17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Според мене няма да има такъв двубой,може да се бие нашият с други ,но не и с Джошуа.

Кой беше пулев. Един път каца пиленцето на рамото. Няма вече бокс за пульо..

Колко пъти да се бие с Джошуа , нали имаше насрочена среща , нашия се отказа , за какво драпа пак , а и вече е за пенсиониране .

И Милър, и Уайт отказаха на Пулев бой в София. Сега на американска земя може и да се навият, защото като трети и четвърти явно тази година нямат шансове. Ако Кубрат ги бие, в началото на 2020 може да си уреди нов двубой с Джошуа.

скъпа гледала ли си мачове на руски боксьори,при тях няма клинчове

Поветкин, Джошуа изчака да свършат рекламите и го нокаутира:)

Всички шампиони треперят от нашето момче и затова не искат да се бият с него. Страх ги е!

Аз лично рядко се срамувам заради някой друг, особено когото не познавам, но когато Пулев падна от Кличко, ми идеше да си умра от срам затова че съм българка като Пулев. И не защото е загубил, а заради "пулевското" му поведение и приказки. Не искам пак да се срамувам заради него и затова се надявам да не му дойде реда да се боксира с големи имена.

Аз един път , избягах контузих се. Втори път не искам. Ама ако ме изберат , ще се контузя пак .

monk68@

К. Пулев финансово е слаб, а и на мача с Кличко бе като клоун.... Но да е горд че се докосна до големите и че е в пидножието на Боксовия Олимп.

Бе да вземе Пулев да се обади на Борисов да го уреди по напред на опашката за световната титла!Баце има връзки с Америка и Европа,да пошушне на мистър Ишиас и да уред9и нашето момче!

За момента пулко няма никакви шансове срещу него-освен да го откаже.

Пулев няма да се бие с Антъни. Вече остаря за бокс и му е ясно, че втора загуба от световен шампион тотално ще срине реномето му и всичко, което все пак е постигнал.

Аз като всички българи се радвам ,както на успехите на Кубрат Пулев на ринга,така и на всички други български спортисти.За съжаление напоследък не са много тези поводи,поради занижените ни стандарти в спорта.Преди години се мръщехме на по-малко от 6-7 златни медала на някоя Олимпиада.Та ,като говорим за професионалния бокс,нашият Кубрат имаше насрочен мач с Антъни Джошуа.Когато стана ясно ,че ще има такъв мач приказките на нашия бяха решителни и категорични.Колкото повече обаче приближаваше мача ,ставаше все по-умерен.Знам че става въпрос за обикновена психологическа борба ,но това трябва да се прави премерено и да знаеш как ще свърши всичко това.Когато останаха няколко седмици преди мача с Джошуа, изведнъж Пулев обяви контузия и съжали ,че няма да се бие.Останаха подозрения , че просто се е уплашил.Мой познат дори каза по повод този мач,че приказките на нашия боксьор са твърде провокативни и да не вземе "да загине" по време на мача с англичани /да кажем-защото много го е ядосал/.Така че по-добре,нашият боксьор да си мери приказките, да не залага толкова много на коментарите преди мача , а да подобрява формата си , да излезе на ринга, да победи Джошуа и после да говори,пък ако иска и непрекъснато.Тогава обаче ще има повече право и основание за това.

Докато му дойде реда на Пулев ще стане на 50 години.

Абе вие не разбрахте ли че Джошуа няма да се боксира с Пулев. Едно че няма пари в такъв мач, друго че Пулев вече се осра веднъж и загуби времето на Джошуа.

Тогава да връчват на Кобрата пояса, за който е претендент и да видиш как Джошуа ще се боксира веднага с Кобрата, а няма да си гледа само финансовия интерес... Пълна анархия е в бокса и всичките федерации са пълни с ояли се лекета, които постоянно променят собствените си правила, заради парите и никой не им търси отговорност... Ако регулатор глобява сериозно всяка федерация за неспазване на собствените обявени правила, то ще спре този цирк в световния бокс..., като правилата ще могат да се променят след минимум 5 години от последната промяна и то с минимум 2 годишно предварително обявяване...

...ти гледай как герберите всеки ден променят законите с цел лична и вечна облага, та какво остава за една друга корумпирана федерация.

Голям праз