Джокович купи компания, разработваща COVID лекарство

QuantBioRes създава пептид, който предотвратява заразяването на човешки клетки с коронавирус

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Някой може ли да ми обясни, защото съм много прост, как така хапче против Ковид няма да те отрови, чипира или умираш, а от ваксина може ? Хапчетата не се ли правят пак от фармацевтичните гиганти които са просто едни печалбари ?

Хапчета се дават само на болни и то с тяхното съгласие, което е нормално, а ваксините искат да ги слагат насилствено и повсеместно на здрави хора с цел забогатяване и тотален контрол. Ето това е разликата.

Елементарно, Уотсън! Хапчето го пиеш, след няколко мин. започва някакво действие, и до час-два приключва. А при ваксината - действието ако има такова започва незнайно кога и продължава още по незнайно колко.

Ваксинираните са като Гей Прайд, ти им викаш не ме интересувате,те ти викат,стани един от нас!?

Ти сериозно ли? Wow България е тотал щета значи. Но защо ки се учудвам

Тотал щета са гейове, джендъряци и всяква генно смутена измет...

Великата инвестиция на Джоката в компания която реално няма ни един продукт!

прочети за модерна

Хахаха. Сърбоманите почнаха - "Ама те австралийците са лоши - бият аборигените и сърбите“

Подозираше се, че заради тези циркове има икономически интерес.

законите са, ако знаеш стария виз "за кон" а не "за лъв". Лъвовете австралийци деситилетия лавират, за да не си признаят геноцида срещу аборигените, нарушаването на ратифицираните от Австралия декларации за човешките права, и то до 80те години. Геноцида е признат като такъв от международни организации като сходен с нацисткия. Борбата се води десетилетия от ощетените и активисти, залудо. А дискриминацията не е престанала, дела се водят и пп времето на случая с Джокович. Позор за журналистите, които вместо да ги извадят наяве пред света точно сега, се занимават с тенисиста. За кон. А Ганьо се радва, зер другия е зле!

Десетилетия, освен ако не си от Варна

Антиваксърчетата които до вчера го издигаха за пророк, че бил против "експерименталните" инжекции, сега ще му пият ли "експерименталните" хапчета?!?! Деаа и простото стадо

Новак е велик!

Лошо няма. Нека е велик.

Джокович е казал и го е доказал, че до момента няма да е рекламно лице на американски фирма. Защото американците бонбандираха Сърбия, така както САЩ бонбандира София на 30 април 1944 г.

Те и Сърбите и Руснаците са ни бонбандирали олюшкьо!?

Ох милия, леле колко комплекси те тресат. Смях през сълзи

Те с бонбони ли са ни боНбардирали или искаш да кажеш, че са ни бомбардирали? Научете го тоя език, бре!

До миналия ден го величаехте.....сега пак го разписвайте Хахахаха не е лесно да си тъп антиваксър

Дай на глупака бедняк пари и му гледай сейра. Този шибаняк с размахване на тупалката стана милиардер, което лекари, спасяващи хора не могат и да си помислят. Не е виновен Лъжокович, че яде баницата, а тези идиоти, които му я дават

Ти поне си беден тъпанар.

Новак работи за това да докаже на света ,че не ваксините са решението, а лекарството.Ние не можем да се ваксинираме срещу всички възможни болести , а и не трябва.Когато се разболеем взимаме лекарства , нали така ? Той "не брои стотинките" и може да инвестира в дадена фармацевтична компания ,за да осъществи проекта си.Много хора по света биха се доверили на негово лекарство , отколкото на тези т.нар."ваксини",които на всичко отгоре не предпазват според Нобеловия лауреат по вирусология Люк Монтание.Няма значение какво казват разни математици по въпроса.Между другото само в България се изказват математици по въпроси относно Ковид-19,с което изумихме цивилизования свят.

За да се доверя на неговорто лекарство, той самоят трябва да се е излекувал с него. А поне засега не е така.

в изключително малоумна... И 15човека са ти дали плюсове хахахаха това само показва ниският интелект на българинът

по себе си за другите.

Смешник

Той е инвестирал в това още преди, не като отговор на случката в Австралия. Както би трябвало да има и много други инвестиции. Състоянието му според интернет, е $200 милиона. Така че въпреки лошия ПР и скандал заради ваксината, може да мисли за постепенно отказване от професионалния тенис, ако иска.

2 billions... CaMo 2021 - 35 millions...

Къде са всички където до вчера ни говориха за човешки права? Къде са Европейските ви ценности? Един човек от извън ЕС се бори за човешки права, А големите демократи го плюят... Вие мислите ли, че Джокович е толкова прост и не може да си купи една фалшива ваксинация,както вероятно са направили много други... Не вярвам в конспирации, но като гледам отношението на ваксинираните към не ваксинираните и почвам да се съмнявам дали не им се влияе по някакъв начин...

които мислят само за себе си

Евалата, Ноле, балкански тарикат! Затова ли беше австралийският цирк?! Реклама лоша няма... Айде със здраве да си продаваш хапчето... Ако е свестно - ще си купя :)

"Джокович не представи на граничните служители документи за медицинско разрешение за ваксинация срещу коронавирус" - що за глупост е това?! Той е представил документ, че по лекарско предписание не бива да се ваксинира, с което е спазил разпоредбите на австралийците. Даже и техния съд го оправда, но гнусните либерали пак не го пуснаха по политически причини, нищо че е напълно здрав и има натурален имунитет! Няма нормален доктор на света, който да иска да го ваксинира, след като той е изкарал ковид преди по-малко от три месеца!!!

Излъгал в декларацията и докато е бил положителен, си е джиткал наляво и надясно... Като знам балканския ни манталитет, се обзалагам, че или е излъгал и положителният тест е подправен впоследствие, или е абсолютно безотговорен С право го изгониха. Защо едни трябва да следват правилата, а други да ги заобикалят??? Защото са известни ли? Ако утре ти си в същата ситуация, дали ще ти е приятно теб и някой като него да ви мерят с различен аршин??? Жалко е, че искаме демокрация, но не знаем и не разбираме какво е

То и Марто Петров се беше предоверил на банкерката си с цел инвестиране на неговите фондове,но в един момент и мадамата и сметката му поеха на юг. Така, че и Джоко може да последва своя бивш тренер Борката Бекер, ако не внимава на кого дава парите си.Защото известно е, че на спортистите мисленето не им е силна черта на характера, а финансови акули дебнат отвсякъде.

Хаха тоз изтрещя Не е за вярване Хаха

Каквото и да купи,си остава л...о.Това е.Не променя мнението ми за него сега и за в бъдеще!След всичкото,което се случи в Австралия,след всичките тариткалъци!

Тази компания има 11 работника в момента

А сега са го забранили и за french open и вероятно и US open. Ако онова куку Борис не промени нещо, wimbledon остава единственият шанс на дЖокович за тази година. Освен ако не реши да играе по правилата. Just saying

Тоя колко е прост си темата на представа хахахахххахахахаааа.....изгонените заради неваксинация купе завод за производство на ковид лекарства хахахахахахо, смотаняк

Не си слагайте експериментални ваксини. Слагайте си което експериментални лекарство.

...Затова ли беше целия този цирк?,,,

сърбите са резнали англо австралииско дружество за добив на литии .....затова е

Може би, защото можеше да се направи анти генен тест, който отчита наличие на анти тела и бройката им.

това се очертава доста перпективен бизнес...

Чувство за вина. PR ход. Next

Тоя май си купи фабрика на 09.09.1944 То вече пандемията си отива СЗО призовава сертификати да няма, Испания третира като грип...

И какво? Няма да има пазар на хапчета за ковид, щото е като грип? Че хората при грип си купуват парацетамол, тамифлу и подобни. Браво на Джокович, че инвестира в това да има нормално лечение още преди много време. Не ни трябват ваксини и глупости, а лекарства да минаваме леко за 2-3 дни без драми.

Ако прочртете внимателно биографията на Джокович, ще видите че всъщност съвсем не е несведущ по въпросите за лекарства и ваксини. И ако такъв човек имащ 10 топ ниво съветника освен познанията си на биолог се опъва срещу ваксинации трябва да има сериозни основания.

Разбира се, че има основания - инвестирал е в конкурентен продукт.

Я да видим сега кой ще измисли закон че ако не си ваксиниран, не можеш да купуваш компании.

Той е купил компанията преди още ваксината да излезе и по времето, когато жена му пуска материали в Инстаграм, че Ковид е следствие от 5G... дяловете са на двамата. И двамата са объркани хора, но парите са важна част от живота им.

хич даже и не са объркани

Измисления "исус" си купил фабрика...

Значи сега вече има и финансов мотив за антиваксърството.

Стига с тоз Джоко измести Короната от новините Ще гу счупя тоз тиливизур

На вакс идиотите.

Че Джоко ще пусне нова ваксина с име Сърбеж 5 . Всичко било за привличане на вниманието. Бизнес начинание от сръбския терикат , а антиваксърите се радват като Киро лъжата в РСМ .

С това си действие Джокович доказа, че Австралия е била 100% права в решението си да изрита сръбския Костя Копейкин.

им казкатава фамилията на ЮдеюСемитите от Фарма-Мафията!

Да си купиш завод с лекарство преди 2 години и да се разболее след една година. После да го изритат като бясно куче и да се сети за завода и лекарство. Тоя е най тъпия тъп човек на планетата.

не знам екперименталните мишки за какви се имате? - злобни, противни, никога на един човек чаша вода не сте дали, НО били виждате ли загрижени за света.... ами вие сте мръснин страхливци. Страх ви е само и единствено за собствената ви прогнила кожа. Господарите ви именно от такива малоумници искат да се отърват. И за това са ви забъркали едни препарати.

Костя Копейкин 2.0

Все повече ми заприличва на сръбския Костя Копейкин.

Грижа за старините.А наш Григор барем една фурна за хляб да отвори.

При цените на тока който ни натресе селянинът от село СЛАВЯНОВО фурна за хляб си купи ти и плащай шест пъти по-високи сметки за ток

Ами ето каква била работата.Борец за права бил,защитавал свободи бил....а то ставало въпрос за мнооогооо пари.Двуличник и лицемер, маскиран като рицар на бял кон.

ковид лекарство означава край на експерименталните ваксини, край на малоумните мерки и тн

Ваксините не са експериментални, не разпространявайте дезинформация!

Неговото лекарство ще се казва отмъщението за запада спутник 2 :))

и ще се прилага само на тиквеници..

Какъв е ефекта от ваксините.За това не си е сложил.

Моля турци и шиптари да си пишат на собствения език,че ще помисли някой,че българите сме ковидидиоти.

В ход е спортно Югоембарго. Докато не му съсипят кариерата няма да мирясат

той сам се довърши

Нищо не знаете вие, тоя зитрещелник и лудата му жена прегръщат дървета и говорят с мравките, какво лекарство какиви 5 лева, ще лекуват с позитивна енергия...

Бий си 15 бустерна доза и не ги мисли Джокови...

не е вярно, фирмата е биотехнологична и разработват пептид, който инхибира коронавируса от заразяване на човешката клетка

По добре да си беше купил сертификат.

Сега освен, че го изпъдиха от Австралия ще му претръсят и касичката, понеже е балкански бай-ганьо на гол тумбак чифте пищоли.. :D

Сърбия, Дубай и т.н не са в ЕС ;) нанайси ще търсят и намерят

Тя затова Сърбия е просперираща държава още халялякат косово е наше, наше ама не е тяхно...

Що бе, за дискриминация на териториален признак ли намекваш? Нали правилата били за всички ? Или за някои са повече ?

Света не харесва балканските тарикати.. това е ... примирявайте се!

Сърбите са си бунтари по душа.Австралйците да си гледат работата.Този ващсинациозен фашизъм дано да звърши скоро.Заразена нач.на февруари 2020 преболедува после се ваксинира ,лятото и бустерна октомври се разболява отново и за съжаление умира след 3 ваксини а преди ваксинирането преболедува и оцелява. No comments.

Браво Джокович!Не случайно си шампион!

Ем шампион, ем лумпен-сърбофашист, ем ни забавлява добре с тарикатлък. Гоуем е Нуле !

тъй, я да видим! купил 80 % от някаква компания, ама още през 2020 година! а тая датска компания, според директора и- србина иван лонкаревич ще прави не лекарство, а нещо дето предотвратява заразяването, което си е ---- ми ваксина! явно продължаваме да гледаме човешкото падение на един голям спортист!

Какво е това вълнение, бе хора, та Джокович си взема парите, какъв ви е проблема?