Коментари - Джокович грабна мечтаната титла и попълни колекцията от Мастърси | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Абе, да блъскаш толкова за някакви домакински съдове, които даже не са практични! Не го разбирам това! Друго си е, да ти набъбне банковата сметка!

не му бери грижа

ПРИМАДОНАТА И СРЪБСКАТА ПРЪЧКА ИГРАЕЛИ С ГЛАВИТЕ СИ ! АМА ВИЕ НАИСТИНА НЕ РАЗБИРАТЕ ОТ ТЕНИС! ЖАЛКО!

Федерер се остави да бъде победен от Джокович.

фед и тий гуши от залози а хасковския аналник 80% са му от тотото доходите

Гледах мача. И те направиха двойни грешки и ред други такива. И те не са безгрешни. Ами Федерер не игра както трябва. Толкова грешки за един такъв ас, моля ви.

ТАКА Е! КОГАТО НЕ ИГРАЕ РАФАЕЛ НАДАЛ , ПРИМАДОНАТА И СРЪБСКАТА ПРЪЧКА СЕ ПРАВЯТ НА ГОЛЕМИ! ПРИМАДОНА ВСЕ ПОВЕЧЕ ГУБИ ФОРМА, ЗАЩОТО НЕ ИГРАЕ НА ПОВЕЧЕТО ТУРНИРИ! СРЪБСКАТА ПРЪЧКА ИЗПОЛЗВА УМОРАТА НА НАДАЛ, ЗА ДА ГО ПОБЕДИ НА ТУРНИРА В УИМБЪЛДЪН. КОГАТО Е ВЪВ ФОРМА И ОТПОЧИНАЛ РАФАЕЛ НАДАЛ, СРЪБСКАТА ПРЪЧКА НЯМА ГОЛЕМИ ШАНСОВЕ !

"примадоната" ще си остане най великия играч в историята. ИЗнаеш ли наколко години е ,а? Твоя матадор се моли да може да ходи на тези години. Не се издържа дълго с хамалогия , а тези двамата могат да го учат цял живот на техника и пак няма да се научи . матадорчето е във форма смао за един ролан гарос и до там..не знае ка кда си направи програмата, Може и за това да се поучи от "примадоната" . Смешно е да сравняваш един блъскач с играчи!

РАФАЕЛ НАДАЛ - БЛЪСКАЧ! ЯВНО НАИСТИНА НЕ РАЗБИРАТЕ ОТ ТЕНИС! ИСКА ВИ СЕ ПРИМАДОНАТА ДА Е НАЙ- ВЕЛИКИЯ! ПРОСТЕНО ДА ВИ Е!

ако не търчи като луд и не блъска ще бие само баба си . Затова при него формата е от много по голямо значение, отколкото за един Джокович или Федерер, който играе с главата си.

Нали го видя Надал как се спъна в същата тази пръчка, която го е "спъвала" повече пъти, отколкото Надал е могъл да я прескочи. Малко повече респект към големите и Надал е голям, но нека да бъдем по-обективни - Джокович си ги бие и двамата повече, просто и Роджър и Надал са от по-рано в тура, затова имат малко повече шлемове. Въпрос на време е Ноле да ги изпревари, само да са здрави и тримата за да ни радват и да държат тръпката в тениса. Респект за Ноле!!! Единственият спечелил всички Мастърс турнири!!!

па повече шлемове да имат , като имат само по един?!?

СРЪБСКАТА ПРЪЧКА Е ВЕЛИК САМО В ПСУВНИТЕ!

... играят хората, не като нашия Тодорчо Григор Асковски...!!!!!! Май неговата ще бъде, той танцува само едно лято... Започна свободното изпадане от десетката, защото той не може да остане и в осмицата и ще загуби и лондон, а от там са 2 000 точки...!!!!!! Да гони веднага т. н. си треньор и мениджъра Стоименов$Малеев и да търси нов екип - това е истината за Григор Асковски...

Малшанс за Григор, че срещна победителя в толкова ранен етап.

Не, неграмотници клети, не я "грабнал" (откраднал)! Спечелил я е. На някой от вас няма ли да му просветне?

"Мачът започна с труден оъкриващ гейм за Федерер" Радвам се за Ноле, но спрях да чета след като видях поредната малоумна грешка на бездарен драскач в жалкия сайт ...

e taka se pravi i az sam kato NOLE. .milioner

А нашият папурчо?

Ама недей така, моля ... Нашият е супер мега извънгалактически, бъдещ номер едно ...сред любовчиите .

... той и любовчия не е... Страда от Едипови комплекс - още бозае на сън от майка си и иска да го дондуркат лели като Шарапова, а още по добре бабички като Шерцингер - ТОВА Е ИСТИНАТА ЗА НАШИЯ ПАПУРЧО...!!!!!!о