Два късни гола спасиха Бразилия от "болестта на фаворитите"

Коутиньо и Неймар вкараха в добавеното време за 2:0 срещу Коста Рика

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Бразилия няма отбор а двама трима мангала който падат като отсечени за дузпи.От времето на Сократес, Зико и Фалкао нямат отбор а само ги бутат напред.

още ли не са го качили на самолета?

И сега някой ще глоби ли Неймар за "рязането на глави" или само в България го има това?

Затова са ви пуснали да плакнете око с руските у-ци, я къф отбор богатирки отсекъде напращели са! Тъкмо ще се заплеснете и няма да дращите тука простотии. Анадънмо?

Слабаци... Фаворити... Без продължение щяха да вкарат бабината си. ЗвИзди някакви, Неймар-мухльото. Да върне милионите, дето му плашат, гола вода. Цигани прехвалени.

Това е Неймар! Беше в основата на всичко и навсякъде. Затова струва толкова, че и повече. Да имахме пари да си купим един подобен, и може би щяхме да дръпнем. Или ги имаме, но ни трябват за обновяване на служебни автопаркове и нови "паяци". Всеки с проблемите и образованието си.

Да, точно това е. Цял мач псува и поучава съдията. Брутална симулация за дузпа и няма жълт картон. Нищо ново предвид, че на миналото световно първенство стана за резил пред цял свят, като се тръшна за дузпа в мача с Хърватска. Ама явно, като всеки мангал и този носи на резил. На всичкото отгоре вкара гол, който на бразилците изобщо не им трябва, предвид сметките за избор на евентуален съперник за осминафиналите.