Коментари - Пълната програма на Мондиала по дни, часове и телевизионно излъчване | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Рай за простаците! Навсякъде се мисли само за най простите.

От днес новините ще започват и завършват с Катар, Сашко и ОКРАЙНА, ОКРАЙНА, ОКРАЙНА ,ОКРАЙНА ,ОКРАЙНА .

Сашко до утре ще са го забравили

до месец ще се забрави и Катар ...

Ще има цял месец малоумници да крещят все едно ги колят

Не ги гледай.

Аре при Бандера да те гушка бре. Кво кесиш тука?

Евала на катарците! Организираха световно въпреки цялата западно-еврогейска гняз която се хвърли по тях. Спряха бирата и пияните англичани се разсърдиха. Намериха начин да се справят с английските хулигани които винаги правят проблеми. Не понасят гейове и всякакви дегенерации и немци и датчани започнаха да реват. В Бразилия мафията избива по 200-300 човека ма ден, ама Тогава нямаше проблем. В Южна Африка белите бяха гонени като добитък, ама тогава нямаше проблем. Стига сте ходили по свирката на американските медии да критикувате всяко световно, която не се провежда в Западна страна. Още помня каква помия се изля върху Русия 2018, а после се оказа най-добре организираното световно някого по думи на ФИФА, фенове, играчи и треньори.

Ако според теб е нормално световното да се провежда зимата, това си е твое извращение.

... и да спрат десетки футболни първенста по средата на сезона ?!

Защо се сърдите на Катар? Катар просто играят по правилата на ФИФА (неофициалните). Още от 60-70 години ФИФА е най корумпираната организация в света. Вие сте решили на Катар да се сърдите, че са решили да си купят световно. Ти преди това немците, африканците, корейците, бразилците, всички си купиха световно Ако ФИФА не приемаше подкупи, нямаше да има и “купувачи” на световно.

Горките отбори. Как ли ще се мъчат през яшмаците без да знаят какво има отдолу.

Евам ти и мундиала. Колко трябва да си глупав и луд, за да бягаш 2 часа подир една топка. По добре бягайте подир жени, поне неква файдица ще имате, ласки и секс ще получите. По добре следете събитията в Украйна, където в момента Русия унищожава световният нацизъм, глобализъм и сатанизъм.

Я обясни как се чувства човек, който вярва на хора, окичени от главата до петите в западни стоки, а в същото време говорещи за сатанисти и комари убийци?

Абе, осраха и спорт, и наука, здравеопазване, образование,селско стопанство, храна, шоу,отношения мъже-жени, международни отношения... всичко. Глобалистките изроди, неземни. Целия живот. И сега ни тласкат към ТСВ. Ядрена. Да намалят населението 20пъти.

На 26 Август 1789 г. във Версай е приет един от най-важните документи в човешката история, който дава равни права на хората по рождение - нещо немислимо в хилядите години на човешко развитие преди това. Първите официални документи, касаещи правата на човека, се появяват в края на 18 век в САЩ. Следва и Европа. И после ! "Ние ще хвърлим всичкото злато на САЩ, цялата сила на САЩ за измамване и оглупяване на хората от социалистическия свят. Незабелязано ще подменим човешките ценности с фалшиви. КАК? Ще намерим единомишленици в тези страни и Русия. Ще разгърнем грандиозна по мащаби разложителна работа, ще изтръгнем социалната същност на литературата, ще насърчаваме автори, които втълпяват в човека култ към секса, насилието, садизма, предателството - тоест безнравствеността. Нужни са писания, осмиващи естествеността и почтеността като архаични отживелици. Простащината, наглостта, лъжата и измамата, пиянството и наркоманията, животинския страх сред хората, безсрамието, доносничеството и още много пороци заложени в човека трябва да се раздвижат.Така ще разклащаме поколение след поколение, ще предизвикваме ерозия и развращаване на младежта. Ще създадем човек с консумативна психика на елементарен потребител. Всичко това ще извършим под девиза:" "ЗАЩИТА ПРАВАТА НА ЧОВЕКА И ГРАЖДАНСКИТЕ МУ СВОБОДИ” Фостър Дълес 1956

Туркоробцити разбраа ли безаналоговия член 5ти на ОТАН де са скри след кат Путин запука натуту ф Полца?

Обърка статията. Тук темата е футбол.

Де тоз футбол бя арапен? Търси са член 5ти на ОТАН де са скри? Можи дай при мюслюмити.

Нацията Подуяне не участва. Те играят правилният футбол, дори когато губят . Те ще липсват със сигурност!

Абе направете една таблица с всичте мачове по дни, час и телевизия, така както е представена информацията в статията е напълно безполезна, неизполеаема и дразнеща!

Абе не обръщай внимание на тези неща.

очаквах нещо подобно в новината, но уви. Погледни на страницата на Фифа. Там има информация: https://www.fifa.com/fifaplus/en/articles/qatar-2022-all-qualified-teams-groups-dates-match-schedule-tickets-more

и график на мачовете в pdf https://digitalhub.fifa.com/m/464f16f856f5ed05/original/FIFA-World-Cup-Qatar-2022-Match-Schedule.pdf

Когато нашите не играят не ми е интересно. Жалки и некадърни хорица в БФС лишават цел народ, от радост и емоции. Копаем дъното от 30 години и не им идва на акъла, колкото и да е=им е малък, че трябва да се оттеглят. Михайлов, Лечков, Костадинов, Херо и прочие, оттеглете се жалкари. Един треньор ако не покаже резултати самите вие, какво правите? Махате го. Е махнете се и вие. Вредни сте.

Когато нашите не играят е добре, защото няма да се срамуваме. Имахме духа Стоичков през 1994. Никога не сме имали, вероятно няма и да имаме такъв спортист.

Глупости. Проблема не е във футболистите а в хора, като "Перуката". Щом момчетата могат да са Европейски шампиони в юношеска или младежка възраст, значи могат и при мъжете. Системата на брокерство (парите) късат връзката.

Boooooooooo Do not watch it! They mistreated the construction workers and many people lost their lives

Някакви черни брадясали брикети с черни перчеми и дълги бради, татуирани ръце и вратове- все едно са сваляли скоростна кутия на Краз, па не са се омили, ритат топка пълна с въздух по зелена поляна.... Голям праз...

Така го казвате, все едно е избухнала мойна! Не ни плашете толкова де, не е така страшно! И друг път помислете по-дълго и задълбочено поне за заглавията си...

Нашето шоу е по-добро.