17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Що за тъп коментар? Аз знам, че футболът се брои на голове! И когато ми говорят, че някой е играл футбол, а съперникът му - не, ми е много смешно, особено ако "играещият футбол" не е победил и срещата е завършила изразително 0-0! Ама акъл и футболист са несъвместими неща! Особено в нашенско изпълнение!

ПО принцип, когато играеш срещу отобор с добри офанизвни играчи гледаш предимно защитата, единоборствата, да накъсаш играта и да не позволиш на другия отбор да се разиграе. Това Е ФУТБОЛ. С такъв футбол Гърция стана европейски шампион, Исландия се класира на световно и направи равен с Аржентина, Русия отстрани Испания и беше на косъм да отстрани Хърватия... Футболът е интересен, защото не е сигурно, че отборът, който е владял повече топката, създала е повече положения, имал е повече удари и въобще е бил по-добрия отбор ще спечели. Може би е редно и Лудогорец да се научи да играе така за да може да вземе някой точка от големи отбори. И да е сигурно, че като поведе на някой скромен отбор с 2-0 другия отбор няма да има положение. НА мен лично ми писна нашите отбори да се хвалят при загуба с 5-0, че играли футбол и не били затворили играта. Истината е, че НЕ МОГАТ да я затворят.

Коментар "айде бе" е скрит? Защото казва, че нашите съдии подаряват победи на Делиорманския отбор, пълен с чужди наемници, от което родният футбол няма полза? Че Гела си урежда вътрешното първенство, но в Европа няма как... Че публика в Разград няма, както се видя от полупразното стадионче? Че там няма нито един местен футболист? Явно, Дир има задача да чисти имиджа на Гела! Но това няма да доведе публика, защото Делиормана не е място за футбол..

Дяков, много ти е лесно тук с нашите съдии. Защо не се извини на Етър за грубото ограбване на труда им? А за мача с унгарците - нима безсмисленото тичане на 10 чужденци плюс теб по терена е футбол? И да те питам - къде ти е публиката? При мач в Еврошампионата стадиончето трябва да се пека по шевовете! А в Делиормана тази спорт не е на почит... Пък и само с чужди наемници, как мислиш да я карате занапред?

лудогорец си е един посредствен отборец от един измислен град! Просто е обречен! Само с крадените пари на редник киро не става! Въпросът е, че този експеримент се провежда на гърба на всички българи!

Коксал Баба,как си?

Обягва?! Копаете дъното напоследък. Що за неграмотни журналисти и редактори работят в дир-а?

Дяков, имам две забележки към казаното от теб. Първо - какво точно сте играли, като на теб дори жълт картон не ти е вдигнат? Второ - дори да е така, какво ще стане във втория мач, ако другите започнат да играят?

За втория въпрос отговорът е лесен - ако Види играят открит футбол във втория мач, ще победи по-добрият отбор от двата - който и да е той. Ако тогава домакините се самооценят като по-слабия отбор, най-вероятно ще играят по подобен начин като днес за 0-0 и дузпи (или евентуално може да изненадат Лудогорец на някоя контраатака).

Уж отговорът въпроса е ясен, пък при формулировката му използваш два пъти "ако" и веднъж "най-вероятно". Аз съм сигурен, че унгарският отбор ще играе, защото получи голям шанс за класиране напред. А с тази колония от бразилци, които хал-хабер си нямат как се играе футбол в Европа, Лудогорец е в сериозен риск.

Щом е необходимо, да поясня: първото "ако" е отговорът на Вашия въпрос. Второто "ако" + "най-вероятно" е за варианта, когато не са налице условията, фигуриращи във въпроса Ви. Надявам се, че това обяснение Ви е достатъчно да разберете написаното?