17-11-2017 20-11-2018

Коментари

, text and illustrations to which

handwritten by the author.

bride, Julie d'Angenne.

Каките объркват нашето момче

Хайде стига с таз новина на Фронт страницата. Нито сме Швейцария, нито Сърбия. И в близкото бъдеще, не се очертава и да бъдем

Четох книгата на Мария Шарапова и разбирам защо е напуснала Григор.

Кога пък успя да я прочетеш? Издавана ли е в България или си я купи от чужбина и я чете в оригинал?

Ако си напрегнеш малко мишлярника, може да си отговориш и сам/а/

Браво и на двамата. Изнесоха супер спектакъл.

Ноле и Маестрото може да са по-добри на тенис, но Гришко е по-красив. Има и нова прическа. И е достатъчно богат

оплешивяването не е нова прическа.

Ето това е боец и състезател от класа. Беше на върхът, отсъства известно време, пак се завърна - на върхът … и ги мачка и побеждава. Евала Ноле и голям поклон за един голям спортист. А не като наш лигльо - случайно се докопа до някаква позиция, после стремглаво надолу … и корта му бил виновен, та ракетата, та треньора … та Шварцингер. Пфу.

Стига сте плюли Гришата! Погледнете с каква мацка излиза - може ли да се сравни с швейцарската крава на Маестрото или със сръбската плескавица на Джокера?!!! Да неговорим пък за вашите жени...

Тук се коментират Гришовите изпълнения на корта. Какво ме интересува с кого спи. Гледам го, защото обичам тениса, а не пениса му.

Швейцарецът , биеше само сервиси. В разиграванията го съжалих , особено в първите два сета.

... ето това очакваме ние българите от Григор, но с тази негова несериозност, едва ли ще го дочакаме... А той бе 3 в света, толкова близо до Еверест на тениса, но очевидно май никога няма да стигне върха - слаб характер, това е жестоката истина...!!!!!! Видя се какво се иска от най-големите - сърце и дух, а другото е само тренинг и нищо друго...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Да,бе! Беше поставен във всички турнири, можеше с по-малко двубои да върви напред. А сега вече ще трябва да тръгва от квалификациите. В началото на годината ги нямаше и Джокович и Надал и Федерер дълго време, а той не се възползва да спечели по някой турнир. Участваше на олимпийския принцип, до първи, втори максимум кръг, колкото да си покрива масрафа. Мани това, ама стана за смях! Сега да гони Махаля!

Еех, ако не беше кака Шерцингерка да разконцентрира нашето момче ... Ми взе да му върти номера и човека кво да прави, падна му гарда. И сега плащай за баячки, за леене на куршум! Андре Агаси дойде с железен кол и венец чесън да гони вампира... Ама всичката вятър работа!

колко ли е хубаво, ТВОЯТ спортист да излезе на корта и да седнеш с леко сърце да го гледаш, защото знаеш, че ще има чудеса от достойни умения и чудеса от прояви на истински спортен характер?! а не тонове елементарни грешки и малодушно огъване дори и пред начинаещи тенесисти и квалификанти, в резултат-редовно изхвърчане в първи кръг по най-резилен начин. ….а националния нихилизъм на лекето просто не ми се коментира... но затова джоко, федерер и надал заминават в пантеона на славата, а "нашият" ще е една от многото мимолетни и бързо забравени звездички.

Григор е посредствен средняк в сравнение с тези гиганти на тениса. Липсват му много от качествата, които те притежават. Но има едно предимство - според някои жени, той е по-хубав

И аз това си мислех. Да става манекен, докато не му е окопала косата, че май насам отиват нещата.

Днес Джоко излиза на 47-ия си Мастърс 1000 финал (32 титли), единствен печелил всички турнири от категорията. Баджо ди Хамилтони достигна един такъв финал, но пък ги спечели всичките...

Ноле е великан ! Истински патриот, дарява непрекъснато за проблемни деца ,природни бедствия и други каузи. Вижте му семейството, изтъкано от морал и любов, силно религиозен и позитивен човек. Номер едно нс корта!

Абе и той е мъж - поинтересувай се за оная секс бомба Лидка Попович. Та така за морала и семейството.

То си му личи на Джокович и от излъчването ! Желязна психика ! Не като нашия бабоеб !

Всички контузени се завърнаха и нашия бабоеб отиде там дето му е мястото.

Каквато ни е меcтността/държавата,такъв ни е и спорта и тениса.

Мъри още не.

Наи ме кефи като ги млати у ну иорк ... Та те е нали ги бомбиха и не го обичат , и го освиркиват ...и като ги млати там и псува публиката на сръПски ...ми е наи кеф ... ама звучни от рода на : иебем ви пичку матерну ,,,, ха ха ха

Джокович ги бие и двамата велики като божигол мокро коте. Ако догодина играе така, ще вземе всичко шлемове. 4 в една година няма ни надал ни федерер.

И Джокович беше в дупка миналата година, но излезе от кризата и отново е на върха. А бяха го поотписали ... Ако можеше той да стане консултант на Гришо вместо Агаси, щеше да има по-голям шанс за излизане от батака.

Благодарение на тази дупка нашият изгря за кратко, за да загасне отново.

Гришо ако го фане тоа ше го спука от тепане ....

НОЛЕ Е ВЕЛИК!

Да, велик е! Браво на момчето! Има само един недостатък - не е българин! Затова, колкото и да се насилвам, не мога да му се зарадвам. Не го чувствам свой!

православен е !!! брат е за разлика от твоите англосаксонци ...

дзвер, и си хвана хубаво балканско момиче и деца имат, тка се прави, а нашият се посра. Но, по-долу казаха, това е само един спорт ..

Ти па-посрал се. Нашия се отеба на холивудската дърта курва шарццингер... и потроши сума ти парв по нея...

И нашият Джокович ще се роди някога, но тогава няма да имаме зъби в устата. По-добре да се радваме на това което имаме, а не да съжаляваме за това, което нямаме. Тенисът не е всичко. Горе главата!

Новак Джокович е веган . Още едно доказателтво ,че веган диетата подобрява значително физическата форма

Не знам какъв веган е, но много зверски гледа на снимката. Май е нагънал една голяма плескавица преди мача!

Chefo77

А сещаш ли се, че покрай веган диетата взема добавки (предполагам редовни), които нямат отношение към храненето?

Къв веган лато преди 2 месеца го питаха що изкупул еди кое си сирене. Кат не знаеш що пишеш и ти не знаеш.

Къв веган лато преди 2 месеца го питаха що изкупул еди кое си сирене. Кат не знаеш що пишеш и ти не знаеш.

Да ама Гришо има нова прическа, а тези двамата се бъхтят повече от 2 часа. Глупаци.

Не се подигравай! Човекът е почнал да оплешивява и търси подходяща прическа, с която косата му да не изглежда като проядена от молци.

СЪРБИНА ИЗВАДИ КЪСМЕТ, ЧЕ РАФАЕЛ НАДАЛ Е КОНТУЗЕН!

От 53 мача помежду им(вкл. Олимпийски игри и Дейвис Къп) статистиката е 28:25 за Джоко. Късмет имаше един друг - и то миналата година.

Фантастика ... Джокович победи всички - Маестрото, коментаторите, публиката и съдията. Дали някога Григор ще достигне нивото на тези гросмайстори ????

отговорът е НЕ.

Чисто статистически Джокович е най-добрият играч за всички времена. И Надал и Федерер имат отрицателен баланс срещу него, остава му само да спечели и повече Големи Шлемове от Фед и няма кой да го стигне. Не го харесват и на Запад и на Изток и публиката обикновено не го подкрепя, защото е Сърбин, в този смисъл на него му е два пъти по-трудно от другите играчи и все пак ги бие. Просто е много много добър, като човек също е свестен. Желая му още успехи!

Първо да спечели повече ГШ от Надал и тогава да гоним Фед...

Велик..по велик..най велик.и като човек.това е психика и желание за победа и връщане на върха..е поне не е от тези вегани-парадиращи,натякващи

Хем е Веган и има такава сила ....?

Пречупи не само Маестрото,но и публиката