Коментари - Двойна атака срещу Джокович - усъмниха се в ранкинга му и в напитката, с която се подкрепя | Корнер.dir.bg

Коментари - Двойна атака срещу Джокович - усъмниха се в ранкинга му и в напитката, с която се подкрепя | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари 34

Разбира се, за напитките на нАдал, няма никакво съмнение.

Има нещо в туй жълто шишенце

баща ми сипва така по едно шише домашна, по стара балканска традиция си пийва по малко и сърбина

Малко ми е гузно, че до сега мълчах, но вече не се издържа. Трябва да ви споделя, че аз лично видях, как Джокович дишаше с пълни гърди чист въздух в Сърбия. Крайно време е , САЩ да предприемат мерки. Я някоя касетачна, я някоя с "обеднен" уран да им спретнат! какво е това безобразие- Европа да диша лош въздух, а този Джокер -чисти дробовете си в планините на Сърбия. Е , как няма да ги мандръса поред ? С тези провокации, се цели да се дестабилизира емоционалното му състояние, разбира се. Както всички знаем, Джокович е един от малкото тенисисти, с много здрава психика. А мераклии да го дразнят има - Нори , като един същински представител на островните пирати ,не може да измисли нищо друго, освен да се усъмни - забележете , в РЕГЛАМЕНТА! Ами направете си регламент, за домашният уйнбълдън, и си играйте.

да спре с поръчкови изказвания.На колко турнира Ноле не го допуснаха/точно такива типове като господарите на Нори/ и взеха точките му от спечелени турнири през предходната година.

SEYBSKI MOSHENIK. CELJIAT SVJATNGO ZNAE VECHE. DA SE PENSIONIRA DA NE STAVA ZA SMJAH

Камерън Нори да си трае. Помним как англичаните нагласиха Уимбълдън, за да го спечели Анди Мъри. След като около месец ни надуваха главите как повече от 70 години англичанин не бил печелил Уимбълдън и вече било време за това. Е, колкото и да не им е приятно, Джокович е велик. Има си правило и според него Джокович влиза в осмицата. Нори ще почака.

Джокович не е оваксан и има предимство. Да го задължат да играе с лъжица за супа вместо тенис-ракета.

Нори да си трае. Ноле е велик, колкото и да не им е приятно на хората от Запада. Има си правила и те казват, че Ноле влиза без проблеми. Защо Нори не каже нещо за нагласения Аустрелиън оупън тази година и как попречиха на Ноле да бие

Камерън Нори да каже нещо за нагласения Аустрелиън оупън тази година и как не допуснаха Ноле защото ги беше страх да не спечели.

Джокович, джоковоч.... кой дге беше джокович?... А, да бе... Един балкански селяндур, преди беше велик тенисист, сега е веган-менте, лъжец, разпространотел на ковидиотизъм и руска шропаганда.

подредените напитки на надал ...

А тия дали някога ще се "усъмнят" в напитките на "братята" Уилямс, че нещо не мога да се сетя да са коментирани. Сигурен съм, че братята Уилямс никога не са взимали забранени субстанции те така са си били родени мъже в женско тяло. Повръща ми се от всичко в последно време.

Време е Англия и английските колонии да бъдат изключени от спорта като цяло заради спортен тероризъм. То не бяха забрани за всички не англоговорящи за Австралия, за САЩ, обиди, нападки. Да не говорим за британската офанзива по всички фронтове в защита на Люис Хамилтън и атаки срещу конкурентите не англоговорящи. Британците са като макетата - все е лайно

Еми това е! Направиха ме да се отвратя от футбола и да не го гледам! Сега, като гледам и тенис ще спра да гледам! Ами Макс Спорта ги отказвам! Нема да плащам грешни пари!

Нори ми падна в очите. А беше от що годе приятните англоговорящи играчи. Ноле влиза във финалния мастърс, дори и да не беше спечелил Умби. Влезте в ранглистата на живо и вижте рейса, по точки си е пак осми, тъй като за Уимби не му дадоха точки. В тази рейсинг класация Ноле е с 3320 точки на осмо място, Тейлър Фриз е на 9-то с 2955 т., но и той л.влиза заради отказването на Алкарас. Ноле влиза откъдето и да го погледнеш.

Сипали са му ваксина за куроня вирос!

Нещастно завистливо к.. пеле! Ще играеш вместо Джокович на върба!

Сърбаците се ползват с привилегии в Европа от край време, а са просто едни балкански цигани като нас, нищо повече.

Е, то и ти си скъсан галош, но никой не ти придиря! Айде у лево!

Циганите си гледайте кючека. Не се отваряйте по теми, дето не са за вас.

Джокович има двойна причина да играе на турнира. Първо, печели турнир от големия шлем и второ - е на 8 място в ранглистата, въпреки мръсните номера да не бъде допуснат до турнири с висок ранкинг. Той си го е заслужил. А Нори благодарение на тези изпълнения е 14-ти (падна с едно място надолу). С други думи на Нори не му е мястото на този турнир.

мляко

Аман от англоезични простаци.

Сърбофоби!

Новак много пречи на някои среди в спорта и извън него. Понася мръсни удари и не се оплаква. Играе, където го допуснат, губи точки и места в класациите и пак не се оплаква. А 14-я, британецът Камерън Нори има претенции, че не е сред първите 8 ? Но Нори не е Новак

Еми, да дисквалифицират Джокович за пиене на напитки по време на мач, пък на нАдал да му дадат номер 1 понеже зоби, с разрешеие.

Какво можеш да очакваш от една Британска мърша, която никога няма и да се доближи до постигнатото от Ноле! Само бой по англосаксонските боклуци!

Туй за Нори малко е въпрос на тълкуване. Ето какво е казал Нори: >> Novak obviously qualified from Wimbledon so that seems a bit strange. I don't know if that was the rule before or not, but it seems unfair, I guess for Nick Kyrgios as well. Това, че е казал, че е странно защо Новак би се класирал автоматично, а за Кириос, който стигна до финала - нищо, не означава, че обвинява Джокович. Подобно на Кириос, Нори, който стигна полуфинал, също не получава нищо. Та действително е спорно, дали е редно само победителят да получава привилегии, след като никой не получи точки на този турнир. А както знаем, Ноле е най-ощетеният от Уимбълдън, щото хем го спечели, хем слезе с още 2000 точки. Иначе е ясно и че Ноле, въпреки многото пропуснати важни турнири, все пак успя да се класира и по точки, което е доста показателно. Велик е Ноле!

Ами ако да, говори само за себе си и недей употребява мн.ч.! Дебил:

В десятката! Може би в недалечно бъдеще, ще има ОИ за т.н.запад и приятели и ОИ за останалия свят! Тази открита враждебност на англосаксите към всички, които не са съгласни с техните догми, ще доведе до разпад на световния спорт! И не само!

Много мъка тука по конската мутра НоВакс, бре! Ми би си го момчето в Париж като маче в дирек! Въпреки поредният подреден път до финала на Оня! Къф велик е той с тая скучна игра? Някой го нарече машина за връщане на топки и е прав! Глупаците така и не разбраха, че трябва да го разкарват по корта, щото се вижда, че той въздух няма и гледа да стои на едно място...

Джокович не е джентълмен и не е коректен към никого.

Джокович не заслужава да играе на турнира в Торино.