Джокович стана крал в Ню Йорк с титла №14 от Големия шлем

Сърбинът затвърди великолепното си завръщане след травмите и погледна към върха в ранглистата

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Несъмнено Новак е най интересния тенесист. Той не притежава моща на Надал, нито темпото на Федерер, но има психика, която другите не притежават. Великолепен тактик. Сърдечен човек. Мисля, че той е най доброто поведение което демонстрира славянството в тура. Радвам се Ноле за теб и като българин , ние те обичаме.

И ЩЕ СИ ОСТАНЕТЕ В ТЪМНИЯ БАЛКАНСКИ РЕГИОН! МНОГО БЪРЗО ЗАБРАВИХТЕ КОГАТО ДЖЪРКОВИЧ ВИ ПСУВАШЕ!

Спрете с тази кула от Тандлил. Никой не нарича Дел Потр така освен шепа малоумни БГ журналисти. Ако търсите прякор, наричат го Delpo. Кулата от Тандил умело се нарежда до други мега простотии като ботевградския блондин - Мариян Христов, великотърновския брюнет - Балъков, шахматистите - Хърватска, мореплавателите - май за Португалия и т.н.

И ЩЕ СИ ОСТАНЕТЕ В ТЪМНИЯ БАЛКАНСКИ РЕГИОН! МНОГО БЪРЗО ЗАБРАВИХТЕ КОГАТО ,,ВЕЛИКИЯ НОЛЕ,, ВИ ПСУВАШЕ!

Браво! Голям е и винаги е бил. Той, Федерер, Сампрас, Бекер и Агаси от близкото минало, Макенроу, Борг от по-далечното - ето това са тенисистите, които пишат историята. Тенисът все още е спорт, а не арена за пиар. И това е добре наш Григор да го разбере.

Браво! Ноле е велик! Ноле е крал! Ноле показва как се играе с хъс, силна воля, силна психика, самочуствие, с удоволствие от играта с всичко това , което нашия Гришо няма и изглежда няма желание да има /с изключение на огромното му самочувствие/ да има! За съжаление....!!!

само да се гордеем,че този велик спортист и човек е от тъмния балкански регион в който сме и ние ;)!

Той е истински спортист. Упорит, борбен . Има си и самочувствие.

... който си може, си го може...!!!!!! Браво Ноле...!!!!!! И какво нещо е психиката също се видя... Е това липсва на наш Гришо, защото физически е дори и над Ноле а и другите, та и технически дори, но в психиката си е направо нула в сравнение с тях...!!!!!! За това ако иска да вземе шлем, както каза и Виландер, Гришо вече закъснява, както и това поне за малко след номер 3 да е и номер 1... За да стане това, задължително и веднага трябва да се избави от т. н. треньор Валверду и от т. н. мениджър Георги Стоименов-Малеев - САМО ТАКА ГРИГОР МОЖЕ ДА ТРЪГНЕ ОТНОВО КЪМ СВЕТОВНИЯ ТЕНИС ВРЪХ...!!!!!! А за леля Шерцингер, нямам претенции - нека стане пръв, пък нека тя да си го дондурка и той да и полива с душ катеричката... Ха, ха, ха...

Чуквам върху огромното каре с мача на Джокович и ме прехвърля на Икеята!!!!????Един пър,втори,трети,четвърти.....???? Какво направихте със сайта,бре????? СрАм!

.... купи си нещо от Икеа бе пич...!?! Те от Дир.БГ често са заспали и се наблюдава в новините съгласувания с Позитано 20 и партията мафия БСП/БКП...!?!

Чукай по-силно и дано да стане.Потърси в друг сайт!