Един джобен великан на 55: Уроците на най-ниския играч в историята на НБА

160-сантиметровият Мъгси Богс е легенда, след като никога не се предаде пред обидите и пренебрежението

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Това за забивките не е верно мисля че участва в конкурс за забивки а дали не го спечели.....

Мъникът, който спечели конкурса за забивки се казва Спъд Уеб.

Мъника беше уникален. Това време гледах много НБА. Имаше страхотни играчи. Любимец ми беше Чарлз Баркли.

Чарлс Баркли си беше танк. Нямаше и 2 метра, но си се бореше с центровете наравно.

Мъгси си е жива легенда. Беше един от най-интересните играчи от своето поколение.

Великан, гледал съм го по бнт 2, май методи манченко беше водещ, преди толкова много години беше, че не помня вече.

Евала. Бил съм много малък когато е играл, та не го помня много. Сега ще си пусна ютюб да му видя изпълненията.

На хубавото, можеш ли да кажеш- лошо? Не. Учителят по физическо ни пускаше на видеокасета мачове от Баскетболната лига на САЩ. Гледахме с увиснали ченета изявите на тоя гений Също Джордан, джонсън...Във физкултурния салон - топло, зимата по къс ръкав, бянме си направили лежанка и щанги, гледахме Арнолд и Жан Клод Ван Дам и тренирахме яко. Без анабол. На чист. В десети клас бяхме по 65 кила- колкото днешен първокласник.Цигари не пушехме, алкохол не пиехме, не знаехме какво са това наркотици. Зимата ритахме футбол на заснеженото игрище с 30 сантиметра сняг. За цяла година имахме по едно или две неозвинени отсъствия. Бяхме първенци и в учението, и в спорта. За жалост дойде псевдодемокрацията. Виждате резултатите какви са. Плачевни.

Ако сте гледали Арнолд и Жан Клод Ван Дам, значи демокрацията вече е била дошла. По соц. време, тези бяха забранени, както и доларите с които да си купиш видео, за да гледаш същите тези касетки. Да не говориме, че и фитнер уредите бяха забранени.

не беше дошла, всичко се доставяше от сивия и сектора на черно, като последните десет години милицията само участваше и тя в бизнеса без да гони никого, затова кумуноидите са се радвали на див капитализъм по време на презрял социализъм

Ти да нямаш температира,бе? Фитнес- уредите били забранени...Бу-ха-ха...Тъпак, филмите на Арнолд не бяха занранени. Знаеш ли, че още в 6 ти клас съм гледал Терминатор, Роки, Хищникът...Имаше кино видео клубове, анадън му? Чухте ли го тоя, бе? Фитнес- уредоте били забранени...Много си прост, ей...Трябва да спреш с дрогата.

Трол -класическа тъпота.

Също така и Баскетболната лига на САЩ бе забранена. Нещо май си объркал в кое време си роден.......и в кое си бил 9-ти клас.

Коментара ти прилича на извадка от рубриката: "жени говорят за горивни помпи". Аз мога да кажа, че на апокрифни видеокасети съм гледам шампионата на забивките, троийките и финалаите на федерациите от 86-91г. Та какво не ти е ясно ?!

Ти си много прост, бе, батка. Не четеш ли? Учителят пускаше баскетболни мачпве на видеокасета. На какъв език да ти го кажа?

Намирисва на платен трол!

глупости пишете, може и да е било забранено, но го имаше, СО МАТ обикаляше света, имаше чуждестранни студенти, аз също съм гледала НБА, вие сте се объркали или сте от джунглата.

Де бе, къде ги намери тези 65 килограмови първокласници? В четвърти клас имахме съученик, който бе огромен, здрав, европейски шампион по борба стана и отиде в спортно училище, можеше да отхвърли 8 души от гърба си. И какво доказва това? Нищо. Филми може и да са ви пускали, имаше от кореком двд-та и пиратски касети, но НБА - я намели малко. НБА гледахме след 91-а година.

Истински великан в тази игра.

Този ги правеше луди по терена. Не знаеха от къде им идва. Много се забавлявах да го гледам.

Евала.

Гледал съм иначе скучни мачове само заради него! ГОЛЯМ!!!

Великан беше.Така е.