Днес на Мондиал 2022: Големият ден на Азия дойде

Около полунощ ще знаем още една четвъртфинална двойка

Обратно в новината

Коментари - Днес на Мондиал 2022: Големият ден на Азия дойде | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Саудитска Арабия, не са азиатци, а араби така се наричамяатото където живеят - полуострова на който живеят се нарича Арабски полуостров. Индийците и те са в Азия, но никой не ги нарича азиатци, наричат ги индийци. Азиатци са хората с дръпнати очи корейци, китайци, японци, жителите на Сибир, ескимосите ... Арабите не са азиатци, арабите са си араби.

И Корея и Япония са доста по-слаби, класираха ги незаслужено

Бразилия - Хърватия ще е супер 1/4 финал!

Педерастите с минусите явно не са съгласни, че такъв мач може да е интересен? Или си серат по инерция, щото техните монголи от СССР пак го продухаха и въобще не стигнаха до световното?

Аьиатският континент е НЕ нужен за човечеството спокойно може да се остави без хора и да се компенсира огромното замурсявяне на Планетата идващо от там

20 години по-късно, след като през 2002 г. бяха заедно домакини на световното, то Япония и Южна Корея са на път да се срещнат на 1/4 финал. Но... Япония играе наивно. Това си личеше още на предното световно, когато по нелеп начин отпадна от Белгия. Испанците не желаеха да влизат в потока на Бразилия, за това умишлено загубиха от тях. Хърватите няма да изпуснат шанса да са напред! За Корея, Бразилия е твърде висока летва! 1/4 финал Хърватия Бразилия! Полуфинал Нидерландия - Хърватия!

Струва ми се най накрая ще имаме един изцяло латино американски полуфинал межу Аржентина и Бразилия

Сложих ти плюс, защото всяко футболно мнение е важно! Наистина, целият свят очаква да се срещнат Аржентина и Бразилия на полуфинал. Аз имам мое виждане, никий не ангажирам с него, като му дойде времето (да се класират Хърватия и Бразилия) ще си напиша по-подробно защо мисля, че ще са европейските отбори.

"Испанците не желаеха да влизат в потока на Бразилия, за това умишлено загубиха от тях." Да де, ама трепериха известно време при 2:1 за Коста Рика срещу германците. Това нямаше как да го предвидят, ако и да са паднали умишлено. А и Мароко въобще не е за подценяване.

Испанците доказаха, че могат много бързо да вкарат гол на Япония - направиха го още в 5-6-та минута. След това стратегически мотаха топката, а вратарят им направи умишлени три (не една или две) последователни аматьорски грешки за да изравнят. Знаеха много добре резултатът от другия мач и ако се наложеше, щяха да натиснат и да вкарат за 2:2, което ги класираше. Не случайно, след 2:1, Япония нямаха едно положение да увеличат. Мароко не са лош отбор, но имат някои слабости, от които испанците ще се възползват.

Според мен ,руснаците ще са световни шампиони. Те са най добрите...във всичко

В момента в биатлона правят фурор.Руските състезатели печелят всички състезания

кой друг да е най-добър футболист в крим - разбира се, руснак

руснаците са заети да правят свирки на украинците набойното поле за това им спират тока от срам - да не се вижда

Рускинята е най добрата приятелка на китаеца

Единият мач е ясен - Бразилия ще спечели. Другия вече става малко труден за прогнозиране при положение че Япония играха по добре срещу отбори, които владеят повече топката, а Хърватия са точно такъв. Така или иначе на 1/4 финала, победителят ще играе с Бразилия и ще загуби мача.