17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ари без американци много много да се правят

Протичников играч зад защитата който не играе с топката влияе на играта и има засада, ако не трянбва да има гол, и не влияе на играта и няма засада ако трябва да има гол! Същия принцип се прилага прис играта с ръка и шпагатите в наказатленото поле.

чудя се, тез от ФИФА що за антифутболна банда са въобще? Ако продъкжават така с теслите, Европа и Америка направо да напускат жалкото им политкоректно състезанийце. Да видим кой ще им гледа дербитата ЮК срещу Тайланд и Камерун-Мароко на полуфинали, например.

Много хубаво би било ако всички полегнал отбори в третия мач отпаднат на 1/8 финал. Испанчетата сами си признаха, че са полегнали (което ме учуди). Не се ли притесняватм, че германците ще им го върнат тъпкано един ден?

от предишно световно "респект Швейцария". Е, на товасветовно получават моя респект. Сърбите имат един светоивен играч - един от най-добрите в момента, който засъжаление ще си остарее сред по-посредствнеи колеги и няма да блесне.

Меси и компания няма да имат проблем с кенгуратата. Иначе, австралийския отбор е симпатичен. Тук оабче ще м трябва и повече класа, каквато нямат. САЩ имат класа, но за тяхно съжаление срешат Холандия. За мен нидерландците са един от фаворитите за титлата. Кофти късмет. Че те САЩ ако елиминират Ноидерландия, са направо претендент за световната купа. Но още им е рано за това. Така или иначе, самото участие в елиминациите е успех за двата отбора. А фаворитите логично ще продължат напред и то без много ядове.

Добре де, защо някакъв си Пулишич е Капитан Америка а не Капитан Сръбия?

Щото е американец...

е второ поколение американецм роден в Пенсилвания. А дядо му е хърватин, не сърбин.