Коментари - Джака оправда действията си с тормоза в социалните мрежи | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не е достатъчно черен и затова може да го обиждат както си искат без проблем. А това да казват, че ще убият жена му или, че ще му счупят краката не е ли за съд? Аз на негово място щях да пусна жалба срещу тъпанарите, защото това си е наказуемо по закон. Приказките за дъщеря му изобщо няма да ги коментирам. А иначе ние сме били расисти и простаци. Не знам на каква възраст е дъщеря му, но сигурно е дете. Може ли да пожелаеш на едно дете да хване рак? Умът ми не го побира. И защо наистина не е възбудено наказателно преследване срещу тия? Защото не е негър ли?

Обаче е албанец и резана карабина , следователно версията ти не минава. Когато почнеш да плащаш няколко хиляди лева за билети годишно и разни надути албанчета го раздават лежерно и ти ще започнеш да псуваш!

Много си прав -Aно имен ! Но , според мен би билио добре за шиптъра , да си изтрие асаунтите в социалните мрежи ! Не можеш да реагираш така на хора които плащат хиляди паунди за билети и са само привърженици на Арсенал ! Става въпрос , как играе на стадиона ! Не може дати се отразява на работата, какво ти писали в истаграм или сураттефтер. Роналдо , който е голям футболист , върши много недостойни неща на стадиона, и сигурно получава и по- люти закани, но никога не заставал срещу публиката,която му купува фанелките и му вади пари за заплатата ! Въпрос на житейска преценка ! Съвсем не защитавам идиотите,които са заплашвали семейството му ! Просто да прекрати контактите в нета ! А всъщност не и звезда, за дами обръщат внимание !

Гранит Джака е косовар.В Швейцария е раснал и ползвал социалните и придобивки. За другото не знам