Коментари - Джокович чака скоростно решение от САЩ за визата | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Чудя се защо Джокович не ползва дипломатически паспорт, мисля че едва ли ще е проблем за сърбите!

Да, позицията му е достойна. Каторжниците се изложиха пред цял свят с цирка, който разиграха миналата година да го държат в изолирани помещения, да го водят на съд и другите им мръсотии. Тази година се видя защо го отстрониха изкуствено- защото е най- добрия. Подкрепям го.

Сорка Джокер, виза нема да има. Сечеш ги, а те непокорни не обичат............

Евала Ноле! Трън си им в очите на наглите психопати, които ни третират като добитък. Направи много повече за човешките свободи, от всички други. Лъч светлина си в този кошмарен живот.

Имаш + от мен!

Един от добитъка ти е сложил минус .

Става интересно. Ако го пуснат на турнирите в САЩ, всички ще очакват Джокера да ги мачка наред, само че там ще играе и Карлос Алкараз. Джокера може и да отнесе дървото.

Алкараз е супер добър. Който отрича това, не разбира от тенис. Но на твърда настилка Джокович е по-добър. Всъщност, най-добрият в момента. А и доказано най-добрият ever. Ако допуснат Ноле, дори и Ноле да не спечели нито един от двата турнира, точките му ще се увеличат, понеже няма точки за защитаване там. Докато Алкараз има да защитава точки от 1 титла + 1 полуфинал, т.е. има 1360 от 2000 възможни точки. Така че ако пуснат Ноле да играе, шансовете на Алкараз да измести Ноле от върха, дори и при добра игра, ще са нищожни.

Покрай тази сметка, дето си я направил, излиза, че най-вероятно няма да допуснат Ноле до турнирите там. Изумително е как, пропускайки Мастърси и ЮС, Ноле отново е № 1.

Отлични сметки си направил друже, днес точно това проверих, победа плюс полуфинал за шпаньола. Алкарас може да добави най много 640 точки и дори Джокович да не играе вероятността да остане номер 1 е огромна!

Вън сръбския фашист от САЩ и ЕС ! Да седи мирен на дивана и да гледа тенис по ТВ

Велик си, Ноле! Да си ебът майката леваците.

Ако го пуснат - ще им го набие, ако не го пуснат - сами ще си го набият.

Отдавна всички са захвърлили маските. Супер изкуствено е това ограничение в момента. Не вярвам да пуснат Ноле да играе, но ако вземат, че го направят, ще ми се издигнат в очите.