Коментари - Джокович попадна в много тежка група на ATP финалите (жребий) | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"Жребий" , а??? Очаквам съвсем скоро , краварските отпадъци да измислят специални правила за Джокович! Да играе само с една ръка, на куц крак , и с превръзка на едното око. Съвсем очеизбодно е ,какъв е бил този "жребий" - всички силни е едната група , а всички не чак толкова , в групата на Нашмъркан! И то руснаци и сърбин.Да , те са най-силните сега, плюс Алкатрас :-) Е ,айде сега някой да ми обясни , колко реален е този жребий. С дявола ортаци ще станат, само и само да не позволят Жокера да вземе още някоя титла. Ама ако и този път Джокович вдигне титлата, се съмнявам , че може и нещо лошо да му се случи.

И какво общо имат "краварите" с турнир в Италия, спонсориран от японци. Очевидно не гледаш тенис, а само плампаш по форумите. Ако гледаше щеше да знаеш и още нещо. Групата на Надал никак не е лека. Например Циципас от групата на Джокович в момента е по-зле от всеки един от групата на Надал.

Гледам душко, гледам.Ама ми втръсна от педераските ви изпълнения. То не бяха наказания, не бяха отстранявания без игра, за Австралия няма да говоря. Но щом питаш каква е връзката на краварите - просто няма смисъл да ти обяснявам - не си дорасъл. Цялата идея е , Джокович да не надмине Тикосания по победи. Гледай си животеца, и развявай многоцветното байряче!

Цялата ти "идея" е всички да видиме, че си тъпанар абсолютен.

Дали съм "тъпанар" , няма как да знаеш. , кльомба. Хареса ми никът ти. Ако искаш да научиш обаче - няма проблем. може да поспорим - да видим кой е "тъпанаря". Само че , аз говоря с факти. А ти обиждаш без основание- аз не съм те обидил. Не става само с просташки изказ, трябва и акъл!

Трябва, но като ти липсва за съжаление не можем да ти помогнем, душко.

Тежкагрупа , но двама продължават , което е облекчение. Ако си трети в групата каква работа имаш напред.

Оплаквачките на Конската мутра пак превключиха на високи обороти! Изтеглил късата клечка? Вече си намери майсторите. Ще го бият като маче в дирек, където го хванат! Мъка, а???

Тихо

Очаквам и да изнамерят някаква причина ако иде на финал, за да го отстранят като в САЩ. Джокера много ги тормози англосаксите. Образува им нерви дори и на снимка.

А Алкарас де го?

Отказ заради разкъсване на вътрешен коремен мускул... Надал или Циципас [ последния - САМО при чисти 5 победи ] да завършат като годишен No 1 ... Обаче Надал НИКОГА не е печелил финалите на ATP...

Джокович отново ще се провали.

Групата не е тежка за Ноле, тежка е за другите.

Русия, Гърция и Сърбия в група на смъртта, Испания Канада, Норвегия и Хамерика в другата. Това ако не е политически жребий здраве му кажи.

Това ако е "жребий", здраве му кажи.

Ако има някой, който да може да бие и тримата, това е Джокович. В момента показва и много добра форма. Въпреки, че съм фен на Надал, не мисля, че испанецът ще стигне далеч на турнира. Напоследък главата му е някъде другаде.

Джокович в трудната, нАдал в лесната. Слочаеност.

Мач с мач няма равен. Григор наскоро би Рубльов във Виена, така че не е в най-добра форма. Гъркът играе силно, но в решаващи мачове няма победа срещу Джокович, дори последните им 8 мача са все загуби. Медведев също е във форма, но и целта не е единствено първото място. Според мен шансовете за полуфинал са напълно реални.