17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ако, членуваше в ГЕРБ нямаше да живее в такова апартаментче!! Частно лифтче , това онова.... други екстри и.т.н !!;))

британец е колеги от дир , англичанин няма как да е при положение че родителите му не са англичани

Извинявайте всички, но в този апартамент никой не живее. Джошуа може и да си го е купил, но не живее регулярно в него. Само пълния хладилник индикира за живеене, но и при него всичко изглежда като туку що сложено. Човека вероятно е скромен, но живее другаде.

Щастието не е в измисления лукс. Има толкова много бедни хора по света които се нуждаят от помощ а други тънат в лукс и купуват неща които изобщо не са им необходими само заради рекламите, алчността и желанието да покажат че са нещо повече от другите. Браво на това момче. Дано повече световни лидери не само във спорта вземат пример от него. Вече съм му фен.

Абе няма ли някоя мацка да му метне поне по едно шалте на тези протрити дивани?

Абе, да! Имал 100 милиона и живее в панелката на дядо си, как не?! Сигурно и мастурбира на списания, назаем от бившите му съученици.

И вярвате на тези глупости. Прооооост народ - СЛАБА ДЪРЖАВА ! Временна квартира в период на тренировъчен лагер. Дали пък не живее в общежитие ? DIR.BG - този път се омазахте с вашите глупости.

горкият! Да звънне на Цецо да го пита дали има останал още някой от онези евтините апартаменти с асансьори бе!

На първи Март ли му е мача...?! Ми той умрял, ма!

Гледам му апартамента и си спомних за нашия Соломон Паси с "Трабанта" му, паркиран на плочките пред Министерския съвет по онова време, когато беше министър :-) Гледам и Джошуа - милионера и НЕ МОГА ДА СИ ГО ПРЕДСТАВЯ ДА ЖИВЕЕ В ТОЗИ МИЗЕРЕН АПАРТАМЕНТ С ПРОТРИТА КОЖА НА КРЕСЛАТА И ДИВАНА ?! НАШИТЕ СЪНАРОДНИЦИ В АНГЛИЯ ЖИВЕЯТ В МНОГО ПО-ДОБРИ КВАРТИРИ, КАКЪВ Е ТОЗИ НЕГОВ ЦИРК, СТРАХ ОТ ЗАВИСТ ЛИ ИМА ?!

Дали е на борсата "горкия човечец" ?!

Това не всеки може да го разбере. Човекът вероятно е наистина голям (не го познавам лично), защото не е алчен, но цени истинските неща - най-ценните от тях не се купуват с пари. Повечето българи са така озверели от бедност, че най-голямата им мечта е да станат консуматори, които да имат много пари.

да оставаим това че не сменя протрити фотьойл и канапе, ами аз се чудя как въобще могат да произвеждат такива неща. Разбирам кожата да се позахаби да изтънее, но нев буквално я няма. факт е че светът продължава да бълва некачествена продукция

добре си живее.. такива като него, в столипиново, са по-зле..

Много истинско и лъчезарно момче, успехи и занапред му пожелавам.

Мъдър човек, защо трябва да робува и да мисли за вещи и имоти, когато може да обикаля света и да влага затова да е свободен. Браво!

Могат да му предложат къщата на Баневи и да го сринат до нивото на селско първеню от Бг.

Ако 100 милиона ги държи в КТБ може и с апартамента да си остане

За жалост или за хубаво, това не е неговия дом, а квартирата в която са когато са на Training Camp, или тренировъчен лагер по нашенски. Той е там с още двама боксьори. Цялата история можете да гледате на неговия сайт, но това не е неговия дом!

Цецка и тя иска апартаментче там...

Щастието не се крие в лукса имногото пари,то е вътре в човека.Ако това което видях на видеото е истина поклон пред него.

Да, хубав ПР.Хората да си кажат-ей, тоя е като мен, момче от народа давай Антони и да пълнят Уембли и сметката на мениджърите на Джошуа.Антъни Джошуа е медиен продукт -скромното момче, олимпийски шампион, отдаден на спорта.Всъщност медийният образ на Джошуа е доста далеч от реалното му Аз, като млад е бил част от банди и е бил забъркан в продажба на наркотици и в напечени ситуации макар да се опитва да се контролира се вижда че е има и доста тъмна страна според мен рано или късно ще се покаже и това му лице.

Хейтър

Типична страна на българина да гледа от двете страни на медала, но по правило най гледаната е винага основно само негативната страна. Ти си един нещастен човек, но дано се намерят хора, които фа ти покажат, че не е важно да се успокояваш, че някой друг има и тъмни страни, защото то е според твоята гледна точка. За едни сме супер, за други не. Ти себе си гледай.

Ех, другичко си е в Монако, тоя ми диша прахта, жалкар.

Цецоууу... чети и се учи, физкултурно първеню.

Сельоооооо, ти ли ще учиш Цецко? Ти поколение имаш ли ? Съмнявам се. А наш Цецко три дъщерички гледа . Широко апартаментче му трябва. Пък и го е заслужил. Вече повече от 10 тодини управлява такива калнтаци ,като тебе.

На втората секунда се вижда как виси една гола крушка в коридора, човекът дори е спестил 5 лири за лампион, или по-скоро за обикновена чашка. Идеята е оригинална - като имаш 100 милион, не може да впечатлиш никого с разкошен дом, но всички ще ахнат, като видят, че живееш като последния бачкатор от преградията.

Наш ЦЦ трябва да отде и да види какво се казва човек , здраво стъпил на земята !

Ленче , ти ли си ???

Въпреки че е с печелил е 100 милиона паунда в кариерата си на непобедим боец, той живее в двустаен апартамент в Барнет, който далеч не е луксозен Абе нашите властимащи с по един милиард евро в джоба ,живеят само в некакви си 300 кв.м.апартаменти.

Изкараха пиар за пред фенките

успял човек като наш Цецко ,не може да си купи нов със собствен асансьор. Стани гербаджия бе момче за да те псуват яко.

Язък! Изпревари ме за Ц. Ц. Все пак с неговите заплати като депутат и министър, може да си позволи етаж, със собствен асансьор и двуместен гараж. Оценено на някъде 1.6 милиона лева. Дадено за по-малко, явно заради някакви услуги от благодарност. ;)

Нашия я му удари еди бой на тоя !

Love love

Много е готин!!!

"Цялата спалня е заета от огромно легло, което има за цел да покрие размерите на световния шампион." === 1. "Цялата спалня" всъщност е една съвсем малка стая. 2. "Огромното легло" е всъщност единично. Иначе браво на човека, че не се е възгордял и не се е взел прекалено на сериозно.