черешова градина и се наял с череши. С препълнен корем си тръгнал за в къщи. На оградата срещнал стотина гладни червеи, които искали да нахълтат в черешовата градина. Те го попитали: "Братко, има ли хубави череши в тази градина?" Тай им отговорил: "Не, приятели, тук всички череши са червиви!"

Абсолютно съм съгласен,Браточка! Пияница, корумпиран и деградирал тип. Вместо да дава пример на младите, представлявайки БОК да спортуват,той пиеше от сутрин до вечер с пурата в уста и ръсеше простотии.

Я питай спортистите за него - те го боготворяха, каквото са поискали, той им е дал. Велик беше батето.

Си губи времето да отговаряш на малоумници, няма да те разберат

Абе и аз уважавам човек, който ми дава всичко, ама докато ми дава ...

И откъде е взел, та е дал?

А ако не беше зет на Живков дали някой щеше да го забележи .Или само неговите авери от кварталната кръчма.

Ти що си мислиш, че е лесно да станеш зет на Живков?!

Хумор ли??!! За умрелите или добро или нищо, но все пак...не за всички. Така че - тва впиянчено цинично, просто "същество" ( исках да кажа друго, ама нейсе) беше паразит и червен принц, от който нямаше никаква полза. Какво бил казал и каква поредна простащина изръсваше - никак, ама никак не се вълнувах.

Ползата беше, че отвори телевизията за световно известни личности. Направи най - модерните предавания, до тогава се гледаха само съветски, полски ... филми . Слушаха хората свободна Европа - песни и класации ...

Батето беше велик, широко скроен, интелигентен - само такива хора имат огромно чувство за хумор , обичаше живота, беше плейбой, пееше, веселеше се. Любимата му песен "вземи огин, запали ме, направи ме пепел..." . Когато той беше директор на телевизията, имаше най - европейските предавания, канеха се известни певци, правеха се телевизионни театри...

Къде го видя това чувство за хумор?

То само интелигентен човек има чувство за хумор, ти затова не го виждаш

Прочети , чувството за хумор и самоирония , го имат само интелигентните хора.

Голям!

...толуп

Тулуп се пише, мойто момче . А това си ти, защото теб никой няма да те цитира.

който ние заслужавахме, както заслужихме тъст му и неговия охранител. Циничен и продажен мръсник, чиито дебелашки шеги сега ни цитират по простата причина, че нему беше позволено да говори всичко. Толкова ли бързо забравихме как посрами България във филма на BBC, че сега ни го завират отново във връзка с някакъв имагинерен юбилей? Всички, които сега ще обърнат палчетата надолу, нека се върнат в паметта си към достойните хора, които винаги забравяме, по простата причина, че живяха скромно и честно.

тоя дето се хвалеше как стриже и дои българският народ...

Неее...)))

Не беше лош Батиту.

Вижте сега, по нашите ширини печелившият мъж е бай ви Ганю. Това е положението, аз се сещам за единици интелигентни мъже и .... дотук, прът в колелата, компромати и ........простотията пак най-отгоре. Батето ПОНЕ беше образован, умен, начетен дори, с уникално чувство за хумор - дебелашко, както се полага - но най-важното - поставяше България над всичко. Много рядко нещо, да не кажа - хич. Затова и беше допуснат в семейството. Вечна му памет.

Прав си..такъв си беше , обичаше да откровенничи. Веднъж каза, че са взели Валерия в телевизията да им прави свирки. Музикален беше батето, но много обичаше уискито. Бог да го прости.

Тя и сега си е така ....

Господ го наказа и него и сина му.

Ти си завършен олигофрен

Него го помнят хората, и то с добро, защото е помагал на много хора, а теб кой ще те цитира ?

Тоя цял живот краде и живя на ваш гръб, окепази България пред цял свят, сега ще си спомняме за селските му лафове и просташкото му поведение? Жалка история сте Дир

От кого е крал, обвиниха го за няколко пушки и ножове и някакви 12 -15 хиляди ( не помня точно ) и водиха дела, а журналистите хвърчаха да го питат как ще отиде на делото - той с присъщият си хумор отговори - " ще си облека бялата риза, за да се види как ми се развява черния перчем... "

Защо сте сложили доказано корумпиран алкохолик на първа страница?

Защото си малоумник

Корумпиран алкохолик и доказан педофил,в една нормална държава този тип щеше да е известен само по затворите.

Педофил е баща ти

Голям човек , светла му памет.

БАТЕТО БЕШЕ ГОТИН ПИЧ! СВЕТЛА МУ ПАМЕТ! ТАМ ГОРЕ Е ПО-ДОБРЕ.

Какъвто и да е бил Батето, живя си живота,а другите да духат супата!

Едно нещо е оставил бат ви след себе си. Същия като него мизерник алкохолик и лентях. И него го славите, духовит бил Тодар ви славков. Такива още като ги усетиш какви са и по един куршум в челото. Не да ми се правят на велик интелектуалец, велик моделиер тралала. Селки уроди расли на гърба на народа.....

Си най-големият малоумник в сайта

Зет и друго нищо!

Пияница и женкар, бивш ватерполист!

Инженер беше, не забравяй

Къде е работил като инженер?

Нямаше начин да е друг. Доколкот свьрзвам нещата, конкурент му е бил Георги Марков. Умен човек, ама подлога на чифутите. Просто за Бьлгария друг тип хора не сатават. Чак сега просветлява и може да се говори за след 20-30 години... Ама тогава може всичо останало да изчезне.

Чета по-долу "енетелектуални" люде се изказват категорично: .........."Възхвала на простака" ............."Кумирът на простаците" И неволно си задавам въпроса, ако наистина Батето е това, което пишат тези платени ...// то какъв по дяволите е онзи банкянски ТОЛУП, дето се кичи с всевъзможни "инж", "д-р", "доц", "ген" и т.н. Какъв е той?!! Бихте ли дали експертно мнение и за него?

И двамата са един калъп. Единият е от БКП-ейският номенклатурен копиляд. Другият от прислугата им. Разликите са минимлани. Прилики колкото щеш, като най-очебиината: ниво и обноски 0.

Ти да нямаш раздвоение на личността? Един път хвалиш Бойко Борисов друг път го оплюваш? Или може би различни хора влизат с този ник Щерев?