17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Мдаа, евроидиотите надграждат яко влево.

Тия или са на по 11 години или са педали , май е второто

Слаба работа... Наско Сираков ПП какви дупари въртеше пред говедата, ехее - още го боготворят

Gang bang party

От толкова привиждане на тирета развиха Стокхолмски Синдром

Гледайте, Люляци! Това ще ближат оранжевите ви люлякови езичета цял живот! Ах, колко жалко е да си микренец с тире!

Си дебелия люляк с червената тениска от клипа , личи си ,че обичаш тирета

Подпишете Истанбулската Конвенция -Спасете ЛГБТ-Пеефски София

Е, той Гонзо на стадиона си събу гащите пред пълни трибуни, сега за някакво клипче тука.......

По-добре дъщеря к..ва , отколкото син левскар

Желанието ти е Изпълнено!

Фен клуба ще се саморазправи с тях подобаващо. Това поне е сигурно

Фен клуба са същите джендъри , не се прави , че не знаеш

На ГейАрена е така.Чакаме нов клип как Малката Перука се натиска с Божинката

Е те футбалерите на Уефски никога не са крили гейската си принадлежност! Вие пък какво го изтипосвате това като някаква голяма новина?! :)

Кажи им сини боклуци(лефскар) и не ги обижда повече! Сменете името на най-гнусният отбор в света! Дякона е на всички българи, а не на шепа наркомани!!!

пълна деградация...

Явно това ще е скритото оръжие на Левски срещу Али Соу в дербито. Дано само капитана на сините да успее да го понесе ...

Какво обяснение да дава? Гейовете и те са хора, и те могат да си правят видео. От европата вече 30 години ни го натякват.

Моля ви, най-учтиво, изписвайте името на клуба В КАВИЧКИ! За да е ясно, че става дума за пфк-то. Не може и не трябва, подобни гнусотии да цапат името/псевдонима на Апостола.

"Горанов ще трябва да дава обяснение за поведението си....." На кого, бе жалки журналя търсещи евтини сензации?. Дори нямам намерение да го гледам видеото колкото и "скандално" да е. Престанете да се ровите в личния живот на хората и да ги съдите. Всеки е правил простотии като млад. Вие тогава на кого давахте обяснение? Ще пораснат и тогава ще им дойде акъла, като се чудят какво да обясняват на децата си!

Като пораснат ще научат децата си на същата простотия, как точно ще пораснат "след време"? В чалготеките на кило уиски и 2 линии бело ли? Това са ПАРАЗИТИ, работа не ВЪРШАТ НИКАКАКВА. По света поне забавляват хората футболистите - това е ШОУ, не е спорт, а тук са едни най обикновенни дегенерати, живеещи на гърба на едно черно тото и простотията на няколко хиляди животни наричащи себе си "фенове".

Доста сериозен клип за анализ. Липсата на казарма, както и на всякакви механизми за контрол на келешията се отразяват жестоко на обществото ни. Видеото мога да го кръстя "Три дирника" и е особено подходящо за клип на Азис или на Кондьо. Лиричните герои видимо се забавляват в глупостта си. Ако на части в клипчето се добави и скачащия върху козирката левскар и онзи младеж с полицаите, който казва "Показвам си задника.... и почвам да бегам бате"ще се направо екстра.

В казармите е имало педерастия и сексуален тормоз, така че е напълно неадекватно да казваш, че липсата й е причина за подобни неща като в клипа. Ама то трябва и акъл, а не само да пишеш празни приказки.

Джандари пу

нищо ново не виждам, български футболисти, някой да му е странно видяното?