17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Прогнозата е ясна, 2-3 рунда за публиката и спонсорите и след това нашия Ганьо ще бъде нокаутиран. Дано поне да не остане инвалид. Толкова много проститутки разчитат на неговите пари в България.

И ние такова усещане имаме!

на кубрат му е яасно, че ще яде бой, но е надъхан защото като го пребият ще получи добър хонорар.

Продължаваме напред

R.I.P. и нe ce зaблуждaвaйтe и нe cи миcлeтe, чe ще геледате мача и че той въобще ще се състои и,че нa някoй щe му ce рaзминe Ако сте чули и прочели по световните новини вируca мутира и ce рaзвивa и пoдoбрявa cлeд вceки нoв зaрaзeн cкoрo щe e пo cилeн и cмъртoнoceн oт вcичкo кoeтo cмe виждaли и чoвeчecтвoтo щe трябвa дa признae чe e aбcoлютнo бeзcилнo. Хората ще пукясват по улиците както си ходят и ще капят като зрели круши ,няма да има кой да вдигне труповете тoгaвa щe дoйдe и cтрaшният cъд и вcички щe умрeм в cтрaшни мъки,зaтoвa мoлeтe ce зa вaшитe души и зa душитe нa близкитe cи! Щe oцeлeят caмo шeпa хoрa кoйтo щe ce cкрият дълбoкo пoд зeмятa зaщoтo цeлият въздух щe e зaрaзeн и cмърттa щe e нaвcякъдe.Затова пазара на бункери и обежища за оцеляане процъфтява в последните месеци и всички богати се подсигуряват своевременно. Щe дoйдe нoв cвeтoвeн рeд, щe рухнe цялaтa cиcтeмa и нямa дa имa нитo икoнoмикa нитo прaвитeлcтвa щe влacтвa caмo хaoca и cмърттa, банди и мародери ще грабят и ще убиват и разфасоват по слабите останали живи хора храната и водата ще са най ценното.

нов световен ред над свят без хора? противоречиш си, но това е нормално за идиоти конспиратори

Толкова глупости, че нямах нерви да прочета всичко. Вземи се хвани на работа някъде, от стоене в къщи изкукуригваш

днес май си ги забравил!!!! Бегом към Карлуково!

Нормално е да искаме Пулев да победи, но реално, на база ранглистата на боксьорите в свръхтежка категория, вероятността това да се случи е минимална. Същата каквато ако в тениса Григор играе срещу Джокович, Надал или Федерер.

Да сравняваш тенис и бокс, тежка катогерия, където един удар може да реши мача, означава да си дебил, а да се мислиш за умен и за това да ръсиш акъли, изобилно.

Вярно е , но вероятността този удар да бъде нанесен от Джошуа е много по-голям :)

Виждам как във вторая рунд Джошуа изпраща Пульо там, където Кличко вече го е пращал... Ако може да говори Пульо, най-много да мънка и фъфли след нокаута, как и накъде продължава.

Може но ударите са тежки и една тупалка и става трагедия.

Абе надвам се да не е така ама лошото е че и аз имам такова усещане... че ще е нещо като мача с Кличко

Ще го усетиш ама от към гъзо

Споко и той така усеща ,че ще го смажеш.

Стикам ти палци, ама ако паднеш искам да се изпариш от новините Просто да изчезнеш Ако пък биеш боко ше те направи един шеф на бокса в българия, по примера на други спортисти

"Вътрешното ми усещане на боец е, че ще го смажа, но това е било винаги. " - включително, когато мексиканския кюфтак го размаза и го направи да не знае на кой свят е. Добре за него, че се отложи мача с Кубрат, че доскоро се оглеждаше да не му изскочи Анди отнякъде и да го запука.

"Мексиканския кюфтак" е изключително сериозен боксьор. Няма нито един компонент, в който Пулев да му е равностоен. Разбира се, в тежката категория стават всякакви изненади. Все пак един удар може да обърне или дори да реши мач, но точно след загубата от "кюфтака" Джошуа стана по-предпазлив и по-завършен боксьор. Колкото до психическата нагласа - в спорта е така. Ако не си убеден, че ще победиш за какво да участваш. И Кобрата е убеден, че ще бие Джошуа и така трябва да бъде.

Единственият му "компонент", беше изненадата - че никой не можеше да очаква, че това кюфте ще тръгне нахакано на бой. Джошуа беше с нагласата да играе "фехтовка" от дистанция, като досега. Мексиканецът вече няма шанс срещу никого от топ 10, след като е разкрит, че допуснат отблизо може да те удари здравичко.

Лошо, и аз имам същото усещане.

Ние изразяваме сериозна увереност, че Кобрата ще го смаже

усещаш един дебел ...