Днес на Мондиал 2022: Мечтата на Африка е жива, а шампионът е изправен пред голям тест

Поне два от полуфиналистите на световното със сигурност ще са от Стария континент

Обратно в новината

Коментари - Днес на Мондиал 2022: Мечтата на Африка е жива, а шампионът е изправен пред голям тест | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Бадр Хари дали ще е на стадиона,и за кого ще вика?!

Мароко - Франция ще е другият полуфинал

И защо да ни причинява съдбата подобна простотия?

Португалия трябва да започнат без роналдо, защото той е егоист и иска само да чупи рекорди, а не да играе за отбора и страната си. Не може един цял отбор да играе за егото на един!

Изобщо не трябва да го пускат на терена тоя

приказката на грубите мароканци свършва днес. И айде обратно където им е мястото.

Искам португалците да отпаднат…. Но в същото време по-голям кеф ще е Португалия да стане световен шампион, но Пеналдо да е резерва :) продсто искам да му видя физиономията като разбере, че не е незаменим и могат и без него.

абе, джурналя! цяла сеедмица само украйна, футбол и евра! стига с тия глупости! дайте нещо по същество за туземците!

Айде за да бъде интересно, дано Хърватска и Мароко стигнат до финала. И нашите приятели хърватите да станат световен шампион.

Хървастка - Португалия е полуфинала.

“ Никога досега отбор от Африка не е стигал сред най-добрите четири на планетата” Изречението е грешно съставено!

Подлог, сказуемо, допълнение, така ли беше? Напишете как е правилно и го пуснете преработено. А то иначе в днешното "ново" време всичко е ОК. Затова почти не останаха българи в БГ, а за тези които останаха на учителите е забранено да ги учат на български. Виж английският е ТОП...

Няма проблем в исречението. А бъ;гарският език не е сред тези, които изискват строг словоред. Езика ни глони към синтетичните, макар, че е една йота по-аналитичен от другите славянски езици. Не им се вързвайте на всички, които се правят на граматици онлайн. В обшия случай те са неграмотници.

Напротив - даже е и ставал световен шампион - Франция :) :) :) Тя е пълна с алжирци, мароканци и тунизийци ...

Предплагам мароканците пак ще играят с 10 души в защита и нападател-защитник Хакими! Грозна работа! Дано поругалците им набутат поне 2 гола. И Рафа Леао трябва да е титуляр!

да видя дали Португалия може да повтори онова брутално представяне от миналия мач. Но, моля ви, сеньор Сантос, не пускайте Роналдо титуляр! Трансферите са си трансфери, но залога сега е полуфинал на СП!

Французите са много подли, днес имат два отбора…

Мароканския бетон е послкедното нещо което искам да гледам на полуфинала. А безредиците в големите европейски столици са последното нещо, което искам да гледам по новините. Набийте им канчетата, да им свиете малко кестените на 20-те милиона "гости" в Еропа, че неомете им насмогнете.

Ако Португалия повтори играта си (без Роналдо), африканската мечта ще отиде в канала още до почивката. Но пък тренера на Португалия може да реши да направи мача по-равностоен и да пусне Роналдо тутуляр. Португалия - Мароко 1х (хикса е при очавканите съдийски ревернаси, каквито видяхме в позла на почти всички афро отбори) Англия-франция 1х2