17-11-2017 20-11-2018

Коментари

За какви български гени говорите?! Този човек изглежда по-японец от дъщеря си японка!

Тогавашната БКП (бандитите, които са се крили в нейната сянка) добре е стимулирала човека да избяга и да не иска да се върне тук никога повече! Имаме много такива имена, прославили страната ни, (официално ние сме се натискали за славата им) но без желание повече да се върнат тук! Тези бандити бяха добре укрити и си останаха един сериозен срам за днешна България, в която дълбокият зимен сън продължава вече три десетилетия...

Още едно японче ще има български гени.

Велик човек беше Наум(както го прекръстиха комунитите) , но да се твърди , че 640 хил. лева и 5 имота(вероятно в Турция) са голямо наследство е меко казано смешно. И то за 4-рима наследници. Иначе си е велик

Глупаците злорадстват, но той си беше велик турчин обичащ България!!!

всички много знаете-грижил се, не-е, велик-предател-спрете се, бе вижте себе си, а той, че игра за родината-игра! Сега вадите нож на умрял.... безсрамници

кой къде спал. е--ал, кой е болен, разведен-всичко написали жълтите, а кой ще напише в тази държава какви -кога и колко полета са възстановени от Франкфурт за София и Румъния. Как са българите, качващи се от Франкфурт, кога ще пристигнат - има деца, възрастни...?????

Какво наследство ще ''делят''.....тоя всичко профука ,само славата му остана?

еййй няма как тук никой да не плюе, да е най компетентен,не е истина ,но сме българи....простено ни е, евала на ЯПОНЧЕТО ...успя !!!

УЧЕНИТЕ СЕГА МОГАТ ДА ПОКАЖАТ ТУРСКИТЕ ГЕНИ В РЯЗАНОТО ЧИФТЕ ПО ДНК-ТО .... ПРОБЛЕМА Е ЧЕ ТАКИВА НЯМА :))

Ами да ,приличат си двамата,но той си прилича на помак,не на турчин!

Малко прекалявате с този изрод... Буквално!!! Вижте му структурата и особено късите ръчички. Би трябвало да се състезава в олимпиади за хора в неравностойно положение /инвалиди и генетични отклонения/

да си виждал 1.50 м баскетболисти или 2 м щангисти?

Мъгси богс 1.60м в НБА Величко Чолаков 1.98м

И двамата са били с монголоидни черти, затова са се харесали.

Тия медии всяка седмица с нова версия на една и съща "новина". Първо самият Наим бил поръчал на брат си да намери това дете, после родата се ангажирала и го намерила след смъртта му, ся пък тя била искала нещо си от тях...Страшна работа!

Не го осъждайте. Не е продажник. Всеки търси место под слънцето. Ако беше останал в Б-я щеше ли да бъде милионер. Някои от нашите златни щангисти да сте чули нещо за тях? Човека е разбрал че така ще се реализира по-добре и така е постъпил. И не казвайте че парите не са всичко. Вие ако знаете че ще сте милионери ако заминете за някъде сигурно няма да го направите, знам.

дребния наркоман и пияндурник ръгал нареТ ядат го червеите заслужено.

Щото тебе ще те подминат, защото си много добричък и си изпакваш всичко в градината ли? :)))

Ето една предпоставка утре Ердоган да нападне Япония, защото ето и там има "тюрки".

А Мария Цанева е дъщеря на Юрий Георгиев.

Абе до кога ще ни занимавате с тоя турчин?!

Пенчо бре, учи! Пенчо си мълчи. Пенчо бре, чети! Муси се, сумти. Пенчо бре, чети! Пенчо не чете. Пенчо, работи! Пенчо пак не ще… Пенча го мързи

Толкова ли е важна тази новина,лека му пръст,но чак такова внимание за един продажник!!!!!!!!!!!!!Смешно е

Наим какво е продал?

Продаде душата си на шейтана за няколко сребърника и евтин алкохол. Затова сега ври в някой казан с Yeni Raki.

Аре заравяйте го тоя пак, че се разсмърдя на джибри. Неблагодарен помак.....

не е помак. Не че е срамно да си помак. Но не е ...

форумци! Не се хабете. Човекът беше много велик спортист.

а, дали спортиста, бе велик Човек?

всички положения беше по-велик човек от теб.

нищо велико няма в стероида и допинга.

Бам гу у резания нерез!

Освободи ли напрежението, олекна ли ти?

с авоарите си- дал ги е на брат си, нали така? Остават имотите- 4 за дъщерите и един за актуалната, т.е. последната жена. Това е!

вай, вай- предателчето наим останало само с 640 хиляди лева. да си беше седяло тука, през прехода можеше да натрупа много повече.

Защо ни занимавате с национални предатели?!?

много се дразниш бе брато, от горещините ща да е.

Иван Петров

знаеш ли как се създава шампион? а, същия за повече пари предава родина, школа и треньори

не е предавал никого за пари. Напротив, за него турците платиха много, много пари за онова време.

Срамно е, да те е срам от децата ти и да криеш, че са твои. Направил си ги, грижи се за тях. А не е като да е бил беден.

Ето така се укрепват здраво връзките между народите! Много нещо, много салтанат е вдигал тоя човек чак до Японско...Ашколсун! Само дето не разбирах какво говореше, ако се опиташе въобще, независимо на кой език.....Нека в спортните училища поне ги научат да си мълчат интелигентно!

Интересно, защо не е признал официално япончето приживе, като е казвал, че има 4 деца?! Та да се налага да му разкопават гроба...

Поразрови се, имаше статии защо. Разделили са се с майката, без да знае че е бременна, а тя не го е занимавала след това с нея си.