Коментари - Днес в Шампионската лига: Ще изригне ли футболният Везувий с духа на Марадона? | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Само се уригна , не изригна . Леао сам ги би !!!

Ами Наполи са отбор еднодневка, видя се че във важните мачове никакви ги няма. Вече ги бихме с 4:0, ще ги бием пак.

4 на 0 ама в мач без реално значение за наполи, защото вече водеха с 15 точки пред втория и можеха да си позволят. А когато имаше значение в началото на сезона отпраха милан на сан сиро ако не помниш. Не забравяй, че осимен ще играе ! И не живей в миналото, тогава и реймс са били страшилище, ама сега нали ги виждаш къде са, и на теория и на практика наполи са по-класният отбор и е логично да бият. Но дори и да не продължат, ще вземат титлата, което пак не е малко, а милан с тази игра не ги виждам, ако продължат, засега сити са най-убедителни.

Наполи изпуснаха слабаците милан, но това е защото им липсваше осимен, довечера гледам че би трябвало да играе, все пак ограничиха щетите, 1 на 0 нищо не е, логично е да продължат, но милан имат същите шансове, това е най-интересния мач на този етап. За челси е ясно, те брайтън не могат да бият, лампард конуси не може да нареди, какво остава за футболисти, там лесно или не реал са задължени да продължат, но с тази им слаба игра в другата фаза е голям шанса да станат жертва на някой от другите големи отбори.

Реал по традиция със слаба игра си печелят купите в ШЛ, не ги отписвай въобще. Сити привидно са най-добри, но защитата им не е, от което ще се възползват белите и ще ги отстранят.

Ще се гледа! Интересни реванши.